İstemiyorsanız istemiyorum diyeceksiniz, zavallı manipülasyonunu da alıp defolup gidecek.merhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
Neden sen gidip alacakmışsınmerhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
işte öyle direk hayır diyen biri olamadım . hayır desem de çok üzülüyorum. çevremdekiler kardeş istenmez mi özlemmez mi diyor. ama zaten aynı şehirdeyim ve aynı şehirde birilerinin evimde kalması saçma geliyorİstemiyorsanız istemiyorum diyeceksiniz, zavallı manipülasyonunu da alıp defolup gidecek.
Her seferinde acıyıp her istediğini yaparsanız iyilik yapmış olmuyorsunuz. Bırakın biraz ne hali varsa görsün. Alışmış acındırıyo para alıyo acındırıyo işini gördürüyo sorumsuz, oh ne güzelmerhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
Bence de saçmaişte öyle direk hayır diyen biri olamadım . hayır desem de çok üzülüyorum. çevremdekiler kardeş istenmez mi özlemmez mi diyor. ama zaten aynı şehirdeyim ve aynı şehirde birilerinin evimde kalması saçma geliyor
araba var bende ondan. bi de yarın anneme gidicem dönüşte beni de götür diyor. 26 yaşında hayır demek daha çok zoruma gidiyor ama bilmiyorum içimden gelmiyo istemiyorum sonra da üzülüyorumNeden sen gidip alacakmışsın
Programımız var eniştenle, kudura bakma diyeceksiniz.araba var bende ondan. bi de yarın anneme gidicem dönüşte beni de götür diyor. 26 yaşında hayır demek daha çok zoruma gidiyor ama bilmiyorum içimden gelmiyo istemiyorum sonra da üzülüyorum
Onun yüzünden eşiniz ile aranız bozulursa sizi suçlayacak, git yalvar yakar ayaklarına kapan kendini boşatma diyecek biri kardeşiniz. Kendi ekmeğine bakıyor, dünya umrunda değil. Arka çıkmaya devam ettiğiniz sürece normal bir adam da olamayacak. Kendinize de ona da kötülük ediyorsunuz.işte öyle direk hayır diyen biri olamadım . hayır desem de çok üzülüyorum. çevremdekiler kardeş istenmez mi özlemmez mi diyor. ama zaten aynı şehirdeyim ve aynı şehirde birilerinin evimde kalması saçma geliyor
eşim ona ablan çalışmıyor ondan para isteme ihtiyacın olursa benden iste demiş. benim arada yaptığım ufak destekleri bilmiyo. eşimle anlaşırlar otururlar ama ben üzülmeyim diye birşey demiyor biliyorum. onun kardeşi gelse sürekli bende sıkılırımEsin nasil karsiliyor, para vermeni, hafta sonu gelmelerini?
bizde anlamadık onu. hayata dair bir planı olamaması çok üzücü. ben istiyorum ki güzel bi hayatı olsun ama hiç bir çabası yok. çevredekilere bana iş bulun diyor o kadarNiye çalışmıyor
haklısınız ama dayanamıyorum 3 haftadır gelmesin diye sürekli bahane uyduruyırum ama anlamıyo . her hafta deniyo şansınıHer seferinde acıyıp her istediğini yaparsanız iyilik yapmış olmuyorsunuz. Bırakın biraz ne hali varsa görsün. Alışmış acındırıyo para alıyo acındırıyo işini gördürüyo sorumsuz, oh ne güzel
öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. arkamda değilsin yanımda değilsin evinde istemiyosun diye baskı yapıyo daha çok üzülüyorumiyi şımartılmış şuna bak koskoca adam gel beni al diyo
hiç üzülecek bir durum yok yüz vermeyin
Eşiniz neden eşşek kadar herife 15 yaşında minik ergen kayınço muamelesi yapıyor ajsjsjsjeşim ona ablan çalışmıyor ondan para isteme ihtiyacın olursa benden iste demiş. benim arada yaptığım ufak destekleri bilmiyo. eşimle anlaşırlar otururlar ama ben üzülmeyim diye birşey demiyor biliyorum. onun kardeşi gelse sürekli bende sıkılırım
akimse kalbini kırmak istemiyor. iyilikle yaklaşarak çözemeye çalışıyor. eşim kardeşimi çok sevdiğimi bilir kırmak istemiyo ama ne yapsak olmuyo sanırımEşiniz neden eşşek kadar herife 15 yaşında minik ergen kayınço muamelesi yapıyor ajsjsjsj
3 haftadır bu şekilde söylüyorum ama anlamıyo sonraki hafta yine aynıProgramımız var eniştenle, kudura bakma diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?