Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazla :KK43: bakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek :KK43:
rabbım hepımızın yardımcısı olsun
oksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.

oksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.
pekı kaan bey sıze hangı ılacı verdı kac aylık tedavı sonucu dustu degerler acaba cok caresız hıssedıyorum kendımı :(

bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.
impyl bızde kullanıyoruz zaten suan 40 gun flan oldu tedavı surecımız 3 ay mı :O umarım o kadar surmez bızımkıde :/

hanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazla :KK43: bakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek :KK43:
Durumumuz çok benzer. Bizim de hasar düştü ama oksidstif stres yüksek.bizim gibi olanlara ne önerdi acaba hoca. Çok merak ediyorum ben de..

Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.
Cnm canlılık testi hareketli olmayan spwrm için mi yapılıyor? Bu “ oksidatif stres”. Testi nedir ne için yapılıyor? NSıl bi sorun olduğunu gösteriyor?

Niye dusmedi acaba oksidatif stres. Acaba daha yuksekti de dustu ve dusmeye devam mi ediyo ki
hıc bılmıyorum kı canım ılk basladıgımızda yaptırmadık oksidaftan yınede cok yuksek herseye ragmen bız devlet hastanesıne gıttımızde esıme kesınlıkle tup bebek baska sansınız yok demıstı kaan hoca bıze umut oldu :/ yınede rabbım bılır ne verırse hayılı zamanda hayırlısını nasıp etsın rabbım :KK42:

Back
X