• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Kardeşimin bebeği oldu, usul nedir?

Bizimki zevklidir ama yasantısı çok farklı
doğuma abd ye gitti ordan 4 valiz kıyafet almış bebişe
diğer tüm eşyaları da ordan aldı
benım sımdı burda yaptırdıgım örme battanıyeyı begenmez:KK70:
kardeşimin maddi durumu cok ıyı
hatun da tv lerdeki ünlüler gbi takılır
yanı ınsan ne yapacagını nasıl davranacagını sasırıyor.

amin tesekkür ederim.

Ben ilk yeğenime o zamanlar lise öğrencisi olduğum için , kalıcı bişey almak isteyip oyuncak almıştım. İlk oyuncağı olmuştu. Onun dışında yengeniz zaten para konusunda biraz görgüsüz davranıyor sanırım (para varsa herşey alınır dediği için ) ne taksanız laf etmek isterse eder, laf etmicekse de şimdiye kadar aldıklarınız yeter. Yani küpe iyi gibi, Odası için bir süs falan alabilirsiniz belki, fotoğrafları için çoklu çerçeveler falan.

Kızlar merhaba,
Erkek kardeşimin bebeği oldu bugün.
Hala oldum yani.

Hediye olarak ne takmalıyım bu tarz seylerden pek anlamam.
Yarım altın taksam çok mu az olur?
Annemler künye takacaklar onu ben alamam.

Ve bebeği ilk gördüğümde mi takmalıyım , yoksa bebek mevlüdünü mü beklemeliyim .

Bebeğimiz yurt dışında dünyaya geldi, bir ay sonra göreceğim ilk kez.
Takıyı mevlütte takacaksam ilk gördüğümde hediye ile mi gitmeliyim.

Bana yardımcı olur musunuz
Allah analı babalı büyütsün eğer herkesin taktiğin takıyı görmesini istiyorsan mevlutte tak önemli değil ise ilk gördüğünde tak derim darısı sana da sağlıkla bir evlat nasip etsin

Benim cok kalabalik bir cevrem yok
Hayatımda bebek görmeye bile hiç gtmedim
Diğer ihtiyaclarını aldık zaten
Ben sadece gelinimiz acısından bakınca
Halasi da bunu mu takmıs desin istemedim ve bıraya danıstım
Benim de ilk bebek hayırlamam yeğenime kısmet oldu rahat olun diye yazdım kendim ne yaptığımı. Bu da dert mi canım tavrı gibi anlamayın lütfen

Allah analı babalı büyütsün eğer herkesin taktiğin takıyı görmesini istiyorsan mevlutte tak önemli değil ise ilk gördüğünde tak derim darısı sana da sağlıkla bir evlat nasip etsin
Yok öyle bir
Talebim :)
Amin cok tesekkur ederim

Yok öyle bir
Talebim :)
Amin cok tesekkur ederim

Benim de ablam hamile, ben bilezik takmayı düşünüyordum ablama fakat doğumdan önce bir ihtiyaçlarını karşılamak onlar için de iyi olacak gibi geldiği için kendi odalarına koyacakları beşiği ben alacağım.. çeyrek bana pek uygun olmaz gibi geliyor. Maddi durum elveriyorsa tam zorlayacaksa da yarım derim ben.. şimdiden hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Ben kalabalık içinde takmak yerine ilk gördüğümde msait bir anda takısını takmayı tercih ederim
Durumunuza göre değişir
En az çeyrek olmalı diye düşünüyorum
Durumunuza göre üstüne ekleme yapabilirsiniz
Allah sağlık versin analı babalı büyüsün inşallah

Benim gorumcem dogum icin cok guzel bir hediye paketi hazırlanmıştı. Yenodogan takimi sampuan lif oyuncak ince bir battaniye emzik zinciri ve benim icin bir demet cicek vardi. Mevlidinde de yarim altin takmıştı.

Sizde geldiklerinde boyle bir hediye sepeti verip sonrasinda mevlidte takinizi talabilirsiniz.

Yarım altını ilk gördüğünde takarsın , onun dışında da heves ettiğin giysi kıyafet veya oyuncak aklına ne gelirse alıp verebilirsin. Bunların hiçbiri zorunlu değil. Yeğenlerime ben hep altın taktım ama gelinin tarafından altın takan olmadı hiç. İçinden ne gelirse , bütçen neye el verirse onu yap. Hediye bu adı üstünde , mecburi şeyler değil

Ben hala olsam doğum anına kadar bi eşyasını almayı teklif ederdim. Beşik,araba,oto koltuğu gibi bişey. Öyle alt üst takım falan olmaz halasın sen komşu bile onu getiriyor. Mevlüttede bütçeme göre yarım,tam ne takabiliyorsam onu takardım.

Back
X