- 28 Ocak 2009
- 34.443
- 57.833
- 1.123
- Konu Sahibi meltemkaraca
-
Mesela ben zeynep ismini çok seviyorum ama arapça, kızım olursa iki isim istiyorum zeynep yanına kesinlikle Öz Türkçe bir isim olacak.
Berkecan konusuna katılıyorum bak, hatta sonuna can gelmiş bütün isimlere gıcığım
Dimi ya boyle agzin dolu dolu oluyo :)) Allahim insallah vaki saati gelince nasip eder.Neden gitmesin insanın içini coşturan bir isim bence. Ali hamza koyanda var :)
Ben erkekte emir yekta ve aras ismine bayılıyorum hayırlı olsun bu arada abla2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)
Uzay mert olsun. Mert isimli cirkin erkek gormedim hic cunku2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)
Uzay Ata..ayy hoş durdu bence2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)
Ata tek basina bile guzel... :)Uzay Ata..ayy hoş durdu benceBir erkek evlat sahibi olursam adını Ata koyacağım aklıma gelen ilk öneri de bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?