Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türk erkekleri ekseriyetle manipülatif oluyorlar. Altından girip üstünden çıkıp seni onun doğru olduğuna ikna ediyorlar.
Başka biri konu açmış, ana sayfada bulabilirsiniz, böcek gibi hissediyorum yazmış kadıncağız. Güzellik algına kadar bozuyorlar, nude ne ki? Atana kaşar, atmaya kezban derler. Bunların dili her yere döner. Günün sonunda da mutlaka birini "düşürürler".
Hepsinin üstüne kendileri her haltı yiyip evlenmek için bakire kız ararlar.

Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.
Flortte sadakt yükümlülüğü var canımcim
Neden anlamak istemiyorsun aşkilettam

buradaki insanları anlamıyorum gerçekten leydistark kardeşinin sakladığı bir şeyler olduğunu düşündüğü için şüphelenerek telefonu açmış ve ister istemez gözüne çarpan bazı şeyleri okumuş görmüş ve insanlar sanki leydistark bunu bilmiyor muş gibi kardeşinin özel alanı oraya giremezsin diyor belki uyuşturucu ile ilgili durumlar vardı belki illegal işleri vardı belki daha kötü şeyler vardı. bu bir hata tamam ama sonuçta bu arkadaşımız yani leydistark kardeşinin kötülüğünü istemiyor ve bu gördüklerini kardeşinin yüzüne vurmuyor ! ve buraya konu açmış yardım istiyor ama siz yok onun kişisel alanı yok onun özgürlüğü yok onun hayatı onun kararı o başka mesele zaten siz yardım istediği meseleye el atabilecekmisiniz ? bu konular ciddi konular bakın mesela twitterda bu durumlar trend bile oluyor twitter de nice genç kızın nudesi var video su var şimdi o kızların ailesi bunları görüp kızı için yada oğlu için endişelenmesi çareler aramazı yanlış mı ? onun hayatı diyebilir misiniz ? yani size göre normal olabilir o zaman bunları normal karşılamayan insanları yargılamadan düşüncelerinizi söyleyin !

Kızların fotoları size atmadigina eminim. Hem kardeşinize hem kızlara saygısızlık yapmışsınız. Konuşayım mı diyorsunuz ama ne diyeceksiniz telini ayrıntılı bit şekilde karıştırdım şu kadar nude su kadar konuşma gördüm vs mi?
Sizce o vakitten sonra sizi dinler mi?
Size güvenip dediğinizi dinler mi?

buradaki insanları anlamıyorum gerçekten leydistark kardeşinin sakladığı bir şeyler olduğunu düşündüğü için şüphelenerek telefonu açmış ve ister istemez gözüne çarpan bazı şeyleri okumuş görmüş ve insanlar sanki leydistark bunu bilmiyor muş gibi kardeşinin özel alanı oraya giremezsin diyor belki uyuşturucu ile ilgili durumlar vardı belki illegal işleri vardı belki daha kötü şeyler vardı. bu bir hata tamam ama sonuçta bu arkadaşımız yani leydistark kardeşinin kötülüğünü istemiyor ve bu gördüklerini kardeşinin yüzüne vurmuyor ! ve buraya konu açmış yardım istiyor ama siz yok onun kişisel alanı yok onun özgürlüğü yok onun hayatı onun kararı o başka mesele zaten siz yardım istediği meseleye el atabilecekmisiniz ? bu konular ciddi konular bakın mesela twitterda bu durumlar trend bile oluyor twitter de nice genç kızın nudesi var video su var şimdi o kızların ailesi bunları görüp kızı için yada oğlu için endişelenmesi çareler aramazı yanlış mı ? onun hayatı diyebilir misiniz ? yani size göre normal olabilir o zaman bunları normal karşılamayan insanları yargılamadan düşüncelerinizi söyleyin !
Eminim o kızlar kardeşinin nudelarını sakladığından habersiz gerçekten yazık hanımefendinin endişelenmesi gayet normal niye üstüne gidiliyor ki bu kadar

