- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Arastirdm cnm mesajda attm cevap verdi ilgilendi sagolsn ama iste istanbulda gitmek meseleinsaşşah güzel haberler vermek nasip olur canımtansel kaplancandı sanırım onada çok iyi diyorlar bi arastırın isterseniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastirdm cnm mesajda attm cevap verdi ilgilendi sagolsn ama iste istanbulda gitmek meseleinsaşşah güzel haberler vermek nasip olur canımtansel kaplancandı sanırım onada çok iyi diyorlar bi arastırın isterseniz
![]()
Kullanma kesinlikle keçi boynuzu azosperm gibi hastalıklarda kullanılmaz incirde öyle hormonları alt üst ediyorKeçi boynuzu bizimkileri 24 milyondan 100 bine düşürdü 2 ayda![]()
Keçi boynuzu incirden uzak dur. Hacme göre tıkanıklık yok 0.5 1 gibi olursa tıkanıklık. Geçmişte hastalıkta yok. Eğer hormonlarda sıkıntı varsa ona göre tedavi uygularsınız. Bizim sebepsiz azosperm mesela hıç sıkıntı yok ama spermde yok. Bu hastalıkta çok çok iyi araştırma istiyor. Hormonlara göre yol izlersiniz. Tek yapcağın tese diyene tedavisiz şekilde uzak dur kabul etme bu durumda bu hataya düşen çok oldu kendimde dahilMerhaba canim esime ogrendgmden beri keci boynuzu yedirmeye calisiyorm gerckten ters etki yapiyormu
Daha cok yeni ogrendk bikac test yaptk ultrasonda testisleri kucuk cikti hormonlari normalmis ama doktorla yuzyuze gorusmedk genetik test te verip sonucu cikinca iyi bir dokrora gitmeyi dusunuyorz
Ilk testte sperm hacmi 3 ikinci testte 5.5 yaziyordu
zaten fsh yüksekse yapmayın onu diyolar .. ibrahim saraçoğlunun sitesindede yazıyor bu .Keçi boynuzu bizimkileri 24 milyondan 100 bine düşürdü 2 ayda![]()
Hormon testi yapmamıştıkzaten fsh yüksekse yapmayın onu diyolar .. ibrahim saraçoğlunun sitesindede yazıyor bu .
Biz azo değiliz canım değerlerimiz düşük sadece son teste oligoastenoozospermi dedi doktor ama öncekinde sonuç daha iç açıcı idiKullanma kesinlikle keçi boynuzu azosperm gibi hastalıklarda kullanılmaz incirde öyle hormonları alt üst ediyor
Canım eşimde de fsh yüksek ilk testte 8 milyonn sperm vardı keci boynuzunkullandık 5 milyona düştü ters tepti yani kullanmayın bence bir de tekrar test verince yükselme oldu mu bizi de bilgilendirir misin:) gerçi biz tüp bebek tedavisi görüyoruz ama olsun bilmiş oluruz:)Biz azo değiliz canım değerlerimiz düşük sadece son teste oligoastenoozospermi dedi doktor ama öncekinde sonuç daha iç açıcı idi
Evet canm baya arastdm bilgi edindmm yoksa bilmeden doktora gitsen ne dese kabul ediyorsnnKeçi boynuzu incirden uzak dur. Hacme göre tıkanıklık yok 0.5 1 gibi olursa tıkanıklık. Geçmişte hastalıkta yok. Eğer hormonlarda sıkıntı varsa ona göre tedavi uygularsınız. Bizim sebepsiz azosperm mesela hıç sıkıntı yok ama spermde yok. Bu hastalıkta çok çok iyi araştırma istiyor. Hormonlara göre yol izlersiniz. Tek yapcağın tese diyene tedavisiz şekilde uzak dur kabul etme bu durumda bu hataya düşen çok oldu kendimde dahil
Canm en son 2 ay önce test yaptık, bi daha kullanmadik zaten keçi boynuzunu. Tekrar test yaparsak bilgi veririm İnşallahCanım eşimde de fsh yüksek ilk testte 8 milyonn sperm vardı keci boynuzunkullandık 5 milyona düştü ters tepti yani kullanmayın bence bir de tekrar test verince yükselme oldu mu bizi de bilgilendirir misin:) gerçi biz tüp bebek tedavisi görüyoruz ama olsun bilmiş oluruz:)
Oligolarda proxed plus iyi geldiğini duymuştum artırıyormuşBiz azo değiliz canım değerlerimiz düşük sadece son teste oligoastenoozospermi dedi doktor ama öncekinde sonuç daha iç açıcı idi
İnşallah inşallah bulunduğumuz şehirde iyi bi doktora gitmesini istiyorum bakalım inşallahOligolarda proxed plus iyi geldiğini duymuştum artırıyormuş
Karışıyo gibi olmayayım ama. Yerinde olsam olan spermlerden hemen tüp bebek yaptırırdım. daha sonra sperm artırmaya geçerdim. Doktoe tedavisiyle sıfırlanan hasta da biliyorum.İnşallah inşallah bulunduğumuz şehirde iyi bi doktora gitmesini istiyorum bakalım inşallah
Eşimin şu an tüp bebeğe yanaşacağını zannetmiyorum, ben istiyorum ama. Ayrıca durumumuz hiç musait deil su an tüp bebek içinKarışıyo gibi olmayayım ama. Yerinde olsam olan spermlerden hemen tüp bebek yaptırırdım. daha sonra sperm artırmaya geçerdim. Doktoe tedavisiyle sıfırlanan hasta da biliyorum.
Eşimin şu an tüp bebeğe yanaşacağını zannetmiyorum, ben istiyorum ama. Ayrıca durumumuz hiç musait deil su an tüp bebek için
İnşallah canım teşekkür ederim tavsiyelerin içinDoğru tüp bebek az buz fiyat değil ama benim eşim azosperm 0 . Bu şekilde tedavi 3 ayda 6 10 bin arası ilaç +bitkisel tedavisiye gidiyor sürekli testi birde her şehirde yok. En azından dondurun birkaç tüp inan her ihtimal olabiliyor bu hastalıkta. Evini satan mı dersin kredi çeken mı bu hastalık zengin hastalığı kardeşim o yüzden işini garantiye al.
Bizim de aynı tespit siz şuan ne aşamadasınız napiyorsunhxBiz azo değiliz canım değerlerimiz düşük sadece son teste oligoastenoozospermi dedi doktor ama öncekinde sonuç daha iç açıcı idi
Amin canimmmmm umudumuzu kaybetmemeye calisiyorzz insallah guzel sonuclar alirizSağol canım tez vakitte size de nasip etsin inşallah sizinde güzel haberleriniz başkalarına umut olurhiç bilmedigimiz zorlu bir yolculuktu daha önceden bilmediğim bir sürü şeyi öğrendim rabbim kucağınızi boş bırakmasın umudunuz hep olsun
![]()
Bizde ileri hız 0 dı 3 ay proxxed sonrası 5% olduOligolarda proxed plus iyi geldiğini duymuştum artırıyormuş
Hiç bilmiyorum ki. Elimizden geleni yapıyoruz ama düştükçe düşüyor. Insaallah hayrli haberler yazarim buraya canimAllah yardimcin olsun canim benim Rabbimden umit kesilmezz hayirli haberlerini bekliyrm
Birde neden o kadar dusus olmus