Doğuma Hazırlık Erkek isimleri???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşuma isim arıyorum

• Ankete Katılan
    78

dreamer35

Ece & Ediz
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
1.220
108
163
Arkadaşlar çoooookkk erken henüz ama bir fikir oluşması için kafamda yardımınıza ihtiyacım var.Bir oylarsanız sevinirim :ecrin_bebek:

tatlım bende görkem dedimçk hş bu arada Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana bebeğin kız gibi geliyrdu yanılmışım zaten hiç tutturamamkaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar.Görkem unisex olduğu için tereddütüm var ama herkes ayrı birşey demiş iyice kafam karıştı heakannehir

canım bende tercihimi melihten yana kullandım çünkü yeğenimin adı melih ve adı gibi kendside dünya tatlısıdır ama dürüst olmak gerekirse yaman ve kerem adlarınıda cok severim o yüzden ankette cok zorlandım yani:))

Oldum olası kerem ismini beğenirdim keremi işaretledim görkem kız ismi gibi geliyor bana ama beğendikten sonra problem olmaz tabi

kerem ismine oy verdim.
Hatta kendi oğlum için de düşünebiliriz bu ismi =))

Görkem önde gidiyor kızlar...Sarper dışında diğerleride eşit :)) Değişik isimler varsa önerebileceğiniz onlarada açığım :ecrin_bebek:

Görkem önde gidiyor kızlar...Sarper dışında diğerleride eşit :)) Değişik isimler varsa önerebileceğiniz onlarada açığım :ecrin_bebek:

aaaa bence SARPER!!!! çünkü benim oğlum da Sarper :))) bize bi adaş lazım delikafadulden şaka biyana ben çok beğenerek koydum bu ismi.fazla duyulmuş bi isim de değil.öle 10 yıl sonra herkeste olmayacak yani :dance: tabi önemli olan senin beğendiğin bi isim olması içine sinmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…