Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyy aymesimde doğurduuuuu canım allah analaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahhh..hoşgeldinnn zeynepp bebekk :))))

semişim geçmiş olsun canım..
inş smear temiz çıkar..
Allah şifanı versin anlamadan Kaan'ını verdiği gibi inş..

aymesim sağlıklı uzun ömürlü olsun Zeynep..
Allah analı babalı büyütsün..
Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın hep mutlu olun kızlar..

İnsana gönülden dua eden birilerinin olması ne kadar güzel bir duygu...
canım sağol...

canim cok gecmis olsun..
kadinlik böyle iste,her zaman bisey mutlaka cikiyor ama Allah daha büyük dert vermesin..
yaktirmayi düsünüyor musun suan?
ah birde kilolar var demi..ama sen gayet fit bi annesin zaten :44:

anam demek zeynep bebek gelmiş,allahım analı babalı büyütsün darısı başıma diyecem galiba bu gidişle sona ben kalacam:)
yabanimm 11 gün kalmis senin..ne güzeeeeelll
sira sende sanirimm

canimmm nasilsin?melegin nasil?kocaman olmustur simdi
büyüdük teyzesi,35 bitiyor..yakinda tesrif ederler :))
sag salim gelsinler insallah

ayyyy aymesimde doğurduuuuu canım allah analaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahhh..hoşgeldinnn zeynepp bebekk :))))

balimmm nasilsin?gecmiste yazdim ama kaynamis sanirim..
nasil gidiyor bebekle?hersey yolunda mi canim??

aaaaaaaaaaaaaaaaa
aymes doğurdumu
sağlıcakla büyütsün inşşşşşşşşş

kızalr
dün birileri (kim olduğunu hatırlamıyorum)ada ege yi merak etmişti
bende bu gün aradım konştuk
bebişleri 5 aylık olmuşlar
biraz zor oluyor ama büyütüyorum dedi

kııııızzzzzzz tooooozzzzzz napıyosun..
ay uf sesin çıkmıyor ne zamandır yine..
gitmedi mi misafirler..

cucummm sen napıyosun..
nasıl gidiyor ağırlaştın artık iş güç yapmıyon demi..

cucum iyiyim sagolasın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninde çok az kaldıı :)rabbim tüm evlat isteyen arkadaşlarımızın tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahh bizlere...
bebekle günler nasıl geçiyor anlamıyorumm.. sana tavsiyem şimdiden bol bol dinlen ve uyu vücudunu dogum sonrasına güç topla :)) uykusuz ve yorgunum ruh gibiyim zor oluyor evde işlere koşuşturmaca... eşim sagolsun herseye yardım ediyor.. yanlız olunca insan zor oluyor

kızlar ya bişe sorcam bu bulantı bende cok olmuyor sadece sabah kalktıktan yarım saat sonra midenin kazınması ile beraber öğürtü oluyo başkada bişe olmuyo gun içerisindede haff hafif bulantı oluyor ama ağzımda aşırı bir su birikiyor sanki 6. hafta olunca mide bulantısı şiddetlenmedi bende acaba sağlıklı bir gebelik değilmi diye korkuyorum sizler neler yaşadınız normal mi yaşadıklarım

kızalr
dün birileri (kim olduğunu hatırlamıyorum)ada ege yi merak etmişti
bende bu gün aradım konştuk
bebişleri 5 aylık olmuşlar
biraz zor oluyor ama büyütüyorum dedi
cok sevindim canim,bir daha görüsürsen selamlarimizi söyle
cucummm sen napıyosun..
nasıl gidiyor ağırlaştın artık iş güç yapmıyon demi..
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim

baldin simdi balli kaymak oldun kiz
az kaldi canim 36 ya giriyoruz ama 2 hafta önden gidiyor,eli kulaginda olabülüüü
Allahim herkeseeee nasip etsin insallahhhh
canim valla herkes uyu diyor ama bunun nasil yapilacaginida bi söyleseniz keske,olmii bacim olmii..geceleri zombi gibiyim,bi gram uyku yok bana..alistirma yapiyor vücudum,ama abartiyor yani cünkü cook yorgunumm
yaninda kimse kalmadi mi canim?bosver ev islerini,al koynuna oglusunu fosur fosur yatin bosver canim

canimmm sakin stres yapma cünkü illa bulanacaksin diye hic bir kural yok :))
benim 1 yada 2 defa bulantim oldu o kadar..sonrada baska hic bisey yasamadim..cok sükür bu haftama kadarda hic bi saglik sorunumuz olmadi..
bulanmadigina sevinmelisin bence

söyelerim canım
aslında geliyorum arasıra
Kod:
 ama kalmaıyorum 
çocuklarla zor olyor dedi

sagol canim,denk gelmedik hic..
Birde nevrodan haber alabilsek daha iyi olacak ama aylardir yok :44:

canım bende merak ediyorum nevoyu
hiç kimsede telefonu yokmu acaba
çok uzun zaman oldu yaaaaaaaaaaaaaa

cucum 1 hafta halam kaldı yanımda gurbette olunca yanlız kalıyoruz ev işi yapmamaklada olmuyorki canmm..yemek yemem lazım yemek pişiriyorum o yüzden.bebegın camasırlarını eşim yıkayıp asıyor ama ütülemesi bana bakıyor.anlcıagın aksma nasıl oluyor anlamıuyorsun bebe olunca ... uykusuzluk var demek sende ..bende hiç olmamısı hamılelıkte uyku problemii :) benim kokularrrr berbattı dogurdum hala deterjan kokusu rahatsız edio

BALIM ESKİDENDE KISR DÖNGÜ PARTİLERİNDE KOŞTURMAKTAN YORULUYORDUN

CANIM RABBİM KOLAYLIK VERSİN ZOR İŞİNİZ BÜTÜN ANNELERİN
AMA GÜZEL KOŞUŞTURMALAR BUNLAR

ayy canim ya,gurbette olunca böyle iste..bende diyorum annem gelmeden dogmasa diye..yoksa senin durum gibi olurum maalesef,benim esimde cok yogun bu aralar,tümden yanarim yani...
sende haklisin,yemek camasir mecbur,birde bebekle ilgilenmek ve kendinde dinlenmek zorunda olunca
Allah yardimcin olsun canim,yakin olsak el birligiyle yapardik :)
bende gece uykusu diye bisey yok balim,haftalardir böyle..cati agrisi dedikleri agridan var,kalcalarim agriyor..dönemiyorum saga sola...azcik dalsam su ve wc yüzünden geri uyaniyorum,o olmasa sipamin kaburgalarima indirdigi tekmeler yetiyor..
böyle devam ediyorum yani tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…