aaaa bence SARPER!!!! çünkü benim oğlum da Sarper :))) bize bi adaş lazım delikafadulden şaka biyana ben çok beğenerek koydum bu ismi.fazla duyulmuş bi isim de değil.öle 10 yıl sonra herkeste olmayacak yani :dance: tabi önemli olan senin beğendiğin bi isim olması içine sinmesi.
Görkem önde gidiyor kızlar...Sarper dışında diğerleride eşit :)) Değişik isimler varsa önerebileceğiniz onlarada açığım :ecrin_bebek:
Canım Yaprak Dökümünde var ya Ali Sarper ondan esinlenmişsindiraslinda anketteki isimlerin hepsi güzel sarper ismi haric .. soy ismi gibi geldi bana ..
Canım çok üzüldüm senin için Allah sabırlar versin ve hayırlı zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin.kuzenim 9ay 10 günlük bebeğini kaybetmiş yıkılmıştı ama 1 senesonra dünya tatlısı bir kızı oldu şimdi 2 yaşında cimcimem.Darısı sana arkadaşım.Kutay, Göktuğ ve Aras isimlerini beğeniyorum ben.
Ama eğer oğlum olsaydı adını Ediz koycaktık biz, eğer kalbi durmasaydı miniğimin.......
Canım Yaprak Dökümünde var ya Ali Sarper ondan esinlenmişsindirYAMAN benimde favorim ama babamız kararsız alternatifleri onun için düşünüyorum.
Sağolun kızlar.Görkem unisex olduğu için tereddütüm var ama herkes ayrı birşey demiş iyice kafam karıştı heakannehir
Görkem ismini bende çok beğenirim hatta oyumda bu yönde oldu. Bende oğluşuma 2.ci ismi arıyorum Mustafa'nın yanına ama Görkem ismini kuzenim oğluna koydu :sinifsinif:
kıskanmış qibi olmamak için başka bi isim düşünüyoruz...
Ayberk
Berkay
Melih
Semih
Aytuğ
seçenekleri arasında boğuldum artık ama hala bi karar veremiyorum bilmiyorumkismile
banada yardımcı olun lütfeennn :utku ismini koymayı coook istiyorum ama kuranda geçmediği içinde tereddüttte kalıyorum sizce ne yapmalıyım . istiyorumki yeni pek duyulmadık ve kuranda geçen değişik bi isim olsun
Görkem ismini bende çok beğenirim hatta oyumda bu yönde oldu. Bende oğluşuma 2.ci ismi arıyorum Mustafa'nın yanına ama Görkem ismini kuzenim oğluna koydu :sinifsinif:
kıskanmış qibi olmamak için başka bi isim düşünüyoruz...
Ayberk
Berkay
Melih
Semih
Aytuğ
seçenekleri arasında boğuldum artık ama hala bi karar veremiyorum bilmiyorumkismile
Mustafa çok güzel bir isim .seçtiğin isimlerde öyle hangisini koysan yakışır Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?