- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
Canım sorununuz hormon eksikliği veya kanal tıkanıklığı değilse bosuna yorulma derim ağzı yanmış bi insn olarak bosa çaba harcamısız biz oraya gitmekle nerde yasıyorsunuz biz bugün celalettin peruya gidicez ayrıntılı sperm testi istedi doktor çıkınca muayeneye gidicez ondan sonrada yorumalrımı yazarım burayaDemekki hep aynı on kez sperm testi yaptık belli yani problem hala aynı testi istiyor ama başka hiçbir test istemediler burdan okuduklarımla hep duydum fsh nedir ne değildir allah ellerine düşürmesin çaresizlik öyle kötü ki direk bilgilendirme olmadan ameliyat deyip çıktılar kenara artık çıldırmak üzereyim neyse ne ilgisizde olsa şu kaan bey kimmiş neymiş bi adım bari atmış olcaz yani neticede süreç başlamış olacak ama böyle belirsizlik çok zor bisey ya olur ya olmaz cımbızla laf alıyoruz bin tane doktor gezdik biri dahi karşısına alıp durumunuz bu demedi olumlu yada olumsuz biri elimizden tutup süreç neyse bizi geçirsin istiyorum sadece yani razıyız yeterki yon gösterecek mantıklı bi doktor olsun bu süreçte insan duymak istiyor bilgilendirilmek istiyor kaan bey bunu yapmazsa anlamı olmayacak bayramda tatildeyiz dediler bayram bitti yine tatile çıkıyorlarmış yani bişeyin planı programı olur nasıl sistem cozemedim el mahkum tamam diyoruz bi hemşiresi var ona bile binbir nazla ulaşıyoruz umarım değecek kadar işinin ehlidir