Kendine buyruk bir insan sen babamin kaç kere yalvardığını yanina gitmesi için dil döktüğünü biliyor musun ve halen baban dersen kalbini kirarim hasta adam kendi caniyla mi uğraşsın yoksa laf dinlemeyen oğluyla. Ayrıca babam vefat ettiği için bir daha babam hakkinda konuşma benim babam gibi baba yoktu.Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadımBabanın konuşmaları cidden süper etkili olmuş.Biz kendimize bakıyoruz merak etme
Yani ailece bunları yaşayıp sonra kalkıp kişi kendinden bilir işi diyorlar ya garip
Ya ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artikBu konuyla nasıl bir bağ kuruyorsunuz?
Kaç kişi yazmış siz hala açıklama yapıyorsunuz. .Çok garip
Ben senin babana hakaret filan etmedim.Kimsenin babasına da hakaret edecek karakterde bir insan değilim.Hakaret etmişim gibi algı yaratıp durma.Babam abimle gerekli konuşmayı yaptı dedin ben de etkili bir konuşma olsaydı gidip de başka kızı hamile bırakmazdı dedim.Demek ki konuşmayla vs olmuyormuş bu işler.Önemli olan karaktermiş değil mi? Demek ki basitlik sadece koyundan koyna girmekle de bitmiyormuş.Hasta bir babayı bu denli üzmek de basitliğin alasıymış.Babanızın mekanı cennet olsun.Kendine buyruk bir insan sen babamin kaç kere yalvardığını yanina gitmesi için dil döktüğünü biliyor musun ve halen baban dersen kalbini kirarim hasta adam kendi caniyla mi uğraşsın yoksa laf dinlemeyen oğluyla. Ayrıca babam vefat ettiği için bir daha babam hakkinda konuşma benim babam gibi baba yoktu.
Bu konuyla senin konunun alakası yok burda karşı tarafı tehdit etsen dahada kızdırırsun adam 10 yıl boyunca intikam ateşiyle yanmış sen nediyonYa ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artik
Ya siz de karşı tarafı tehdit etmişsiniz. .Konu sahibine bunu mu akıl veriyorsunuz ?Ya ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artik
Sizin yaşadıklarınızın bu konuyla uzaktan, yakından ilgisi yok.Ya ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artik
Cinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli
O zaman biraz da karşı taraf eğlensin hep kardeşiniz eğlenecek değil ya..Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Bi de abinizi mi savundunuz..gezmiş tozmuş eğlenmiş ne ya çok tuhaf insanlar var hakikatenSen konuş. Abim otelde çalışıyor kadinin tekiyle gezmiş tozmuş eğlenmiş. Sonrada ayrilmis. Kadın kuzenine bizim sulaleyi aratmis ta herkes küfür edip kapatmis. En son rahmetli babami aradı o sirada ben vardim orda ben bi anda heyecanlandı rahatsiz olduğu için telefonu aldim adamla konuştum abimi öldürecekmiş değil öldürmek kilina zarar gelirse sana öyle şeyler yaparim ki hergün bu lanete nerden bulaştım diye kendine beddua edersin sana tek birşey diyorum bir daha ne ailemi nede abimi ararsan bak senin hayatin nasil kararıyor gör sen delisiysen ben senden daha deliyim dedim kapattim bir dahada aramadı adam. Bazilarina gözü kara gidecen ki giderim de yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?