erkek kardesim kendinden 5 yas buyuk bir kizla cikiyormus.tavsiye??

bence yaşı bu kadar takıntı yapmayın seviyorlardır birbirlerini mantıklıdır ilişkilerini siz dediniz kardeşiniz abuk sabuk tiplerle takılıyor diye bu kadın büyük olgun biri kardeşinizi büyütür ki kardeşinizle gönülde eğlendirmez tahminimce sorun elalem denen saçma topluluğun lafı ise Hz Hatice ra ' da peygamber efendimiz sav dan büyüktü dersiniz .

Kardeşin 23 yaşında.Kız 28 yaşında.Sen de kızdan 1 yaş küçük 27 yaşındasın.
Sen kardeşine abla olarak olgunluk yapmayı küfürlü bir tepki vermekte mi buluyorsun.
Her kızın hasta olacağı meslek diye birşey yok günümüzde.Köylerde kaldı o zihniyet.Eskiden doktorluktu.Şimdi onun da önemi kalmadı.
Çünkü insanlar o kadar çok acı tecrübeler edindi ki,meslkemiş kariyermiş....önce bir erkeğin duruşuna olgunluğuna,adamlığına bakıyorlar.
23 yaşında bir erkeğin şu an evlilik veya ciddi bir ilişki düşünmesi için yaşı genç.
23 yaş,mesleğinde kariyer,birikim ve kişilik olarak olgunluğa erişmek için çok küçük bir yaş.
Bu arada kızdan sanki çok yaşlı gibi bir algı çıkmış.Yahu daha 30 una gelmemiş.30 una gelmeyen insanların hayat tecrübeleri fikirleri yaklaşımları tam olarak evrimini oluşturmamıştır.
Sen de abla mı diyecek ne diyecek,kız sıkıntı yapar gibi basit bir konuyu bile dert ettiğine göre toysun.Çok önemşi değil ya abla demiş dememiş.Şimdi erkekler kendi kızkardeşlerinden erkek kardeşlerinden bile küçük kız alınca,o kız eşinin kardeşlerine abla abi deyince sorun olmuyorda,sana abla deyip dememesi mi sorun.

Ne var bunda? Onların kimleri çok sevebilicegini siz onlardan iyi mi biliceksiniz? Ayrıca kız 5 yaş büyük diye kızı da istemez bi tavriniz var. Ne hakla? Belki çok mutlu olucaklar belki de zaten anlasamayip ayrilicaklar zaten kardesinizin yaşı daha küçük, ciddi dediği ilişki bile bi gün bitebilir. Herşeye dahil olmayın derim.

Kardeşimle aramda 2 yaş var ve benim kardeşimin eşi benden 2 yaş büyük.
k da severiz birbirimizi. Zaten kardeşim ona evlenme teklif etmeden biz ailemize gelin olarak kabul etmiştik bile. Allah ayırmasın çok da mutlular.

ama itiraf edin bu basarilarinizi kolay kazanmamissinizdir.cidden kadinlarin isi zor ewlilikte bence.hep biseyleri basarmak durumundayiz.
kesinlikle katılıyorum. güzel olan hiçbir şey kolay olmuyor zaten :)

siz boyle diyince kiz bi mantikli geldi.tam sizin esinize kazandirdiklariniza kadesimin de ihtiyaci var ;-)) bu kaderin bi cilvesi mi ki ?? ))
kendi deneyimim bi' fark yaratabildiyse ne mutlu bana. olaya geniş bir çerçeveden bakmayada başlamışsınız. inşallah hayırlısı olsun..

Ayrıca Peygamber Efendimizle evlenmeden önce iki kez evlenmiştir evlenmiş ayrılmış kişilere farklı gözle bakanlara örnek olsun

Erkek kardeşin daha çok küçük evlenmek için. Yaşları 28 33 gibi olsaydı çok dert değil bence. Yani biraz süreyi uzatsınlar. Yoksa büyük olmasında problem yok. Kimse bilmez anlaşılmaz. Akrabalara söylemezsnz. Uçurum yok ki arada. Gözünde büyütme. Sadece kız hemen evlenmek istiyorsa problem.

He bu arada ben de erkek arkadaşımdan 3 yaş büyüğüm, abisiyle aynı yaştayım. Şimdiye dek yaş konusuyla ilgili en ufak bir sorunumuz olmadı. Konusu bile açılmıyor. Aileler için de sorun değil bu.. Sizin için de olmasın.

benim teyzemde 3 yaş büyükmüş..bence sorunlar yaştan değil başka konulardan çıkar.
önemli olan anlaşmaları ve erkek kardeşinin ona büyükmüş gibi davranmaması.
Bunu başarabilcekse.kendinden eminse devam etsinler..
sizde oluruna bırakın. .

Kendi yaşında birini bulup hiç anlaşamasa daha mı iyi. Kardeşinizin gözlerinin içi gülüyor mu siz ona bakın, ve kızı tanımaya çalışın. Hayat bu seninde başına gelebilir..

Size niye abla desin ki sizden büyük biri? Adınız neyse onunla seslenir. Bu mu dert? Yani bence önce bir tanıyın, erkekler kadınlardan geç olgunlaşır, ön yargıyla yaklaşıpta kaçırırsanız kardeşinizi yazık olur. Erkekler tutulurlarsa eğer, kimseyi umursamıyorlar.. Tanımadığınız birini Yaşından dolayı yargılamak çok yanlış, sanki dul ve 5 çocuklu muamelesi gibi olmuş. Körpecik kardeşinizi kapmaya çalışan dul aday muamelesi tam:) bırakın 23 Yaşında bir birey o. Biraz tanımaya çalışın, gözlemleyin, tavsiye verin ama küfretmeyin.

Derin bir nefes alın önce lütfen, sonra " bu kardeşimin yaşamı, beni hic ilgilendirmez" telkinini yapın kendinize

Üstüne gidip muhalefet ederseniz kaybedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…