Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önüne gelen kızdan nude isteyip, sexting yapan "gayet normal ve sağlıklı" kardeşiniz için yapabileceğiniz birşey yok.
Ne deseniz üzerinde tesiri olmaz su aşamada.

Telefonu şifresini vermiyorsa, öğrendiğinizde rahatsız olacağınız şeyler var demektir bu, açıp bakıp boşuna kendinizi dert sahibi yapmışsınız.

babanız zamanında kadınlara nasıl davranılması gerektıgını ,hayatına aynı anda cok kadın almaması gerektıgını ,bu tarz mesajların bırının elıne gecmesı durumunda ıkı tarafında zor durumda kalacagını, bu tarz seylerı saklamaması gerektıgını anlatmalıydı.
o erkek deyıp bazı hassasıyetlerı es gectılerse...
emınım annenız sızınle dogruları yanlısları konusmustur ?

Ee siz daha konunuzu anlatirken biz şöyle aileyiz. Biz şuna karşıyız özellikle annem ve ben dediniz. Babam tepkisiz dediniz.
Şimdi insanlar söyleyince onla alakası yok diyorsunuz. O zaman belirtmeseydiniz başta kimse bir şey demezdi o konuda.

Ben anladım sizi.Şimdiden evleneceği kızı düşünüyorsunuz aynı hassasiyeti 21 yaşındaki kardeşinizin eğitimine kariyerine de gösteriyorsunuzdur umarım.
Evleneceği kızı düşünmüyorum ben birisi evlenene kadar yapsin zaten hevesini alir gibi bisey dedi bende bunun üzerine dedim ki tam tersi alışkanlık olursa devam edebilir. Eğitimine de kariyerine de herkesten fazla hassasiyet gosteriyorum.

Ne mezunu ki kardeşiniz. Eğitimine devam eden biri için erken gitmiş askere?

Herkes demiş ki siz muhafazakarsiniz diye o da mi olmak zorunda. Ben demedim ki o da bizim gibi olmak zorunda diye. Kimse konuya odaklanmamis herkes oraya takilmis nedense. Muhafazakar olmasin tamam da milletten nude da istemesin yani herkese göre de cok normallesmis bu , burdan birinden bi erkek istese sapık sal gitsin derdi herkes.

21 yaşındaki çocuk okulunu dondurup askere mi gitti.

bu yorumun alnı olsa da opsem

Okurken sinirlendim Bile Yok Biz Bunu Bunu istemiyoruz annem istemiyor Ben istemiyorum acaba Size ne?! Kizlari kadinlari mi satiyor? Zorla mi icki iciriyor? Napiyon Yani suc mu isledi? Hic kimse bu Kadinlari böyle Bir ortama zorla sokmuyor, belli onlar razi erkeklerinin onlari assagidan yukari izlemeler
Kardesinizden izin almadan, Hatta sifreyi vermeyi istemedigi halde gizli gizli resmen herseyiii Teeeek tek polis gibi incelediniz! Haddiniz degil ayip ayip! Siz onunla evlenmeyecksiniz, Niye onun özel hayati sizi rajatsiz etsin?! Size Ve ailenize saygili oldugu sürecede burnunuzu Oraya buraya sokmayin Benim kardesim böyle bisey yapsa fena ederim Ben onu!
Hadi herkes disslike yapsin Simdi

şifresini vermediği halde açmanız çok yanlış, hadi açtınız açtıktan sonra kurcalamanız daha da yanlış. bu beş yaşında çocuk değil, karışamazsınız. bırakın. bana kardeşim/ablam bu şekilde gelse sana ne der geçerim. yapmayın.

Bence kardes goreceginizi bile bile sil demez fotolari.kilif bulmussunuz burada saldirmasinlar size diye.siz bayagi kendiniz teli alip sifreyi kırıp kurcalamissiniz bence. Kardesinizin haberi bile yoktur bence.mantik olarak kapali duruyor tel niye sil deyip kendini ele versin.

Kıazz bana mı laf geldi

Korkulur sizden Allah gelecekteki gelininize ve kardeşinize yardım etsin. Şimdiden bu kadar müdahil olmanız gelecekte neler yapabileceğinizi gösteriyor. Ne diyeyim bekarsanız Allah sizin karşınız el değmemiş birini çıkarsın.Korkutmayayım sizi de ne tecrübesiz eşler var öpmeyi bilmeyen sevişmeyi bilmeyen okuyoruz burada.

Onun açıklamasını yaptım hafiza kartiyla alakali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…