evet az kaldı canım ama yinede zaman geçmek bilmiyor.
bizimkisi melisa olacak sanırım.
bizimki seneler önce belliydi,beğendiğimiz bir isimdi,inşallah oğlumuzun ismi ALPEREN olacak.
oğlun çok tatlı maşallah,birlikte nice yaşlara ,darısı hepimizin başına :Saruboceq:
Yağmurcan maşallah oğluna cok tatlı allah bahtınıda yolunuda açık etsin torunlarını gostersin sana
Balkafa artık hoşgeldin bebek diyorum doğurmuşsundur allah uzun ömürler versin sana ve bebeğine
Aymes zeynep ismini ben severim modası gecmez benim arkadaş zeynep nil koydu ama benim kızım olursa ela koyacam
amin canım teşekür ederim hepimizinki işallahhhh.demek melisa güzel isim ismiyle yaşasın canım
bende bel ağrısından ölüyorum canım
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum her iki şekildede ağrıyo
ne yapsam anlamadım valla
inşallah bizim kızlar acele etmezlerde zamanında gelirler
sen 20li rakamlara düsmüssün,ne kalmis alkisalkisalkis
ay hayirlisi yaa,sag salim zamaninda gelsinler insallahh
aymes yabangulum Rabbım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ben uzun zamandır gıremıyorum evde sureklı mısafır var bu halımle bıle hızmet edıp duruyorum dun gece 4 de yatabıldım 6.30 da kalktım malesef sayfaları cok fazla okuyamıyorum o yuzden tedavıde olan arkadasların ASllah yardımcısı olsun meleklerını tez vakıtte bagıslasın ınsallah ben 19 haftama gırdım buyuk ıhtımal kız olacak kıza benzıyor dedı doktor ınsallah saglıklı sıhhatlı olsun bır oglum vardı ınsallah buda hayırlısı ıle kız olur yuce Allahım ınsallah saglıklı sıhhatlı herkese nasıp eder burdakı arkadasların ınsalah kucakları hayırlı evlatla dolar tasar:Saruboceq:
aminnnn canım sanada işallah.seninde bayabi ilerlemiş haftan allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.doktor kıza benziyor dediyse kızdır büyük bi ihtimalle,bizede öyle söyledi işallah nasipse kızımız olacak.aymes yabangulum Rabbım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ben uzun zamandır gıremıyorum evde sureklı mısafır var bu halımle bıle hızmet edıp duruyorum dun gece 4 de yatabıldım 6.30 da kalktım malesef sayfaları cok fazla okuyamıyorum o yuzden tedavıde olan arkadasların ASllah yardımcısı olsun meleklerını tez vakıtte bagıslasın ınsallah ben 19 haftama gırdım buyuk ıhtımal kız olacak kıza benzıyor dedı doktor ınsallah saglıklı sıhhatlı olsun bır oglum vardı ınsallah buda hayırlısı ıle kız olur yuce Allahım ınsallah saglıklı sıhhatlı herkese nasıp eder burdakı arkadasların ınsalah kucakları hayırlı evlatla dolar tasar:Saruboceq:
aymes canım Zeynep ismi ben çok severim zaten benim koymak istediğim isimdi ama eşim Ayşe yi çok sevdi ve ilk zamandan hemen Ayşe dedi bende onu hiç kırmadım evde Ayşe adı ağzımızdan hiç düşmüyor sürekli göbişimi Ayşe diye seviyoruz çok şükür Rabbime. Hafta sonu 4d ultrasona grmek için bi klinikten randevu aldım kızımı daha detaylı görcem bayağa meraklıyım
aymes cim canım su aralar aklımda hep şeyma ismi var peygamber efendimizinn süt kardeşinin ismiymiş ben cok sevmeye başladım bu ismi bide duru var tabee
canım bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kızına ve sana sağlıklı huzurlu bir ömür versin
selam canım bizde iyiyiz çok şükür
sizinde iyi olmanıza sevindim
özlemcim ne kadar güzel haberle gelmişsin
maşallah diyorum hemen kötü günler geride kaldı inşallah
artık kızınla beraber bütün güzellikler seninle olsun canım
bizde sizi öpüyoruz görüşmek üzereŞeniz
aymescim nasil gidiyo??
ee artik gunler azaliyo heyecan baslamistir olumunekankayizsmile
ozlem cok sevindim sukur artik kziini evede alacaksin, insallah bundan sonra hersey hep guzel olur
evet ya nerdesin sen yokluğun belli oluyor.opuyorumnanaktan
ay maşallah canım çok sevindim.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar kızlar
özlemcim çok güzel haberler vermişsin sevindim bebişin evinizde sağlıkla büyüsün güzel bi kız olsun inşallah
çokk güzel haberlerle gelmişsin canım ne güzel rabbim bundan sonra kötü gün yaşatmasın inşallahh rabbim güzel kızına bol bol sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahhh
canim cok güzel bir haber bu,cok sevindimmm..
massallah güzel kizimizaa
hep böyle güzel haberlerini alalim insallahhhh :Saruboceq:
BALIMMMM canimmm cok heyecanliyim yaaa,kimbilir sen ne durumdasindir...
bu gece gecmez sana artik...
sag salim kucakla minigini insallah,dua edicem sana mutlaka...
maşallah kızına,gözünaydın,çok sevindim kızını eve götüreceğine,Rabbim sağlıklı ömürler versin kızına inş.
