- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
erkek kardesim annemle babamla cok iyi anlasamadigi icin kiz meselelerini hep once bana acar.ciddi dusundugu icin na gore benm verecegim tepki ailemin verecegi ön tepkidir.son olarak iki gun once kendinden 5 yas buyuk (kiz benden 1 yas buyuk oluyor) bir kizla ciktigini buna ne diyecegimi sordu.simdiye kadar hep abuk subuk tarzlarla geldigi icin bu sefer ilk kez alttan almadan kkufrettim.ve o da tamam konu bitti deyip pek birsey soylemedi.'ne sen beni ikna edebilirsin ne ben sana kabul ettiricem' dedi.onyargili oldugumu soyledi.
hayat aci bence.ben evliyim mantikli bir ask ewlilogi yaptim;-) cok sukur mutluyum.ama boyle bir ewlilikte bile sorunlar olurken bastan yanlis baslamasin istiyorum.kizla 3 aydir konusuyormus.hoslaniyormus.23 yasinda.ona durumu nasil anlatabilirim??
Kardeşin 23 yaşında.Kız 28 yaşında.Sen de kızdan 1 yaş küçük 27 yaşındasın.sizin sebebinizi bilemem de benm kardesimin cogu kizin hasta olacagi bir isi var.cok da iyi kalplidir kendisi inanir karsidakine.ben kziin citir elinde mis gibi isi var die takildigindan korkuyorum.
bir de su var kardesim bana sordu beni o yuzden ilgilendiriyor.fikirlerime deger verir. bence de herkes tecrubeli birine danismali.danisan daglari asmisa pek bi inanirim...
kesinlikle katılıyorum. güzel olan hiçbir şey kolay olmuyor zaten :)ama itiraf edin bu basarilarinizi kolay kazanmamissinizdir.cidden kadinlarin isi zor ewlilikte bence.hep biseyleri basarmak durumundayiz.
kendi deneyimim bi' fark yaratabildiyse ne mutlu bana. olaya geniş bir çerçeveden bakmayada başlamışsınız. inşallah hayırlısı olsun..siz boyle diyince kiz bi mantikli geldi.tam sizin esinize kazandirdiklariniza kadesimin de ihtiyaci var ;-)) bu kaderin bi cilvesi mi ki ??))
Ayrıca Peygamber Efendimizle evlenmeden önce iki kez evlenmiştirbence yaşı bu kadar takıntı yapmayın seviyorlardır birbirlerini mantıklıdır ilişkilerini siz dediniz kardeşiniz abuk sabuk tiplerle takılıyor diye bu kadın büyük olgun biri kardeşinizi büyütür ki kardeşinizle gönülde eğlendirmez tahminimce sorun elalem denen saçma topluluğun lafı ise Hz Hatice ra ' da peygamber efendimiz sav dan büyüktü dersiniz .
erkek kardesim annemle babamla cok iyi anlasamadigi icin kiz meselelerini hep once bana acar.ciddi dusundugu icin na gore benm verecegim tepki ailemin verecegi ön tepkidir.son olarak iki gun once kendinden 5 yas buyuk (kiz benden 1 yas buyuk oluyor) bir kizla ciktigini buna ne diyecegimi sordu.simdiye kadar hep abuk subuk tarzlarla geldigi icin bu sefer ilk kez alttan almadan kkufrettim.ve o da tamam konu bitti deyip pek birsey soylemedi.'ne sen beni ikna edebilirsin ne ben sana kabul ettiricem' dedi.onyargili oldugumu soyledi.
hayat aci bence.ben evliyim mantikli bir ask ewlilogi yaptim;-) cok sukur mutluyum.ama boyle bir ewlilikte bile sorunlar olurken bastan yanlis baslamasin istiyorum.kizla 3 aydir konusuyormus.hoslaniyormus.23 yasinda.ona durumu nasil anlatabilirim??
burda bile erkeklere örnek olmalı ama nerde ! harikasın bibicimAyrıca Peygamber Efendimizle evlenmeden önce iki kez evlenmiştirevlenmiş ayrılmış kişilere farklı gözle bakanlara örnek olsun
Size niye abla desin ki sizden büyük biri? Adınız neyse onunla seslenir. Bu mu dert? Yani bence önce bir tanıyın, erkekler kadınlardan geç olgunlaşır, ön yargıyla yaklaşıpta kaçırırsanız kardeşinizi yazık olur. Erkekler tutulurlarsa eğer, kimseyi umursamıyorlar.. Tanımadığınız birini Yaşından dolayı yargılamak çok yanlış, sanki dul ve 5 çocuklu muamelesi gibi olmuş. Körpecik kardeşinizi kapmaya çalışan dul aday muamelesi tam:)standartlar nie standarttir ki;-) valla ben bi ewliligin kolay olmadigini en basta adimlarin dogru atilmasi gerektigini dusunuyorum.sadece ay cok hos kiz diyerekbir omrun gecirilmeyecegini dusunuyorum.gecim kolay mi...kizin karakteri falan iyidir bisey demem de .ama bence o kiza da yazik.kendimi koyuyorum yerine daha gorumcesi olan ban ne diyecek en basta bu bile bi sknti eder icine yani...kocasinin ablasina abla mi dese isimle mi seslense :-/ biz bunu assak etraf her sordugunda uzulmeyecek mi?? bnm kardesim olgun falan da degil zaten... pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?