İnsana gönülden dua eden birilerinin olması ne kadar güzel bir duygu...aymescım gozunaydın saglıkla bır sekılde buyusun mınık kuzun
selam kızlar bende faceden gordum vede sasırdım.
gunu vardı daha ama olsun acelecı davranmıs zeynep bebek..
ben takıp edıyordum sıra yabanda dıye:))
ama aymesın bebek erken davrandı..
yabancım senın kızda saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın.artık senınde zamanın gelmıs
sonra cucunun.. 34 haftalık olmusunuz.canım ya ne cabuk gecmıs..
ama ınan bebekler dogunca daha cabuk gecıyor zamn..
bengucum sızde buyumusunuz.
bugunler ın tadını cıakrtın ama doguncada baska guzle oluyor :)
fadıkcım gozunaydıon cınsıyetınız bellı olmus..prenses gelıyor demek..
bılıyosun erkek cok bızım topıkte :))
kızlar kıymetlı
rabbım anne olmak ısteyen herkese nasıp etsın.
basta tulınıme,nıluferıme nuruma,kelebegıme
asıme saboma ask melegıne yetere seraya vede tum arkadslarımıza versın rabbım
bebıklerı arsız olsun uykusuz kalsınlar ınsaallah
canim cok gecmis olsun..kızlar benimde moralim bozuk şu sıralar
kadın doğum kontrole gittim
rahim duvarım kalın ve pıhtımı parçamı öyle bişeyler var 3-4 adet sonrası takip edilmeli bakılmalı yoksa parça alınmalı dedi
sağ ve solda bi sürü yumurta birikimi pcos görünümü var dedi
kuruluk varmış kayganlaştırıcı önerdi
ayrıca rahim ağzındaki yaram smear alırkende kanma yapmış 2 yıl çocuk düşünmüyosam yakılması lazımmış
veee
acilen kilo vermem verdikten sonra durum değerlendirilmesi yapılması gerektiğini söyledi
ne olacak böyle bilmiyorum bakalım smear testi nasıl çıkacak
yabanimm 11 gün kalmis senin..ne güzeeeeelllanam demek zeynep bebek gelmiş,allahım analı babalı büyütsün darısı başıma diyecem galiba bu gidişle sona ben kalacam:)
canimmm nasilsin?melegin nasil?kocaman olmustur simdiaymescım gozunaydın saglıkla bır sekılde buyusun mınık kuzun
selam kızlar bende faceden gordum vede sasırdım.
gunu vardı daha ama olsun acelecı davranmıs zeynep bebek..
ben takıp edıyordum sıra yabanda dıye:))
ama aymesın bebek erken davrandı..
yabancım senın kızda saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın.artık senınde zamanın gelmıs
sonra cucunun.. 34 haftalık olmusunuz.canım ya ne cabuk gecmıs..
ama ınan bebekler dogunca daha cabuk gecıyor zamn..
bengucum sızde buyumusunuz.
bugunler ın tadını cıakrtın ama doguncada baska guzle oluyor :)
fadıkcım gozunaydıon cınsıyetınız bellı olmus..prenses gelıyor demek..
bılıyosun erkek cok bızım topıkte :))
kızlar kıymetlı
rabbım anne olmak ısteyen herkese nasıp etsın.
basta tulınıme,nıluferıme nuruma,kelebegıme
asıme saboma ask melegıne yetere seraya vede tum arkadslarımıza versın rabbım
bebıklerı arsız olsun uykusuz kalsınlar ınsaallah
ayyyy aymesimde doğurduuuuu canım allah analaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahhh..hoşgeldinnn zeynepp bebekk :))))
canim cok gecmis olsun..
kadinlik böyle iste,her zaman bisey mutlaka cikiyor ama Allah daha büyük dert vermesin..
yaktirmayi düsünüyor musun suan?
ah birde kilolar var demi..ama sen gayet fit bi annesin zaten :44:
yabanimm 11 gün kalmis senin..ne güzeeeeelll
sira sende sanirimm
canimmm nasilsin?melegin nasil?kocaman olmustur simdi
büyüdük teyzesi,35 bitiyor..yakinda tesrif ederler :))
sag salim gelsinler insallah
balimmm nasilsin?gecmiste yazdim ama kaynamis sanirim..
nasil gidiyor bebekle?hersey yolunda mi canim??
cok sevindim canim,bir daha görüsürsen selamlarimizi söylekızalr
dün birileri (kim olduğunu hatırlamıyorum)ada ege yi merak etmişti
bende bu gün aradım konştuk
bebişleri 5 aylık olmuşlar
biraz zor oluyor ama büyütüyorum dedi
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?cucummm sen napıyosun..
nasıl gidiyor ağırlaştın artık iş güç yapmıyon demi..
