Ohoooo böyle olacaksa çok işimiz var bizim bununla...abim de öyleydi..
şimdi de karısı oynatıyo parmağında..
ve malesef hala anneme çektiriyo..karısının sözüyle anneme tavır alıyo..
bazıları böyle işte, sürekli bi kadının kumandasına giymeye ve aileye zulmetmeye müsait oluyo yapıları malesef....
Yazdım ya kızın sunduğu maazeretleri.Bence çok abartmışsın,ergenlikteler yani sevgisini de üzüntüsünü de dolu dolu yaşıyorlar.Ayrıca o kızı neden o kadar kötü belledin ki,belki kardeşin hatalı?
benimde kız kardeşimin erkek arkadaşıyla aynı uzatmalı ilişkisiBöyle bi cocuk değildi .
Derdim olduğu zaman omzunda ağlardım onun her şeyimizi konuşurduk .
En çok kimi seviyosun dediklerin de bile ablam derdi kardeşim .
Bu kızdan sonra böyle oldu ve ben bu durumdan çok çok rahatsızım
Elin sümüklüsü yüzünden Papara yiyorum
Bizim üstümüze gelmesin de.aşk acısı bağrıtır....
Çekilmiyor gerçekten .benimde kız kardeşimin erkek arkadaşıyla aynı uzatmalı ilişkisi
ve oda agresif olmuştu.aramız çok iyiydi ama araya sevgiliisi
girince çekilmez oluyordu
Yahu bunlar yaşanacak
gayet normal şeyler
sadece kızın yaşı çok küçük veya ondan çok büyük olmamak kaydıyla,
insanı ilişkiler bence ama o kız onu sanırım terk eder hedefi büyük ,zaten tıpta okuyanın duygusal ilişkilere zamanı olmaz
Sizde karşıdaki kız da fenaymış.Benimki de 20 yaşında, genel olarak agresif, inan dışarda bile sesini yükseltiyor, milletin içinde yapma dedim kaç kere ama fayda etmiyor. Eskiden duygusal bi çocuktu ergenliğe girdiğinden beri özellikle bana karşı çok saygısız. Babama da sesini yükseltiyor, sürekli benim hayatım, benim kararlarım, sizi ilgilendirmez havalarında. Kaç kere karşıma alıp konuştum, kırıldığımı söyledim bazen anlar gibi oluyor ama yine aynı. Sevgili olayına gelince, bi kızla "ciddi" ilişkisi vardı, kız bunu oynattı parmağında, aldırmadığı şey kalmamış, bizimkide salak gibi peşinde dolandı. Kız ailem biliyor bunun adını koyalım demiş, bu sefer evde kıyametler koptu bu kızı bana isteyeceksiniz diye. İnan bir ay boyunca baskı yaptı anneme hergün evde bi huzursuzluk. Sonunda kız, ben şimdi evlenmeyi düşünmüyorum, belki ilerde gibi bi laf edince dank etti bizimkine. Yani işin özeti ne yaparsanız yapın işe yaramıyor, sabretmekten başka çare yok adı üstünde ergen tripleri.
Ah inşallah ...Ergenlik donemi , yakinda sakinlesir....
Küçülüyormuş gibi davranmasın o halde. ..Büyüyor artık kabul et...
Bence sen de olgun degilsin. 18 yasinda hepimiz oyleydik kiza da cephe alacak sumuklu diyecek bi'sey yok. Boyle boyle hayatla tanisacaklar, dogru insani bulacaklar. İnsan gergin oldu mu en yakinina catar sen ne guzel sebebini de biliyosun küstüm hıh diyene kadar al karsina konus, cikin dolasin dertlesin kendinden ornekler ver kizlar soyledir vs gibi.
Benim de 18 yasindayken bir kusur yillik iliskim vardi o da tip icin ayrilmisti benden deli gibi ders calisip kazanmisti da ozaman kizmistim ama simdi ben olsam ben de oyle yapardim diyorum.
kizin bir hatasi yok ki...Böyle bi cocuk değildi .
Derdim olduğu zaman omzunda ağlardım onun her şeyimizi konuşurduk .
En çok kimi seviyosun dediklerin de bile ablam derdi kardeşim .
Bu kızdan sonra böyle oldu ve ben bu durumdan çok çok rahatsızım
Elin sümüklüsü yüzünden Papara yiyorum
Ben de o öyle kızınca bana anlık duygusallıkla senle asla konuşmicam dedim.kizin bir hatasi yok ki...
Erkek kardesiniz akilli olsun ne kendisini kullandirtsin ne de ozel yasamindaki sorunlardan dolayi size saygisizlik yapabilme hakkini kendinde gorsun.
Net bi sekilde uyarin ve benzer davranislarinda onunla didisip yuzgoz olmayin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?