- 11 Ocak 2016
- 221
- 381
- 103
- Konu Sahibi meltemkaraca
-
Benimde oğlumun adı Ömer.Çok severek bıraktım bu ismi.Allah size de nasip etsinUzay nedir yayeni isimleri hic sevmiyorum
Benim dogmamış oglumun ismi belli ÖMER
Ayy canım benim hamza ismide çok güzel 2 tane oglum olursa diğeride hamza insallahKız seni tebrik ediyorum ya böyle düşünce de olan insanları gördükçe çok çok mutlu oluyorum :)
Bence de güzel ben de sevdim. Berke uydurma isim değil yalnız, öyleyse bile 1000 sene önce uydurmuslar.Uzay'ı niye kimse beğenmemiş anlamadım.
Duru Su, Duru Nehir, Berke vb uydurmasyon kasıntı isimlerden kat kat daha iyi.
Erkek olsam ismim Uzay olsa severim neden çocuğun sevmeyeceği varsayılmış ki? Gayet maskülen bir isim bence.
Aa öylemiBenimde oğlumun adı Ömer.Çok severek bıraktım bu ismi.Allah size de nasip etsin
Uzay isminde kararlımısnz bilmyrm ama erdem den çok eymen daha hoş yani ben çok beğeniyrmÇok teşekkğrler haklısınız sizin gibi düşündüğümde erdem düşünüyorum
Allah nasip ederse bende 2016 Mart erkek annesi olacağım ve ismi Rıza Hamza olacak :) yeni isimleri hiç sevmiyorum.
Özellikle uzay ismi çok tuhaf geldi bana. Yani ne bileyim hiçbir anlamı yokki bu ismin
bize de gosterir------doğru adamla .... Celişki yok muTek hayalim yiğit koymak oğlum olursa adınıAllahım inşallah bizede gösterir o günleri doğru adamla tabiki
Konu ismin arapça olup olmaması değil. Ki rıza ismi rıza-ı ilahi den gelir. Allahın razılığı hoşnutluğu demektir. Ayrıca ben tartışma yaratmak için yazmadım yorumu. Neyse benim düşüncem bana, senin düşüncen sanaRıza isminin gerçekten çok anlamı var?!?
Rıza=istek, kabul etme
Uzay = evren
İkisinde de aynı miktarda anlam var, yani çok da yok, sıradan kelimeler işte.Arapça olunca sıradan kelimeler daha mı makbule geçiyor nedir??
Tek hayalim yiğit koymak oğlum olursa adınıAllahım inşallah bizede gösterir o günleri doğru adamla tabiki
Evli değilim sevgilim bile yokBbize de gosterir------doğru adamla .... Celişki yok mu
Neden gitmesin insanın içini coşturan bir isim bence. Ali hamza koyanda var :)Hoşunuza gitmeyebilir ama ben oğlum olursa '' HAMZA '' koyucam . Ay tek hayalım. Kızım olursa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?