aminnnnn canım allah razı olsun sağol
darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah
ara ara hala geliyo ama normalde bunun bi kere gelmesi gerekmiyomu acaba korkuyorum valla başka bişey değildir dimi öyle olsa dr söylerdi herhalde doktorumda yarından itibaren yurtdışına çıkıyo 1 hafta yokmuş inşallah o arada gelmez kuzum Allah yardımcımız olsun canım ya sağlıkla gelsinler inşallah sıra senin benimki inşallah bekler senden sonra gelir inşallah
aymesim kızın acelemi ediyor ne...selam kıslar bi kaç gündür giremedim mausum bozuldu
birden sinir oldum eşim bu akşam almış hemen damladım bende
bu arada dün başıma gelenide yazıyım hemen
sabah wcye gittim akıntıyla beraber hafif bi pembelik var
baktım sürekli devam ediyo kesilmeye niyeti yok
bugün doktora gittim hemen nişan olabilir dedi
ntsye girdim sancı yokmuş endişelenme ama hazır ol dedi
iyice telaş başladı artık bende daha erken aslında ama
kızım gelmek için sabırsızlanıyo galiba aman iyi olsunda
kısmet artık hayırlısı bakalım
canlar ben de dün dr a gittim aslında kotrol günümüz değildi ama iğnelerim bitmişti
onu yazdırmaya gitmişken birde muayene olayım dedim...
bebişim çok şükür iyi...
hamileliğimdede maşallah bir sorun yok...
normal hamileler neye dikket ediyorsa onlara dikket etmem yeterli şimdilik...
inş hep böyle iyi gider...
haa bu arada bebişim de kızmış...
18 haftadayız ama yinede acaba değişebilirmi diye kesin kız gibi davranamıyorum...
hayırlısı artık benim için kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter...
rabbim bütün isteyen arkadaşlarada bu duyguları yaşatsın....amin...
canlar ben de dün dr a gittim aslında kotrol günümüz değildi ama iğnelerim bitmişti
bebişim çok şükür iyi...
18 haftadayız ama yinede acaba değişebilirmi diye kesin kız gibi davranamıyorum...
ben dedim sana fadiğim kızın olcak diye içime doğmuştu rabbım hayırla kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah
bende senin gibi 18 . haftalara gelmeyi başarabilirim inşallah cok sukur şimdilik herşey yolunda kalp atışını duymak için gelecek hafta yı bekliyoruz rabbim hayırla duyursun inşallah
Melonycim bende seni merak ediyordum inşallah sende 18 ler degil 38 leri görmek nasip olur hedefini büyük tutsaglıklı koca bi göbüşle dogumunu bekle sende yaban aymes gibi dualarım seninle
çok sağol canım....Demek bir prenses geliyor saglıkla zamanında gelir inşallah 2. trimester hamileleiğin en guzel zamanları bir iki haftaya tekmeler netleşir iyice rahatlarsın senin adına cok seviniyorum canım inşallah saglıkla kucagına alırsın ve butun hamişler tabi
canım ben de ilk kız hissetmiştim ama daha sonra hislerim bir kız bir erkek değişmişti...ben dedim sana fadiğim kızın olcak diye içime doğmuştu rabbım hayırla kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah
bende senin gibi 18 . haftalara gelmeyi başarabilirim inşallah cok sukur şimdilik herşey yolunda kalp atışını duymak için gelecek hafta yı bekliyoruz rabbim hayırla duyursun inşallah
çok sağol canım....
canım ben de ilk kız hissetmiştim ama daha sonra hislerim bir kız bir erkek değişmişti...
demek ilk hissettiğim doğruymuş...
inş sende bu haftaları göreceksin canım ben de senin gibi düşünüyordum haftalar ilerledikçe rabbime şükrettim...
şuan benim için 18 . hafta çok büyük sevinç...
inş sağlıcakla kucaklarız da...
slm kızlarrrr nasılsınız
fadikcim prenses geliyor haaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy çok sevindim canım tabi en önemlisi sağlıklı olması hayırlısıyla zamanında gelsin prensesin.
aymesiim seninkide bizim öykü gibi aceleci ve yaramaz olacak heralde allahımın izni ile 36 yı doldurmuşsun çok şükür 38 bekler inşallah ama beklemesede sağlıcakla gelsin kuzun
melonycim hayırlısı ile inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyacaksın ve busefer allahımın izni ile her şey güzel gidecek dikkat et kendine canım
inşallah ayağını sürümüşsündürde daha bir çok hamiş gelir topiğimize
bebişim çok şükür iyi...
Aymescim kızın sabırsızlanıyor demek gelmek için sakin ol 36 hafta cok iyi bir hafta artık gelsede bişi olmaz hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah
Yabangulum hadi artık diyosun dimi kızın nazlanıyo inşallah saglıkla kucagına alırsın minnosunu
sıra cucuya geliyo
tabi aa1 de var sırada
Kızlar inşallah bebişleri saglıkla kucagınıza alırsınız
Tabi bu yolda mucadele eden tedavide olan herkese nasip etsin Allahım beni şimdiden 2. bebiş stresi basıyo şu an korunuyoruz işimden dolayı olur mu derseniz bilmiyorum kızım 2 yasında oluca calışmlara başlıcaz bakalım ne olacak Allah kızıma uzun ömür versin o bana yeter ama ona da kardes lazım hayatta en önemli destek kardes bakalım hayırlısı
melony canım sen nasılsın?işallah herşey yolundadır.
inşallah sidela naptı bir bilgin varmıı geçmişe bakamadım
aymes gelmemiş bu gün,yoksa doğummu yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?