Doğuma Hazırlık Erkek isimleri???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşuma isim arıyorum

• Ankete Katılan
    78

Arkadaşım Allah adıyla yaşatsın oğluşunu.Bakalım ben beğeniyorum ama babamız ne karar verecek.Daha yolumuz uzun inşallah seçeriz hayırlısıyla

bu arada benim oyum YAMANa gitti

cok agir geliyor bi isim bana .. sanki bi is adami ismi gibi sengözlerimebaksanab

Yaman Bey

Görkem önde gidiyor kızlar...Sarper dışında diğerleride eşit :)) Değişik isimler varsa önerebileceğiniz onlarada açığım :ecrin_bebek:

Kutay, Göktuğ ve Aras isimlerini beğeniyorum ben.

Ama eğer oğlum olsaydı adını Ediz koycaktık biz, eğer kalbi durmasaydı miniğimin.......

aslinda anketteki isimlerin hepsi güzel sarper ismi haric .. soy ismi gibi geldi bana ..
Canım Yaprak Dökümünde var ya Ali Sarper ondan esinlenmişsindir YAMAN benimde favorim ama babamız kararsız alternatifleri onun için düşünüyorum.
Kutay, Göktuğ ve Aras isimlerini beğeniyorum ben.

Ama eğer oğlum olsaydı adını Ediz koycaktık biz, eğer kalbi durmasaydı miniğimin.......
Canım çok üzüldüm senin için Allah sabırlar versin ve hayırlı zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin.kuzenim 9ay 10 günlük bebeğini kaybetmiş yıkılmıştı ama 1 senesonra dünya tatlısı bir kızı oldu şimdi 2 yaşında cimcimem.Darısı sana arkadaşım.
İsimlere gelince Kutay ı bende beğeniyorum,Arasta bu ara çok moda,Ediz de çok hoş ve ender isimlerden birisi. Göktuğ ise babamız tuğ yada ay ile biten bir isim istemediği için seçenekler arasına giremiyor maalesef

Canım Yaprak Dökümünde var ya Ali Sarper ondan esinlenmişsindir YAMAN benimde favorim ama babamız kararsız alternatifleri onun için düşünüyorum.

evet canim yarak dökümüne gitti aklim .. hem ordaki is adami yaman bey cok karizmatik geldigi icin oyum yamana gitti :kedi: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :kedi:

görkeme gitti oyum. kızlara arda, eymen, kayra, doğa isimlerini de koyuyorlar bize isim kalmıyor hayrett bi şii :umursamaz:

Sağolun kızlar.Görkem unisex olduğu için tereddütüm var ama herkes ayrı birşey demiş iyice kafam karıştı heakannehir

Görkem ismini bende çok beğenirim hatta oyumda bu yönde oldu. Bende oğluşuma 2.ci ismi arıyorum Mustafa'nın yanına ama Görkem ismini kuzenim oğluna koydu :sinifsinif:
kıskanmış qibi olmamak için başka bi isim düşünüyoruz...

Ayberk
Berkay
Melih
Semih
Aytuğ

seçenekleri arasında boğuldum artık ama hala bi karar veremiyorum bilmiyorumkismile

Mustafa çok güzel bir isim .seçtiğin isimlerde öyle hangisini koysan yakışır Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

banada yardımcı olun lütfeennn :utku ismini koymayı coook istiyorum ama kuranda geçmediği içinde tereddüttte kalıyorum sizce ne yapmalıyım . istiyorumki yeni pek duyulmadık ve kuranda geçen değişik bi isim olsun

Canım benim dinimizde illaki Kur'an da geçen bir isim koyacaksın diye bir zorlama yok öncelikle bunu düşün istersen...iki isim koyarak bu kararsızlıktan kurtulabilirsin bence...

Bence Berkay ya da Melih:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…