- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
akimse kalbini kırmak istemiyor. iyilikle yaklaşarak çözemeye çalışıyor. eşim kardeşimi çok sevdiğimi bilir kırmak istemiyo ama ne yapsak olmuyo sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akimse kalbini kırmak istemiyor. iyilikle yaklaşarak çözemeye çalışıyor. eşim kardeşimi çok sevdiğimi bilir kırmak istemiyo ama ne yapsak olmuyo sanırım
aramızda 10 yaş var sanırım hep çocugum gibi gördüm ondan bu hassasiyet :))Bak hala kalbini kırmak istemiyor kimse diyor. Adam evlenecek yaşa gelmiş artık, yarın getirir birini, kalbini kırmamak için çocuk odasını mı vereceksiniz yapmayın Allah aşkına ya.
annem ve babam kanser hastası ben üzmek için birşey deniyorum zaten onun durumuna yeterince üzülüyorlar. evden ablam çağıdır diye çıkıyormuşHani kardeşinizın aklı yok. Anne babanız demiyor mu koskoca adamsın niye kardeşime gidip duruyorsun , kocasıyla arasını bozacaksın diye.
Ben sizi de ilginç buldum.
Kardeşinize açıkça söyleyin acıyorum ediyorum diyerek , çalışmadığınız halde ona para vererek iyilik yapmış olmuyorsunuz. Eşiniz şimdi sorun çıkarmıyor olabilir ama bir tartışmanızda emin olun yüzünüze vuracaktır . Huzurunuzu bozabilirsiniz bu gidişle
öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. arkamda değilsin yanımda değilsin evinde istemiyosun diye baskı yapıyo daha çok üzülüyorum
BAK BAK Bİ DE DUYGU SÖMÜRÜSÜ VAR HE HEE DEYİP GEÇMELİSİNİZ YOKSA BU ŞIMARIK BİREY OLAMAMIŞ KARDEŞ ÇOK SÖMÜRÜR SİZ
Elinizi ayaginizi cekin ustunden. Küserse küssün. Ne simarik biri. Benim de kucuk erkek kardesim ile aramda 15 yas var. Kendi daha 21 yasinda..suan ne okuyacagina karar veremedigi icin 3 farkli iste calisiyor. Evin en kucugu olsada kimse prenses gibi davranmiyorhayata bu kadar basit bakması ve kendi hayatı için bile çabalamaması beni çok üzüyor . anlaması için ne yapmam lazım bilemiyorum
tabi ki kabul etmeyinmerhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
işte çaresiz kalıyoruz. evden göndermek de çözüm değil. laftanda anlamıyor. ne yapacağız bizde bilemiyoruz. umarım en kısa zamanda hayatlarının değerlerinin farkına varırlarBenimki de ayni. Cok sinirimize dokunuyor ailecek caresiz hissediyoruz. 24 saat evde yatip , buzdolabinda ne bulduysa yiyor. Annem babam hic yenileni sakinmaz ama insanlarin gicigina gidiyor, kiz kardesim kendine bi abur cubur vs bisey alip dolaba koyuyor sabahina bulamıyor mesela. Oyle sinir bozucu ki. Annem yalvariyor, baban bu yasinda calisiyor senin boyle olman adamin zoruna gidiyor git bir is bul calis senden para falan da istemiyoruz yeter ki bi sorumluluk almis ol diyor. Ama ne care Cok üzücü var ya bu yastaki adamin bu hali Nasil cozucez hic bilmiyorum
kaç kez konuştum yeri geldi gururuyla oynadım ama anlamıyo. iş yok bapayım deyip çekiliyo kenara. o benim her konuda arkamda oldu benden de bunu bekliyo ama bu arkasında durabileceğim bir durum değil kiKardeşiniz size gelirse gitmez,bunuda biliyorsunuz değil mi?26 yaşında insan anasından babasından para istemeye utanır.bana geleceğine iş bul kendine diyin
Kardeşiniz ne mezunu da iş bulamiyorkaç kez konuştum yeri geldi gururuyla oynadım ama anlamıyo. iş yok bapayım deyip çekiliyo kenara. o benim her konuda arkamda oldu benden de bunu bekliyo ama bu arkasında durabileceğim bir durum değil ki