Erkek kardeşim kız arkadaşı ve agresifligi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohoooo böyle olacaksa çok işimiz var bizim bununla...
Kaldırabileceğimi , çekebileceğimi sanmıyorum.
Sizin nasıl abinizle ilişkiniz ?
Kızın ayrılıp barışma maazeretlerine ne diyorsunuz ? Mantıklı mı sizce?

Bence çok abartmışsın,ergenlikteler yani sevgisini de üzüntüsünü de dolu dolu yaşıyorlar.Ayrıca o kızı neden o kadar kötü belledin ki,belki kardeşin hatalı?
Yazdım ya kızın sunduğu maazeretleri.
Kardeşime her zaman senlik bir durum yok diyor(muş).
Kıza kızdım , kötü bellemek değil bu.
Kendi kardeşime daha da çok kızdım

benimde kız kardeşimin erkek arkadaşıyla aynı uzatmalı ilişkisi
ve oda agresif olmuştu.aramız çok iyiydi ama araya sevgiliisi
girince çekilmez oluyordu

Yahu bunlar yaşanacak

gayet normal şeyler

sadece kızın yaşı çok küçük veya ondan çok büyük olmamak kaydıyla,

insanı ilişkiler bence ama o kız onu sanırım terk eder hedefi büyük ,zaten tıpta okuyanın duygusal ilişkilere zamanı olmaz

Yahu bunlar yaşanacak

gayet normal şeyler

sadece kızın yaşı çok küçük veya ondan çok büyük olmamak kaydıyla,

insanı ilişkiler bence ama o kız onu sanırım terk eder hedefi büyük ,zaten tıpta okuyanın duygusal ilişkilere zamanı olmaz

Benimki de 20 yaşında, genel olarak agresif, inan dışarda bile sesini yükseltiyor, milletin içinde yapma dedim kaç kere ama fayda etmiyor. Eskiden duygusal bi çocuktu ergenliğe girdiğinden beri özellikle bana karşı çok saygısız. Babama da sesini yükseltiyor, sürekli benim hayatım, benim kararlarım, sizi ilgilendirmez havalarında. Kaç kere karşıma alıp konuştum, kırıldığımı söyledim bazen anlar gibi oluyor ama yine aynı. Sevgili olayına gelince, bi kızla "ciddi" ilişkisi vardı, kız bunu oynattı parmağında, aldırmadığı şey kalmamış, bizimkide salak gibi peşinde dolandı. Kız ailem biliyor bunun adını koyalım demiş, bu sefer evde kıyametler koptu bu kızı bana isteyeceksiniz diye. İnan bir ay boyunca baskı yaptı anneme hergün evde bi huzursuzluk. Sonunda kız, ben şimdi evlenmeyi düşünmüyorum, belki ilerde gibi bi laf edince dank etti bizimkine. Yani işin özeti ne yaparsanız yapın işe yaramıyor, sabretmekten başka çare yok adı üstünde ergen tripleri.

Ergenlik donemi , yakinda sakinlesir....

Büyüyor artık kabul et...

Bence sen de olgun degilsin. 18 yasinda hepimiz oyleydik kiza da cephe alacak sumuklu diyecek bi'sey yok. Boyle boyle hayatla tanisacaklar, dogru insani bulacaklar. İnsan gergin oldu mu en yakinina catar sen ne guzel sebebini de biliyosun küstüm hıh diyene kadar al karsina konus, cikin dolasin dertlesin kendinden ornekler ver kizlar soyledir vs gibi.

Benim de 18 yasindayken bir kusur yillik iliskim vardi o da tip icin ayrilmisti benden deli gibi ders calisip kazanmisti da ozaman kizmistim ama simdi ben olsam ben de oyle yapardim diyorum.

benimde kız kardeşimin erkek arkadaşıyla aynı uzatmalı ilişkisi
ve oda agresif olmuştu.aramız çok iyiydi ama araya sevgiliisi
girince çekilmez oluyordu
Çekilmiyor gerçekten .
Surat asıyor bir de.
Sanki ben ona bişey demişim gibi

Kız terk etmişti bu sebeple şimdi geri döndü
Amaçları dertleri nedir bilmiyorum .
Hakkımızda hayırlısı olsun..

Sizde karşıdaki kız da fenaymış.
Allah var bu kızdan öyle şeyler görmedim ben ..
Bizimkinin ödevlerine filan yardım ederdi hatta.
Tanışmışlığım yoktu ama , kötü bi düşüncem de yoktu .
Yeni başladı bu .
Kız kendisi de mi duygusal bi boşlukta , yoksa bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama
Ailecek etkileniyoruz olaydan

Ne kadar olgunum inan ben de bilmiyorum .
Ama sanıyorum aynı evin içinde kardeşi üzülen
Kendi üzülen
Annenin huzurunun kaçtığı bir durumda
Hiç bir abla tepkisiz kalmazdı di mi ?
Kaldı ki "sümüklü" kelimesini ben kullandığımda sabahtı .
Olay tazeydi ve çok çok sinirliydim.
Anlık bir sinirle kardeşime de neler neler dedim..
Benim kıza kızdığım nokta kararlı olmaması .
Yoksa ben kardeşimle konuştum zaten .
Mesele iletişimsizlik değil.
İletişimimiz vardı bizim .
Ben kendi erkek arkadaşımdan bile bahsedebilirdim kardeşime.
Çocuğun dengesi şaştı.

kizin bir hatasi yok ki...
Erkek kardesiniz akilli olsun ne kendisini kullandirtsin ne de ozel yasamindaki sorunlardan dolayi size saygisizlik yapabilme hakkini kendinde gorsun.
Net bi sekilde uyarin ve benzer davranislarinda onunla didisip yuzgoz olmayin bence.

Ben de o öyle kızınca bana anlık duygusallıkla senle asla konuşmicam dedim.
Geri dönüp de ciddi bi konuşma da yapamıyorum şimdi.
Kendisi de tavırlı
Birbirimize bakmıyoruz bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…