Msjlarına bakmanız biraz olmamış, ama genelde bu yaşlarda erkekler kanı hızlı akıyor ve yapabiliyorlar, emin olun onun yaşındaki bütün erkekler bu şekilde yapıyor. Kızlarda zaten özgür hür iradesiyle bu resimleri atmış. Kardeşinizle konuşmanız bişi değiştrmicek. Zaten zamanla yaşı oturur kendisi düzeltir

buradaki insanları anlamıyorum gerçekten leydistark kardeşinin sakladığı bir şeyler olduğunu düşündüğü için şüphelenerek telefonu açmış ve ister istemez gözüne çarpan bazı şeyleri okumuş görmüş ve insanlar sanki leydistark bunu bilmiyor muş gibi kardeşinin özel alanı oraya giremezsin diyor belki uyuşturucu ile ilgili durumlar vardı belki illegal işleri vardı belki daha kötü şeyler vardı. bu bir hata tamam ama sonuçta bu arkadaşımız yani leydistark kardeşinin kötülüğünü istemiyor ve bu gördüklerini kardeşinin yüzüne vurmuyor ! ve buraya konu açmış yardım istiyor ama siz yok onun kişisel alanı yok onun özgürlüğü yok onun hayatı onun kararı bakın twitter te bu durumlar trend bile oluyor twitter de nice genç kızın nudesi var video su var şimdi o kızların ailesi bunları görüp kızı için yada oğlu için endişelenmesi çareler aramazı yanlış mı ? onun hayatı diyebilir misiniz ? yani size göre normal olabilir o zaman bunları normal karşılamayan insanları yargılamadan düşüncelerinizi söyleyin !
Tam olarak hangi cümlesinden çıkardın şüphelendiğini? Kardeşi fotoğrafları sil demiş sadece.Uyuşturucu kullanırken fotoğraf çekecek hali yok heralde dimi?
Ve evet bu kardeşinin özeli bunu anlamak bu kadar zor mu?
Birileri senin kardeşin,çocuğun ya da annen,baban diye kafana göre özeline bakamazsın.Çünkü o bir birey her şeyden önce.
He gerçekten şüpheli bir durum vardır,bir şeyler hissedersin eyvallah.Ama burda öyle bir durum yok.
Ya da sevdiğin biri gerçekten yanlış işler yapar onada eyvallah.Doğruyu göstermeye çalışırsın.
Ama burda öyle bir durumda yok.
21 yaşında,asker çağına gelmiş birine ne diyebilirsin birden fazla konuştuğu var diye?
Muhtemelen karşısındaki kızlarda ciddi bir şeyler aramıyor zaten.Öylesine konuşuyolardır.Ciddi ilişki arayanda konuşmasını keser zaten.
İki tarafta yetişkin ve rızası varsa konu sahibi ne yapabilir bu durumda?

Eminim o kızlar kardeşinin nudelarını sakladığından habersiz gerçekten yazık hanımefendinin endişelenmesi gayet normal niye üstüne gidiliyor ki bu kadar
Şimdi belki biraz linç yicem ama olsun.Biri senden nude istiyorsa %99 onu silmeyecektir zaten.Silecek olsa neden istesin? Bu kadar saflıkta fazla değil mi ama? O yüzen nude atıyorsan her şeyi göze alıp atacaksın.

Kimse anlamıyor ama evet kendisi sil dedi zaten göreceğimi biliyordu. Zorla bakmadım klasörü açar açmaz düştü önüme zaten çoğunu da açmadan sildim.
Kendisi sil dedi ise neden şifresini vermedi de siz deneye deneye buldunuz?
Hadi bakalım şifremi bulabilecek misin oyunu mu oynadınız.
Çok çelişkili konunun burasi

Şimdi belki biraz linç yicem ama olsun.Biri senden nude istiyorsa %99 onu silmeyecektir zaten.Silecek olsa neden istesin? Bu kadar saflıkta fazla değil mi ama? O yüzen nude atıyorsan her şeyi göze alıp atacaksın.
Kızların atması zaten yanlış ama orası onları ilgilendirir benim kafaya taktığım şey benim kardeşim niye milletten bunları istiyo sapık mısın oğlum yani

Kendisi sil dedi ise neden şifresini vermedi de siz deneye deneye buldunuz?
Hadi bakalım şifremi bulabilecek misin oyunu mu oynadınız.
Çok çelişkili konunun burasi
hafıza kartını çıkarıp bilgisayara takıcaktım ben. şifreye gerek yoktu. sonra baktım laptop ta sd kart girişi yokmuş. telefondan hallediyim dedim müzik indirme işini.

Kızların atması zaten yanlış ama orası onları ilgilendirir benim kafaya taktığım şey benim kardeşim niye milletten bunları istiyo sapık mısın oğlum yani
Bunun sapıklıkla alakası yok ki.21 yaşında diyosun o yaşlarda kanı hızlı akıyor insanın özelliklede erkeklerin.Kaldı ki koca koca insanlar bile istiyor.Çok normal bir şey aslında karşı cinse ilgi duyduğu için yapıyo.
Böyle şeylere hiç ilgi duymasa emin ol daha sıkıntı.

