BİLGEMMM CANIM RABBİM ÖYLE BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞTIRSIN Kİ SENİ:CüvCüv::CüvCüv:
HAYATTA EN ÇOK STEDİĞİN ŞEY OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞ PZRTS GÜN HAYATINDA EN ÖNEMLİ GÜNLERDEN BİRİSİ OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Melonyyy hamile yaşasın ya topiğe bi renk geldi.. Valla buna ihtiyacımız vardı..
Melony ne zaman öğrendin değerin kaç yazmamışsın hiç ya.. İdrardamı çıktı off çok soru sordum .. Mutluluktan uçuyorum resmen .. Sanki kendi hamilelik haberimi aldım kızlar yaa..
Dularımız senin için melony allah'ım 9 ay boyunca ayırmasın senden yavruşunu ev sağlıcakla doğsun inşallah..
Elfida'mm pzt günü ilk iş kanda bhcg ye batırcam .. Gebelik tetsinde çıkmadı.. Gerçi 2-3 gün önce baktım ama ..
Benim umudum yok ama yinede gidicem..
Benim adet olmaya yakın sürekli bir kasık ağrım olurdu ve akabinde adet olurdum.. Şimdi ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyor anlamadım ne oluyo :)
Belki bende pzt hamileyim diye yazarım.. Ah ah öyle bişey olsa ya ...
Hakkımızda hayırlısı.. Ama melony'nin haberi güzel geldi bana resmen moral oldu yaaa...DD
kıslar ben yine hamileyimmm yaaa:lepi: inanmıyorum 100. hamiş olmayı başardım mı fadiğim
rabbim inşallah bu düşmezz
AMin Fadikçim...
sen nasılsın Fadik.... Evdeki internet düzeldi mi? cok uzak kaldın buralardan(
:))) HAYIRLISI dimi Bilgem :))
İnançsız insanlar olumsuzluklara nasıl katlanırlar cok merak ederim..
biz istemediğimiz şeyler yasayınca ALLAH böylesini hayırlı kıldı demek ki deyip yolumuza devam ediyoruz..
onlar naparlarki... :))) gece gece aklıma gelen seye bak :))
yabangülüm hoşgeldin..sen niye Yeşilsin :) yeter kırmızı sen yeşil...
renga renga rengareeennnkkk :)))
yeter sağolasın en güzel şeyler yazmışsın benim için..
Inşallah kurban olduğum yarabbim hayırlısı ise eğer nasip etsin ..
Bende artık adet olucam diye beklemekten yoruldum .. Test sonucunu bekleyenler gibi bende adetimi bekliyorum.. Ilaçlarıma bakıp duruyorum .. Başlayacağım bende tedavime diye..
Belkide gerek kalmadı belikide kendiliğinden oldu .. Ne biliyim hem umutluyum hem umutsuz..
Artık pzt gidicem ... Dayanacak halim kalmadı..
Dr'um yumurtalıların çok iyi durumda dedi en son ultrasonda.. şimdi o kadar yumurtlayıpta bu kadar süre adet olmamak ne demek ?
40 gün oldu adet olmayalı((
Oh be aylar sonra ne güzel bir haber gelmiş topiğimize...
MELONY Allah tamamına erdirsin inşallah...:teytey::teytey:
hiç sıkıntı yapma...
canım kan sdulandırıcıyı bana dr kan testinde pozitifi görür görmez verdi hemende başladım...kızlar teşekkür ederim tekrar ama ben hastayım gribim cok fecii hapşurmak istemiyorum yaa
fadiğim daha doktora gitmeyeceğim kan sulandırıcı sana kanaman olunca verildi sanırım eğer öle bişe olursa diyim doktora birde ben hafta içi kayseriye gitmeyi dusunuyorum buyuk ihtmal de gitcem bişe olmaz sanırım
benim endişem troid hapı bakalım yarın verebilirsem tahlil yaptırcam ona göre kullancam veya kullanmayacağım sonra çarşamba gunu falan kayseriye ozaman orda gideceğim doktora artık burdaki doktorlara guvenim kalmadı sanırım yolculuk sorun olmazzz
hoşbulduk şekerŞenizfadik hoş geldin canım
özlettin kendini
hoşbulduk canımopuyorumnanaktanGünaydın kızlar hayırlı pazarlar..
Şimdi herkes kahvaltıdadır eminim ki..
Bende hazırlıyorum :))
Fadik hoşgeldin .. Seni görmek ne güzel
Ailede tatlı bir heyecan var , umarum kardeşinin düğünü istedikleri gibi geçer ve mutlu musmutlu olurlar....
D
Selam kızlar,
Çok uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. Bizler hastane tahlillerimizi sonlandırdık ve çağırılmayı bekliyoruz, bu arada eşime de klomen verdiler ona başladı. Bana da bir hafta içinde döneceklerini söylediler. Keçiboynuzu kürü işe yaradı. Sayımız arttı. 1,5 milyon daha ve doktorumuz baya umutlu konuştu, kızlar benim için dua edin ne olur.
senin adına sevindim canım...
herşey yolunda gider inş...
allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?