Erkek İnfertilitesi erkek infilitesi için kürler yardım?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gullumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
4.596
0
0
Ankara
merhaba bayanlar
sizden bir ricam var bana bugüne kadr eşleriniz için kullandığınız ve sonuç aldığınız kürleti yazarmısınız...
bi kaçını denedik ama eşim hep bi bahane buldu..belki birsini sever sizden o yüzden yardım istiyorum

sorunumuz spermlerdeki harekketlilik oranının gebe kalma için yeterli olmaması

sevgili gullumsun emin ol eşin hiç bir kürü sevmeyecek. çünkü hemen hemen hepsi bir birinden kötü tadı olan şeyler. tut ki birini biraz olsun daha çekilir buldu, her allahın günü içtikçe ondan da nefret edecek. benim eşim şekerli olan her şeyi seven bir adamdır, keçi boynuzu pekmezini arada kahvesine karıştırıp içmeye bayılırdı. ama ne zaman ki spermler için her gün o pekmezi içmeye başladı 1 ay sonunda nefret etti. şimdi şişesini bile görünce öğürüyor.
o yüzden onun seveceği şeyleri aramak yerine konuşup ikna etmeyi dene. en azından 3 ay dayanması gerekiyor. bir de bizzat eşimin tavsiyesidir, her şeyi olabildiğince burnunu tıkayıp bir kerede yutmaya/içmeye çalışsınmış, olabildiğince de mesela bal gibi tatlı şeylerle karıştırınmış:)) tabi kapsül ve tablet tipi şeyleri yutmak da işi oldukça kolaylaştırıyor.

Eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum.Herhangi bir şikayet duymadım 2 gündür.
Hareket yüzdemiz az (sperm)...
Bunun yanında doktorumuzun tavsiyesi bol muz, ceviz, bal, haftada 2 kez balık ve köy yumurtası...
Herşey gönlümüzce olsun yarabbim güldür yüzümüzü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…