baldin simdi balli kaymak oldun kizcucum iyiyim sagolasın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninde çok az kaldıı :)rabbim tüm evlat isteyen arkadaşlarımızın tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahh bizlere...
bebekle günler nasıl geçiyor anlamıyorumm.. sana tavsiyem şimdiden bol bol dinlen ve uyu vücudunu dogum sonrasına güç topla :)) uykusuz ve yorgunum ruh gibiyim zor oluyor evde işlere koşuşturmaca... eşim sagolsun herseye yardım ediyor.. yanlız olunca insan zor oluyor
kızlar ya bişe sorcam bu bulantı bende cok olmuyor sadece sabah kalktıktan yarım saat sonra midenin kazınması ile beraber öğürtü oluyo başkada bişe olmuyo gun içerisindede haff hafif bulantı oluyor ama ağzımda aşırı bir su birikiyor sanki 6. hafta olunca mide bulantısı şiddetlenmedi bende acaba sağlıklı bir gebelik değilmi diye korkuyorum sizler neler yaşadınız normal mi yaşadıklarım
cok sevindim canim,bir daha görüsürsen selamlarimizi söyle
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
Yuvarlanarak yapiyorum tülinim
baldin simdi balli kaymak oldun kiz
Az kaldi canim 36 ya giriyoruz ama 2 hafta önden gidiyor,eli kulaginda olabülüüü
Allahim herkeseeee nasip etsin insallahhhh
canim valla herkes uyu diyor ama bunun nasil yapilacaginida bi söyleseniz keske,olmii bacim olmii..geceleri zombi gibiyim,bi gram uyku yok bana..alistirma yapiyor vücudum,ama abartiyor yani cünkü cook yorgunumm
Yaninda kimse kalmadi mi canim?bosver ev islerini,al koynuna oglusunu fosur fosur yatin bosver canim
canimmm sakin stres yapma cünkü illa bulanacaksin diye hic bir kural yok :))
benim 1 yada 2 defa bulantim oldu o kadar..sonrada baska hic bisey yasamadim..cok sükür bu haftama kadarda hic bi saglik sorunumuz olmadi..
Bulanmadigina sevinmelisin bence
ama kalmaıyorum
çocuklarla zor olyor dedi
söyelerim canım
aslında geliyorum arasıraKod:ama kalmaıyorum çocuklarla zor olyor dedi
sagol canim,denk gelmedik hic..
Birde nevrodan haber alabilsek daha iyi olacak ama aylardir yok :44:
canım bende merak ediyorum nevoyu
hiç kimsede telefonu yokmu acaba
çok uzun zaman oldu yaaaaaaaaaaaaaa
cok sevindim canim,bir daha görüsürsen selamlarimizi söyle
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim
baldin simdi balli kaymak oldun kiz
az kaldi canim 36 ya giriyoruz ama 2 hafta önden gidiyor,eli kulaginda olabülüüü
Allahim herkeseeee nasip etsin insallahhhh
canim valla herkes uyu diyor ama bunun nasil yapilacaginida bi söyleseniz keske,olmii bacim olmii..geceleri zombi gibiyim,bi gram uyku yok bana..alistirma yapiyor vücudum,ama abartiyor yani cünkü cook yorgunumm
yaninda kimse kalmadi mi canim?bosver ev islerini,al koynuna oglusunu fosur fosur yatin bosver canim
canimmm sakin stres yapma cünkü illa bulanacaksin diye hic bir kural yok :))
benim 1 yada 2 defa bulantim oldu o kadar..sonrada baska hic bisey yasamadim..cok sükür bu haftama kadarda hic bi saglik sorunumuz olmadi..
bulanmadigina sevinmelisin bence
birkac kisiyle görüsüyordu diye hatirliyorum aslinda..
Keske haber verse birisi araciligiyla
cucum 1 hafta halam kaldı yanımda gurbette olunca yanlız kalıyoruzev işi yapmamaklada olmuyorki canmm..yemek yemem lazım yemek pişiriyorum o yüzden.bebegın camasırlarını eşim yıkayıp asıyor ama ütülemesi bana bakıyor.anlcıagın aksma nasıl oluyor anlamıuyorsun bebe olunca ... uykusuzluk var demek sende ..bende hiç olmamısı hamılelıkte uyku problemii :) benim kokularrrr berbattı dogurdum hala deterjan kokusu rahatsız edio
cucum 1 hafta halam kaldı yanımda gurbette olunca yanlız kalıyoruzev işi yapmamaklada olmuyorki canmm..yemek yemem lazım yemek pişiriyorum o yüzden.bebegın camasırlarını eşim yıkayıp asıyor ama ütülemesi bana bakıyor.anlcıagın aksma nasıl oluyor anlamıuyorsun bebe olunca ... uykusuzluk var demek sende ..bende hiç olmamısı hamılelıkte uyku problemii :) benim kokularrrr berbattı dogurdum hala deterjan kokusu rahatsız edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?