hala soktayım kızlar! 3 aydır iş icabı şehir dışındaydım . benden 2 yaş küçük erkek kardeşim evli bide 3 yaşında kızı var. evelsi gün onlara oturmaya gittim evden pasta filan yaptım .. annem de yatılı orda kalıo yeğenime bakıyo. hem annemi hem yeğenimi özledim

öğlen 2 gibi gittim vakit su gibi aktı akşam kardeşim ve eşi işten geldi. beraber yemek yedik. annem onlar yokken bana gece kal istersen yarın da yeğeninle oynarsın yarın akşama doru gidersin dedi . bende olur dedim. yemekten sonra 8 gibi salonda oturuyorduk kardeşimin yılan eşi çocugu yatırmaya gitti o ara içerde fıs fıs konuştular. kardeşim yanıma geldi abla seni eve bırakiyim dedi. bende yok cnm ben bugece kalırım dedim . bir anda gözleri açıldı yüzüme baktı nasıl yanii? der gibi.

bende noldu ki kalamazmıyım dedim . bana "eşimin ailesi de yatılı kalmıo sadece bakıcı kalsın dedi gece diyo " dedi. !!!! anneme de bakıcı dedi!! ağzından bi anda çıktı bakıcı lafı yada karısıyla aralarında böyle konuşuyolar !! şok oldum

. halbuki karısının ablası geldi gecen kış 15 gün yatılı kaldı!!ordan annem yok oğlum kalsın ablan bu gece deyince bana bakıp "ama sabah gideceksin dimi" dedi 2 kez bende sinirlendim kalktım çıktım gittim evden.. lanet olsun sonra da ona ağır bir mesaj attım kılıbık yazıklar olsun filan diye ve engelledim telefonumdan. annem sinirden gece sabaha kadar uyumadı ..sizce ne yapsam nasıl davransam bundan sonra? size kardeşiniz böyle yapsa napardınız??