Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarr balkafa mı doğuruyoo vallahi çok sevi ndim duyuncaa hihoyyyt
o da doğuruyorsa herkes doğurur :jeyyar: çok tırsaktı da inşallahh ağrısı sızısı az olurr...

Benimde oğluşummmm 1 yaşını kutladı Ekim 15 dee

Son düzenleme:
Evet yağmurcum bal kısmetse bugün doğuruyo
inşallah herşey yolunda gider belkide bebişini kucağına aldı bile
benimde aklım hep onda bugün

oğluşun çok tatlı gerçekten tekrar doğum günü kutlu olsun
maşallah valla ya 1 yaşını doldurdu bile nice mutlu senelere

canim massallah güzel kizina ayy az kalmis seninde yaa..bi ben kaldim gibi hissediyorum...agirlastikca zaman daha cabuk gecsin istiyorumm

slm kızlar nasılsınız
balımmmm canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına,
inan bisüre sonra bebişin koşuşturmacasından doğum telaşını falan unutursun

cucuuuum tatlım nasılsın???
kısss hamileliğinizin tadını çıkarın inan bazen koca göbişimi özlüyorum çok zevkli günlerdi,
şimdide çok güzel rabbime şükür ama karnında bi bebekle o koca göbişle dolaşmanında ayrı bi tadı vardı

aymesimmm canım sen nasılsın zaman yaklaşıyo heee,
inanın hepiniz için doğuma gidecekmiş gibi heyecanlanıyorum
Rabbim yardımcınız olsun o tatlı bebişlerinizin kokusunu hayırlısıyla ve sağlıkla içinize çekmenizi nasip etsin inşallah

kıslar isimleri ne olucak bebişleriniz bazılarınızınkini biliyorum bilmediğim çok var ben hala kararsızım ama eşim Zeynep su istiyo bu yolda ilerliyoruz galiba
zeynep su güzel isim canım...
hakkınızda hayırlısı olsun...

bizim için erken ama ben yinede arada kulağıma hoş gelen isimleri not alıyorum...
tabi cinsiyet belli olmadığı için hem erkek hem kız isimleri biriktiriyorum :)

balım biraz geç kaldım şimdi doğum yapmış olmalısın...
allah yardımcın olsun...
inş ağrın sızın çok olmaz ve kısa zamanda toparlanırsın....
bebişinede rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

yağmurcan maşallah yaa oğlun kocaman delikanlı olmuş....
rabbim size bağışlasın hep beraber daha nice mutlu yıllara inş....

Aymes im zaman o kadar çabuk geçiyor ki hele 6 aydan sonra anlamadım hiç hamilelikte hiç geçmemişti 9 sene gibi gelmişti :) şükürler olsun 1 yaşındayız nerden nereye hep beraber güldük ağladıkk şimdi güzel haberlerimiz paylaşıyoruz .. Rabbim sizlerede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkess inşallahh en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşar..
tşkkederim Fadikçimm sende maşallahhh 15 haftayı bitirdin sağlıkla

Son düzenleme:

aminnn canım sağol yaklaştı iyice zaman valla
heyecan dorukta hem korku hem sevinç var
hayırlısıyla kucaklarım inşallah bebişimi tabi sağlıkla
bugün baldanda güzel bi haber alsak onuda çok merak ediyorum
sizde iyisiniz inşallah ikizler baya yoruyolardır seni ama
eminimki sen halinden memnunsundurŞeniz

güzelmi gerçekten ben biraz eski isim diye
tereddütlüyüm ama daha güzelinide bulamadım valla
sizden kopya çekerim belki dedim:kedi:

öyle valla canım ya bugünleri hayal bile edemiyoduk,
bak şimdi mutluluklarımızı paylaşıyoruz
inşallah bizlerde sağlıkla kucakladığımız günleri görürüz bebişlerimizi
seninki abi oldu artık çokda yakışıklı valla kıslar kapışacaklar yandık
sıra olucak kapı önündebayanssulusmile

güzelmi gerçekten ben biraz eski isim diye
tereddütlüyüm ama daha güzelinide bulamadım valla
sizden kopya çekerim belki dedim:kedi:
zeynep ismi gerçekten çok güzel ama daha yeni değişik isimler düşünüyorsan biraz daha arştır istersen...
canım kopya çekme işi çok iyi bence:jeyyar:
bende sitede gördüğüm her güzel ismi araştırıyorum...
benim için anlamı çok önemli eşimde çift isim istiyor...
bakalım şimdilik araştırmaktayım...
isimler çoğalsın seninlede paylaşırım canım...

