- 9 Ocak 2012
- 15.604
- 30.276
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA küpe de olabilir bak ben bunu hiç düşünmemiştimbebek kızsa küpe alın değilse yarım altın iş görür. sağlıkla büyüsün inş.
bu tarz seyler zaten hamıle oldugunu öğrendıgımden beri aldım kardesımle yolladım hepBen olsam neler yapmazdım
Öncelikle gözünüz aydın, hayırlı uğurlu sağlıklı bir bebek olsun inşallah.
Ben yerinizde olsam, ilk gördüğümde şık bir bebek takımı verirdim kendisine.
Allı pullu felan... Anneler böyle şeylerden çok memnun olurlar, 2 çocuk annesi olduğum için...
Mevlütte de kendi bütçenize göre, yarım / tam altın veya anneye göre bir kolye ucu vs. gibi bir takı yapabilirsiniz.
Bahsettiğim takımlarda (temsili)
![]()
![]()
bebeği kaç ayda bir görürüm ondan bile şüpheliyimTam tak:)) ben teyze olsam varımı yoğumu takardim:)) hala olamadım ama baldız bile olamadım yaaaa
Hayirli olsun bebisevet haklısın
ilk gördüğümde takmak daha mantıklı
aranız guzelse evet harcarsınBen yeğenlerimize çok düşkünümdür.
Kendi yeğenlerimin doğumunda bebelere künye,ablama bilezik takmıştım.
Aldığım elbiselerin haddi hesabı yoktur şimdi bile.
Kocamın da erkek yeğenleri var,onlar da markalı spor tişört sever diye hep onlardan alırım.
Ben bütçemizin bir kısmını yeğenlerimize harcıyorum.
teşekkür ederim.Hayirli olsun bebiscok sevindim. Senden hos bir hala olur bence.
Yarim altina gucun yetiyorsa yarim altin tak. Ayrica bir hediyeye bence gerek yok madem gelin hanim almis yeterince. Altinin yaninda mevlude giderken yiyecek bir sey de goturebilirsin. Gelen giden cok olur. Kendin yapma hazir al guzel bir yerden yeterli.
Orası öyle tabii...aranız guzelse evet harcarsın
ben gelinimizi sened ebir kere ance annemlerde den gelırsek gorurum
zaten doğuma yurt dısına gitti
2 aydır orda
gittiğinden beri sürakli aradım yazdım
hatun bir kere olsun ne arar ne sorar
bizimki değişik bir hatun
amin çok teşekkür ediyorumOrası öyle tabii...
Ablamla mesafeliyizdir ama yine de onun kızlarına alırım.
Kendim göremesem de annemle gönderirim.
Hayırlı,ömürlü olsun inşallah.
Evet. Sansli bebek,senin gibi halasi var. Buyuyunce anlayacaktir.teşekkür ederim.
bende yarım düşünüyorum.
benden hala olur da , bilmem durumları az cok biliyorsun
abd de zaten kendisi suanda 2 aydır
evet ben de görünce takma kararı aldımİlk görünce takmak gerekir siz ne takarsanız bebeğiniz olduğunda onlar da onu takar.
ben de hamılelıgını öğrenınce hep aldım birseylerMaddi imkanlarla ve yengenizle aranızdaki samimiyetle alakalı bir durum bu.
Ben daha kızıma hamileyken abim sürekli bir şeyler almaya başlamıştı.
Doğuma yakın park yatak, doğumdan sonra bileklik adı.
Bunların dışında sürekli kılık kıyafet taraftar nevresimi v.s. bir çok şey aldı, kızım 5,5 yaşında hala almaya devam ediyor.
Abimle eşimin arası çok iyidir, farklı takım tutmalarına rağmen kızıma bebekliğinden beri dayısının takımı empoze edildi ve eşim bundan hiç rahatsız değil.
Kendi takımın forması, nevresim takımı, v.s. 4 yaşından sonra da maça gitmeye başladılar.
Eşim bu tür şeylere takılmaz. ama bu durum gelin görümce arasında yaşanıyor olsa mutlaka bir art niyet aranırdı.
Onun çocuğu olsa bende ne zaman aklıma gelse, hoşuma giden bir şey görsem alırım.
Ama dediğim gibi arada ki ilişkiler çok önemli.