Tam olarak hangi cümlesinden çıkardın şüphelendiğini? Kardeşi fotoğrafları sil demiş sadece.Uyuşturucu kullanırken fotoğraf çekecek hali yok heralde dimi?
Ve evet bu kardeşinin özeli bunu anlamak bu kadar zor mu?
Birileri senin kardeşin,çocuğun ya da annen,baban diye kafana göre özeline bakamazsın.Çünkü o bir birey her şeyden önce.
He gerçekten şüpheli bir durum vardır,bir şeyler hissedersin eyvallah.Ama burda öyle bir durum yok.
Ya da sevdiğin biri gerçekten yanlış işler yapar onada eyvallah.Doğruyu göstermeye çalışırsın.
Ama burda öyle bir durumda yok.
21 yaşında,asker çağına gelmiş birine ne diyebilirsin birden fazla konuştuğu var diye?
Muhtemelen karşısındaki kızlarda ciddi bir şeyler aramıyor zaten.Öylesine konuşuyolardır.Ciddi ilişki arayanda konuşmasını keser zaten.
İki tarafta yetişkin ve rızası varsa konu sahibi ne yapabilir bu durumda?
bakın benim için telefon başlı başına özeldir zaten ki bu herkes için böyledir.
ama fotoğraflar silinmek için tutulmaz ! bu da şüphe uyandırır.
evet 21 yaşında bir insana doğrudan alkol tüketme önüne gelenle flörtleşme denilemez bunlar aile ve arkadaş çevresi ile çok etkili ee bende diyorum ki 21 yaşında askerden gelecek muhtemelen artık işine gücüne bakacak ailesi ancak kendisine göre olan çevre edinmesine yardımcı olabilir bence benimde aklıma başka bir şey gelmiyor zaten ama işte leydistark'ında aklına gelmediği için buraya konu açmış mesela .

aslında düşürürler kelimesi çok yanlış sizin tabirinizle düşürülmüyor kimse düşmeye gönlü olduğu için düşüyor insanlar.
Tırnak içinde yazmamın bir sebebi var. Güzide noktalama işaretlerimizden biridir kendileri. Eğer bir noktayı vurgulamak istiyorsak tırnak içinde yazabiliriz. Ben de bu sözü doğru bulmuyorum zaten, o nedenle de vurgulamak adına, daha doğrusu onların tabiri olduğunu belirtmek adına öyle yazdım.

bakın benim için telefon başlı başına özeldir zaten ki bu herkes için böyledir.
ama fotoğraflar silinmek için tutulmaz ! bu da şüphe uyandırır.
evet 21 yaşında bir insana doğrudan alkol tüketme önüne gelenle flörtleşme denilemez bunlar aile ve arkadaş çevresi ile çok etkili ee bende diyorum ki 21 yaşında askerden gelecek muhtemelen artık işine gücüne bakacak ailesi ancak kendisine göre olan çevre edinmesine yardımcı olabilir bence benimde aklıma başka bir şey gelmiyor zaten ama işte leydistark'ında aklına gelmediği için buraya konu açmış mesela .
İyi de ortada kötü bir şey yok ki.Kızlarla flörtleşip onlardan nude almış.Kızlar halinden memnun,çocuk memnun.Eee?
Sexting yapmak kötü bir şey değil.
Burada ki tek kötü şey kızların bazılarını zorlamış sanırım,o.
Bu konuda konuşup,yanlış olduğunu gösterebilir işte.

Bu yaslardaki erkekleri rahat birakin istediklerini yasasinlarki ilerde evlendiklerinde akillarinda yapamadiklari kalmasin benim bakis acim bu birkac kizla konusmasi bana cok abes gelmedi 21 yas yani bu nedir ki

Bunun sapıklıkla alakası yok ki.21 yaşında diyosun o yaşlarda kanı hızlı akıyor insanın özelliklede erkeklerin.Kaldı ki koca koca insanlar bile istiyor.Çok normal bir şey aslında karşı cinse ilgi duyduğu için yapıyo.
Böyle şeylere hiç ilgi duymasa emin ol daha sıkıntı.
bi sevgilisi olsa ciddi ilişkileri olsa arada bu tarz konuşmalar ve foto olsa cidden asla ilgilenmem. ama birden fazla kişiyle olunca ondan rahatsız oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X