Kızlar selam hepinize.Eşimin hormon tahlili, bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17

beklerim valla canımkaydirigubbakcemile5 ben bulamıyorum
benim içinde anlamı çok önemli bide kuranda geçmeli kesinlikle
senin cinsiyet bu gidişinde belli olur artık belli
sağlıklı olsun gerisi öenmli değil tabiki ama insanda merak etmiyo değil:ecrin_bebek:

canım beniiiiiiiiiimmm çok iyi anlıyorum seni opuyorumnanaktan
ben 33 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum doğumun başlamış hemen yatışını yapacaz dedi ya, ne yapacağımı şaşırmıştım sevineyimmi üzüleyimmi, korktum bitaraftan şaştım kaldım yani, çok şükür vazgeçmişti benim yaramazlarda 3 hafta sonra doğdular
Allahım herkese nasip etsin o güzel duyguyu...
ikizler yormaktan beter ediyo diyebilirim, dün aşıları vardı epey ağladılar akşamda huzursuzlardı ikiside, onlarla ilgilenmekten akşam yemeğini ancak 10 buçukta yedik sempatiksalakcinni düşün artık ne duruma geldiğimizi boshayallersmile ama hiiiç şikayetçi değilim çok şükür, bazen bana "bitane olsaydı daha rahat olurdu ama ikisi zor" diyolar Rabbime şükür hiç bizaman bitane olsa demedim Allahım iki tane vermiş ikisinede elimden geldiğince bakabiliyorum inşallah senin bebişte sağlıkla doğarda doğumunu ve bebişi konuşuruz buralarda canım

balımda iyidir inşallah hayırlısıyla biran evvel bebişiyle döner evine Rabbim yardımcısı olsun

canimm cok sükür iyiyim sen nasilsin?
cok haklisin,aklima geldikce üzülüyorumda bi yandan özlücem diye ama tadini cikarmaya calisiyorum bakalim..

YAGMURCUM canim ogluna massallahhhh,cok seker olmus,delikanli olmuss
nice nice yaslara insallah annesiyle babasiylaa
topikteki kiz annelerine duyrulur,böyle oglan kacmaz valla yerimseniben

amin canım inşallah kızımın doğuşunu sonrada büyütüşümüzü konuşuruz rabbim ogünleride gösterir inşallah.
Zordur eminim dediğin gibi ama bi okadarda güzeldir ikiz sahibi olmak
Allah yeterki sağlık versin

evet az kaldı canım ama yinede zaman geçmek bilmiyor.
kıslar isimleri ne olucak bebişleriniz bazılarınızınkini biliyorum bilmediğim çok var ben hala kararsızım ama eşim Zeynep su istiyo bu yolda ilerliyoruz galiba

bizimkisi melisa olacak sanırım.

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oğluşuna canım çok yakışıklı.allahım nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar bu gün karnım çok gergin hafif ağrı oluyor acıtmıyor ama huzursuz ediyor.bizimkisi gelmekmi istiyor anlamıyorum.bu günlerde doğurursam şaşırmayın.

balımmmmmmmm oğluşun şimdi doğmuştur allahım analı babalı büyütsün.haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.

evet az kaldı canım ama yinede zaman geçmek bilmiyor.

bizimkisi melisa olacak sanırım.

demek melisa güzel isim ismiyle yaşasın canım

kızlar bu gün karnım çok gergin hafif ağrı oluyor acıtmıyor ama huzursuz ediyor.bizimkisi gelmekmi istiyor anlamıyorum.bu günlerde doğurursam şaşırmayın.

bende bel ağrısından ölüyorum canım
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum her iki şekildede ağrıyo
ne yapsam anlamadım valla
inşallah bizim kızlar acele etmezlerde zamanında gelirler

bizimki seneler önce belliydi,beğendiğimiz bir isimdi,inşallah oğlumuzun ismi ALPEREN olacak.

oğlun çok tatlı maşallah,birlikte nice yaşlara ,darısı hepimizin başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…