Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Spermiyogram ve morfoloji ayrı ücretlendirildi hasar oksidatif başka bişey daha vardı adını unuttum inanın 600e yakın bişey tuttu.kaan hoca DNA hasar paneli diye adlandırıyor bunları.800demişlerdi buralarda ama 600lü bişey hatırlıyorum.o an kürtajın 3. Günü idi soğuk aldım sancı aldı başını gitti düzen de hiçbişey hatırlamıyrm kötü bir gündü
Düzen de ileri hız 50cıktı sasırdık memlekette ileri hız 15 çıkmıştı.sizin kaç ileri hız düzen deki

Maraba canım problem ne idi ona göre test istiyor mesela bizim tekrarlayan düşükler var muayene oldu eşim kaan hocaya testleride yaptırdık hasarda var içinde canlılık testi vs de ros deniliyor sanırım
Merhaba,bizim dollenme ve bölünme problemimız var.yani kaliteli embiriyomuz oluşmuyor. sanada çok geçmiş olsun cnim.

Anladım cnm inşallah o da iyidir.biz hasar tedavisindeyiz emodexle düşüremedik vitamini degişti endol trentalde verdi sizinkilerle aynı yani bu 2 hafta sonra bizde test vericeZ panel istedi bizden cnm bakalım n cıkıcak
Maraba hasar kaç idi sizin yazdıklarınızı yeni okudum kaç ay kullandınız emodex i

Keşke

öyle bir sorunumuz çıksa ne kadar sevinirim. Daha randevuyu bekliyoruz.
Öyle demeyin bazende hasar varsa düzelmiyor herşey ayrı sorun baslı basına biz ileri hız morfoloji 0 sorun bu sandık ama yükseldi yüne düşük yaptım belkide hasar çıkacak ammada ugrastık ne spermmiş arkadaş şaştım kaldım

Maraba hasar kaç idi sizin yazdıklarınızı yeni okudum kaç ay kullandınız emodex i
Hasar 29 ile başladık 2 hafta klomen 3 ay sonra 50 olmus şimdi 3 ay oldu tekrar panel şeklinde test vercez emodexi en başından beri kullandı 5-6 şişe bitirdi hatırlamıyorum tam son 1 aydır impryl trental endol kullanıyoruz

Öyle demeyin bazende hasar varsa düzelmiyor herşey ayrı sorun baslı basına biz ileri hız morfoloji 0 sorun bu sandık ama yükseldi yüne düşük yaptım belkide hasar çıkacak ammada ugrastık ne spermmiş arkadaş şaştım kaldım
Hep diorum onca vitamini biz kullansak sperm cıkısı olur yaaa bende sıkıldım artım millet kaza ile kalıo bu ne ya

Hep diorum onca vitamini biz kullansak sperm cıkısı olur yaaa bende sıkıldım artım millet kaza ile kalıo bu ne ya
Al benden de o kadar morfoloji düzelir oh deriz başka bişey artık çok yorgun kafam hiç böyle biri değildim çocuk kelimesine dayanamaz oldm çok tuhaflastm.

Canim, ben gebe kalmayı geçtim,yeter ki derdimizin ne olduğunu bilelim.yoksa bu belirsizlik bitirecek beni.....
Morfoloji, 0 ve hamile kalabiliyorsun.Çok ilginç şekil bozukluğu 0 olunca hamile kalinmiyor diye biliyorum.Tabi yanlışta biliyor olabilirim .

Kızlar alın benden de o kadar.beslenmeyle alakalı diyorlar Allah aşkına insanlar neler neler yiyor.benimde sinirlerimi bozuyor.bizdede DNA hasarı var 54.
Daha 50gun oldu tedaviye baslayali:işsiz::kızgın::kızgın:
İki düşüğum var benimde

Canim, ben gebe kalmayı geçtim,yeter ki derdimizin ne olduğunu bilelim.yoksa bu belirsizlik bitirecek beni.....
Morfoloji, 0 ve hamile kalabiliyorsun.Çok ilginç şekil bozukluğu 0 olunca hamile kalinmiyor diye biliyorum.Tabi yanlışta biliyor olabilirim .
En son ileri hız 4 idi ben iki hafta sonra hamile kaldım aslında 4 de çok düşük mesela ama hamile kaldım.sonra rehavete kapılıp bıraktk vitaminleri tabi düşük oldu yeniden ankara yollarına koyulduk.aslında hamile kalınıyor ama düşüyor işte şekli bozuk içide bozuk oluyor

Kızlar alın benden de o kadar.beslenmeyle alakalı diyorlar Allah aşkına insanlar neler neler yiyor.benimde sinirlerimi bozuyor.bizdede DNA hasarı var 54.
Daha 50gun oldu tedaviye baslayali:işsiz::kızgın::kızgın:
İki düşüğum var benimde

Sizin sperm durumu nasılsı problem gözükmüyormu

Birde işin kötü tarafı bu stres ve üzüntüye inşallah bizde de sknti çıkmaz.cunku çok yıpraniyor uz ister istemez,

Ya kızlar ben şöyle anladım DNA hasarı şöyle oluşuyor testislerden çıkış yerine gelene kadar geçtiği yollarda hasarlanıyormus .testisler deki o spermler hasar görmemiş oluyormuş şu aldığımız vitaminler damar sağlığına çok iyi geliyormuş ben ona bagladım açıkçası demekki geçiş yolları temzlenip düzelince hasarda azalıyor

Birde işin kötü tarafı bu stres ve üzüntüye inşallah bizde de sknti çıkmaz.cunku çok yıpraniyor uz ister istemez,
Evet elde değil görümcem guruba sürekli oğlunu atıyor ya el insaf daha yeni bebeğimi kaybettim niye anlayışlı değiller niye gözüme sokuluyor bebekler. Sen tembelsin bizim gelin 2. Yapacak diyen insafsızları hiç demiyorum acıklamıyrm da zaten malzeme arıyor insanlar

Back
X