Erkek kadından 11 yaş büyük olursa evlilikte sorun olurmu?

Yaşla alakası olduğunu çok düşünmüyorum.

Olgunluğa ve karaktere bağlı...

erkekler geç olgunlaşır bu bir gerçek. Benim eşim 31 yaşında ben 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Eşim oyunda yenilince küsüp yatar. Yani yaş değil baş önemli :66:
anlaşmak önemli, saygı önemli

Dediğim gibi karakterlere bağlı aslında,
Mesela kafamda canlanan 24 ve 35 uyamazlar gibi, ama eğer kadın ve erkek biraz birbirlerine uyum sağlayabilirse neden olmasın.
24 deyince kıpır kıpır hayatın başında bi kız geliyo aklıma 35 deyince de açıkçası işini gücünü oturtmuş böyle daha durgun bi adam.

Siz vakit geçirirken uyumlu musunuz biraz bahsetseniz?

erkeğin bir miktar büyük olması lazım bence olgun evliliğe hazır biri olmalı
sen 24 yaşında o 35se bence olabilir

Dediğim gibi karakterlere bağlı aslında,
Mesela kafamda canlanan 24 ve 35 uyamazlar gibi, ama eğer kadın ve erkek biraz birbirlerine uyum sağlayabilirse neden olmasın.
24 deyince kıpır kıpır hayatın başında bi kız geliyo aklıma 35 deyince de açıkçası işini gücünü oturtmuş böyle daha durgun bi adam.

Siz vakit geçirirken uyumlu musunuz biraz bahsetseniz?

henüz vakit geçirmedik görüşmeyi düşnüüyoruz ama telefondave internette konuştuk

Erkek kadından 11 yaş büyük olursa evlilikte bir sorun olur mu?

teşekkürler.......

canım konuya hemen el atayım dedim benim yaşım 23 eşimin yaşı 34 bizim aramızda yaşla ilgili hiçbir sorun yaşamıyoruz tam tersi çok daha iyi anlaşıyoruz. erkekler geç olgunlarşır söylentiler vardır ve de çok doğrudur. kaana hiç takma ben eşimle çok iyi anlaşıyoruz zaman zaman hatası oluyor benden 11 yaş büyük adama hatası anlatıyorum yada ona akıl verebiliyorum yeri geliyor o bana aynı şekilde ama o yüzden dengeyi koruya biliyoruz en önemlisi biz biras daha çocuk kaldığımız için onlara göre bir tartışma esnasında alttan almayı biliyorlar benim çevremde çok var eşleriyle aralarında 10 yaş olan var mesela görümcemin eşiyle arasında 14 yaş var hiç anlamazsın bile (hem aramızda kalsın yaş farkı olunca bir o kadar insanın üzerine titriyorlar :1::1::1: ben yaşıyorum çevremde de görüşüyorum ) o yüzden kafana takma tatlım

canım konuya hemen el atayım dedim benim yaşım 23 eşimin yaşı 34 bizim aramızda yaşla ilgili hiçbir sorun yaşamıyoruz tam tersi çok daha iyi anlaşıyoruz. erkekler geç olgunlarşır söylentiler vardır ve de çok doğrudur. kaana hiç takma ben eşimle çok iyi anlaşıyoruz zaman zaman hatası oluyor benden 11 yaş büyük adama hatası anlatıyorum yada ona akıl verebiliyorum yeri geliyor o bana aynı şekilde ama o yüzden dengeyi koruya biliyoruz en önemlisi biz biras daha çocuk kaldığımız için onlara göre bir tartışma esnasında alttan almayı biliyorlar benim çevremde çok var eşleriyle aralarında 10 yaş olan var mesela görümcemin eşiyle arasında 14 yaş var hiç anlamazsın bile (hem aramızda kalsın yaş farkı olunca bir o kadar insanın üzerine titriyorlar :1::1::1: ben yaşıyorum çevremde de görüşüyorum ) o yüzden kafana takma tatlım

bi de bi sorun daha var biz internetten tanıştık buna ne diyeceksiniz :))

Eğer kafa yapıları uyuyorsa neden olmasın?Ben sadece işin içine mantık giriyorsa olmaz diye düşünüyorum.Yani mantık evliliği gibi.Mantıksa insan hem anlaşacağı hemde yaş olarak daha uygun birini bulabilir. [2-3] yaş farkından da bahsetmiyorum tabii bu da az bana göre. =) Fakat arada aşk varsa,kişiler anlaşabiliyorsa,vakit geçirmekten hoşlanılıyorsa,yanında kendini iyi hissediyorsan bence farkın bir önemi yok.Baban yaşında diyebileceğimiz bir fark yok sonuçta.

Netten tanışmaya gelince ben inanılmaz karşı biriydim.Neler neler söyledim çoğu kişi bilir tanıyan.Sonraaaaa o büyük konuşmaların karşılığı tokat gibi indi yüzüme. =) İki yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat herkes benim kadar,bizim kadar şanslı olamaz.Görüşmemiz çok vakit aldı mesela.Benim bulunduğum şehre defalarca geldi gitti ben görüşmedim.O oradayken hazır hissettim buraya gelince korktum. =) Niye diye bile demedi.O yüzden dikkatli olun.Güzel örneklerin olduğu kadar hoş olmayan şeylerde duyuyoruz.Birde 35 yaş.Bir erkeğin evlilik yapabildiği yaşlar.O yüzden artı bir dikkat ister bana kalırsa.​

35 yaşına gelipte hala bekarsa ne ala ama ya evliyse?? bekar oldugundan iyice emin ol heyecan yaşamak isteyen bir evli olmasın.günümüzde çok görüyoruz sonrasında üzülme :38:

Son düzenleme:
Ablam 23,eşi 34 iken evlendiler,çok mutlular,11. evlilik yıldönümleri bu sene.
Netten tanışmaya bir şey diyemem,size mutluluklar..

Yaş farkı hiç önemli olmayabilir, ama internetten tanışma konusu pek hoş değil. O yaşta bekar erkek var tabi ki, ama yirmili yaşların başındaki bir erkekle internetten tanışmakla 30 küsür yaştaki bir erkekle internetten tanışmak aynı şey değil. Çok iyi araştırmadan bir ilişkiye girmeyin bence.

Back
X