Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadım Babanın konuşmaları cidden süper etkili olmuş.Biz kendimize bakıyoruz merak etme
Kendine buyruk bir insan sen babamin kaç kere yalvardığını yanina gitmesi için dil döktüğünü biliyor musun ve halen baban dersen kalbini kirarim hasta adam kendi caniyla mi uğraşsın yoksa laf dinlemeyen oğluyla. Ayrıca babam vefat ettiği için bir daha babam hakkinda konuşma benim babam gibi baba yoktu.

Bu konuyla nasıl bir bağ kuruyorsunuz?
Kaç kişi yazmış siz hala açıklama yapıyorsunuz. .Çok garip
Ya ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artik

Ben senin babana hakaret filan etmedim.Kimsenin babasına da hakaret edecek karakterde bir insan değilim.Hakaret etmişim gibi algı yaratıp durma.Babam abimle gerekli konuşmayı yaptı dedin ben de etkili bir konuşma olsaydı gidip de başka kızı hamile bırakmazdı dedim.Demek ki konuşmayla vs olmuyormuş bu işler.Önemli olan karaktermiş değil mi? Demek ki basitlik sadece koyundan koyna girmekle de bitmiyormuş.Hasta bir babayı bu denli üzmek de basitliğin alasıymış.Babanızın mekanı cennet olsun.

Ya ben tehdit için dedim herkes bir tarafa çekti. Yani tehditi konuşurak çözdüğümü anlatmak istedim ama herkes anlamak istediğini yazdi zaten cvpta yazmicam artik
Bu konuyla senin konunun alakası yok burda karşı tarafı tehdit etsen dahada kızdırırsun adam 10 yıl boyunca intikam ateşiyle yanmış sen nediyon

Ya siz de karşı tarafı tehdit etmişsiniz. .Konu sahibine bunu mu akıl veriyorsunuz ?
Üstelik konu sahibinin kardeşi bunu sonuna kadar hak ediyorken.

Şahsen çok şükür nekadar haylaz olsamda lise yıllarında kimseye böyle psikopatlık yapmadım yapsam vicdan azabı çekip o kişiyi ben bulurdum beni affetmesi için herşeyi yapardım senin kardeşin bunu yapmadıysa hala eski psikopatlıktadır

Bizim sinifin yarmagül kizi da benle ugrasirdi.
160 boy 80 kg civari kiz tahminen.
Ben de 174 boy 40 kg ciddi sıska bir tipim o zamanlar simdi de pek farkim yok.

Ceyrek insanmisim hakkim da beynim de o kadarmis falan ne laflar ederdi

Gecen yil mezunlar gununde karsilastik. Bu masallah göbege kat atmis 120 civari var saniyorum kilosu.

Gelmis can ciger kuzu sarmasi gibi beni öpüyor nasilsin diye. Neyse biraz lafladik ama bi yerden bi munzurluk yapicam bekliyorum

Yemek sirasina girelim mi dedi. Canim sen masallah 2 kisilik olmussun hakkin da o kadar al benimkini de ye dedim giriste verilen yemek kuponumu verdim.

Hala beni sosyal medyadan taciz ediyor.

Kardesiniz de 19 yasinda mezun olmus yani cok cok cocuk da degilmis. Yaptiklarinin bedelini ödeyecek gibi duruyor

Sizin yaşadıklarınızın bu konuyla uzaktan, yakından ilgisi yok.
Abinizin yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlatan ve kendi tavrınızı örnek olarak veren sizsiniz.
Bunun üzerine farklı üyeler de bakış açınızı ve tavsiyenizi eleştirdi.
Bu da gayet normal.

Ben mesela ortaokul yillarimi asla unutamam. Cok sikintilar yasatti bana arkadas cevrem. Hep alay ettiler, insanlarla iletisimim sifirdi. Neyseki lisede duzgun insanlar tanidim özgüvenim yerine geldi. Sonrada esimi tanidigim dahada kendime güvendim.
O kisiyi az cok anlayabiliyorum. Ama intikam almayi isteyecek kadar kardesiniz ne yapti acaba? Bence kardesinin gizledigi seyler var. Konusmak cozum olmaz bence. Umarim sadece korkutmak istiyodue

Cinsel istismar yok arkadaslar, kardesimi tanırım . Satşıyormuş sürekli

Kardeşinizi tanıdığınıza göre ona buna zorbalık yaptığını da biliyor olmalısınız değil mi?
Eğer bilip de sustuysanız aile olarak siz de suçlusunuz. Dışarıda bunları yapan biri evde tam bir beyefendi değildi herhalde.

Haberiniz yoktuysa cinsel istismar konusunda da bu kadar emin konuşmayın.
O yaşta başka konular için empati kuramayan, gücünü başkasının üstünde deneyen biri için cinsel istismara kalkışmak şaşırtıcı olmaz.

Umarım böyle bir şey yoktur. Ama ne olursa olsun bir gencin hayatıyla oynamış kardeşiniz.
Ve hala empati yapabildiğini sanmıyorum. Sadece korkuyor, karşıdakini anlamıyor.
Anlasa çoktan özür dilemiş, telafi etmeye çalışmış olurdu.

Her insana her saka yapilmiyor iste. Herkesle oyuncak gibi eglenilmiyor. Cocuk hassasmis sizin kardesiniz de ozguvenini tuzla buz etmis. Yazik olmus cocugun hayatina

Suskunlar dizisi geldi aklıma niyeyse .Oradaki çocuklarda yıllarca intikam ateşiyle yanmislardi vs ..izleyen bilir ...

Benim de ortaokulda böyle bir pislikle imtihanim olmuştu ve inanın etkiliyor insanı da bu yaşa gelip hala bu kadar ofkeliyse ve kadınlardan uzak durma ,iş bulamayacak derecede sosyal fobi filan varsa durum sandığımız kadar basit degi bence ...

Ve eğer ailece haberiniz vardı da o dönem sadede aslan oğlum kaplan oğlum diye pohpohladiysaniz hepiniz suclusunuz önünü krsmekiydiniz kusura bakmayın ama şımartılmış kişiliği oturmamış ,haddini hiç bilmemis bir çocukmuş başına ne gelirse haketmis

O yaşta yaşananlar bir ömür unutulmuyor,bir nevi tramva.Ve üzgünüm kardesinize de hic üzülmedim.O cocugun o zaman yaşadıkları belki hayatına yön verirken negatif yansıdı.Belki hayatını mahvetti.Ne oldu cılızken korkmuyordu da kaslanınca mı korktu.Bir kez daha calıskan,zeki insanların daha cok değer görmesi gerektiğini anlıyoruz.Helal olsun o ‘cılız cocuga’.Bir sey yapmaz merak etmeyin,korkutmak bile ona yetmistir.Yüz yüze gelip simdi böyleyim demek istemistir.Ama kardesinize de iyi bir ders olmustur

Bi de abinizi mi savundunuz..gezmiş tozmuş eğlenmiş ne ya çok tuhaf insanlar var hakikaten

Kardeşinizin canı canda o çocuk ne? Ne yaptıysa artik 10 yıl unutamamış eglenmekten öte bir sey yapmus demek ki..Akran zorbaligi bunun adi. Ve o yaslarda travma yaratir insanda .Pismanliginizi dile getirin özür dileyin ama sanmıyorum o çocuğun unutacagini .Ve kardeşinizle de detaylı konuşun ne yaptığını bilmediğiniz şeyler de olabilir onlemini alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…