Allah kolay bir doğum nasip etsin ,sağlıkla kucağına alsın inşallah,darısı başımıza,sanki ben doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım..
hayırlı akşamlar canlara.s.
çok şükür bugün net hep vardı(maşallah)inş daha kopmaz....
benim kotrolum yarın değir öbürgün...
bebeğimi görmeyeli tam 4 hafta olacak...
ilk defa bu kadar bekledim aslında zor sabrettim ama sabretmesini öğrenmek istedim....
yoksa istesem başka dr ada giderdim...
kendimi rahat özgür bıraksam haftada dr ra giderdim herhalde...
ama bu kadar pirpirikli olmakta iyi değil işte...
inş güzel haberlerle gelirim....
canlar buraya gelmeyeli baya olmuş
herkes iyidir inş...
maşallah balın doğum günüde gelmiş...
canım rabbbim yardımcınız olsun....
sağsalim kucaklarsın inş....
özlemciyimin kızıda maşallah çok iyiymiş...
çok sevindim canım....
hep iyi olur inş...
maşallah bebişline canım...
inş zamanında sağlıcakla gelir bebilşin...
aymes cim canım su aralar aklımda hep şeyma ismi var peygamber efendimizinn süt kardeşinin ismiymiş ben cok sevmeye başladım bu ismi bide duru var tabee
canım benim diğer bebişlerinin dünyada rızkı yokmuş demek onlarda senin cennette bekliyorlar şimdi.allahım hepsinin ömrünü mercan suya versin.çok şükür mercanımız var allahım onun acısını yaşatmasın.kıslarrrr tesekkür ederim hepinize evet buyuk gunum yaklaşıyor. cuma sabahı kızımı almak için gidicem hergun gittiğim hastaneye maalesef biriyle dönücem ama bunada şükür . acılarım bitmiyor kıslarrr hertgun geçtikçe çogalıyo ama kızım aklıam sahip olmamı saglıyor. o yuzden dikkat edin hamileler degerini bilin gebeliğinizin dinlenin bol bol hiç bir iş yapmayın ben o karnımla neler yapmaya çalıştım çok pişmanım ama olan oldu dikkat edin ne olur bebeklerinize
melenoy canım benim diğer kızımın ismide ebrar oldu çok güzel bir isim guzel huylu demekmiş
esarcım bende sana bugun 100 tane opkuyabilirim salavatı tefriciye ama okuduktan sonra opkudum diye yazarım
yabanım dikkatli ol benimde benzer sancılarım oldu ama gitmedim dedim buyuyolardır ondasndır hastaneye git hafif bir açılma varsa durduruyolar maaşesef benim açılmam 10 cm e gelmişti ama geceden gtiseydim suan halen karnımda olabilirlerdi dikatli ol bizim gebeliklerimiz degerli gebelikler ne kadar fazla kalırsa o adar iyi
herkese günaydınnnnnn
balım kucağına almıştır prensini allahım analı babalı büyütsün inşallah iyidir ikiside
yağmurum maşallah oğluşun pek yakışıklı canım öykümde gözlerni alamadı yaniiiiiii)))
nasılda büyüyorlar yaaa allahım esirgesin onlarıııı
eee kızlar doğumlara az kaldı yakında burada hamiş kalmayacak bizim diğer topiği hreketlenddirellim azcık yaaa hamiş lazım buraya en kısa zamanda
kıslarrrr tesekkür ederim hepinize evet buyuk gunum yaklaşıyor. cuma sabahı kızımı almak için gidicem hergun gittiğim hastaneye maalesef biriyle dönücem ama bunada şükür . acılarım bitmiyor kıslarrr hertgun geçtikçe çogalıyo ama kızım aklıam sahip olmamı saglıyor. o yuzden dikkat edin hamileler degerini bilin gebeliğinizin dinlenin bol bol hiç bir iş yapmayın ben o karnımla neler yapmaya çalıştım çok pişmanım ama olan oldu dikkat edin ne olur bebeklerinize
melenoy canım benim diğer kızımın ismide ebrar oldu çok güzel bir isim guzel huylu demekmiş
esarcım bende sana bugun 100 tane opkuyabilirim salavatı tefriciye ama okuduktan sonra opkudum diye yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?