Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erdem ismi çok anlamlı ve söyleyiş açısından çok güzel bence. Uzay'la da yakıştı gibi :)

Bence de güzel ben de sevdim. Berke uydurma isim değil yalnız, öyleyse bile 1000 sene önce uydurmuslar.

37 yaşındaki kuzenimin ismi uzay, hiç de yeni yetme isimlerden değil yani konu sahibi merak etmeyin
eşinizim eğer uzun süredir hayali ise kırmayın bence de onu. ama yanına ne isim olur bilemedim
hoş benim erkek isimlerine karşı bi beğenmezlik tavrım var nedense bi kerem ismini beğeniyorm bide erdem o kadar

uzay ismini çok severim. evren ismide çok güzel. uzay cem de olabilir :) evet evet uzay cem :)

Yazıldılar mi bilmiyorum ama Uzay Kaan , Uzay Buğra, Uzay Burak, Uzay Taha bence uyumlu

Icinde bulundugum neslin sirf farkli olmasi adina cocuklarina taktigi abidik gubudik isimlere inanilmaz gicik oluyorum.

Allah nasip ederse bende 2016 Mart erkek annesi olacağım ve ismi Rıza Hamza olacak :) yeni isimleri hiç sevmiyorum.

Özellikle uzay ismi çok tuhaf geldi bana. Yani ne bileyim hiçbir anlamı yokki bu ismin

Rıza isminin gerçekten çok anlamı var?!?

Rıza=istek, kabul etme
Uzay = evren

İkisinde de aynı miktarda anlam var, yani çok da yok, sıradan kelimeler işte.Arapça olunca sıradan kelimeler daha mı makbule geçiyor nedir??

Konu ismin arapça olup olmaması değil. Ki rıza ismi rıza-ı ilahi den gelir. Allahın razılığı hoşnutluğu demektir. Ayrıca ben tartışma yaratmak için yazmadım yorumu. Neyse benim düşüncem bana, senin düşüncen sana

Bence çok abes bir isim bilmiyorum ben sevmiyorum.
İsimlerin karakteri etkilediğine inanıyorum, sanki Uzay adındaki bir çocuk böyle çok tuhaf karakterli biri olacakmış gibi gelir bana Ama siz sevdiyseniz bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…