- 9 Temmuz 2019
- 20
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi iremelifdemirel
-
Keşke gördüğünüzde yanına gidip sarılsaydınız, ben öyle yapardım dayanamazdım kardeşime. Sizi elinin tersiyle itecek değil ya adı üstünde kardeş. Bence bir yolunu bulup tekrar bir aile olmaya çalışınn.
teyze iyi ki destek çıkmış türkiye de okumazken orda hem okuyup hem çalışıp ekonomist olmuş daha ne olsun babanız sırt çevirmiş abiniz kindarmıdır bilmem ama belki sizle görüşür anne babayla değil ama kardeşleri ile olabilir bence görüşmeyi deneyin ya kabul edecek ya etmicek bir kaybınız olmaz ben şahsen ne olursa olsun görüşme çabam olurdu kanım canım sonuçtaSiz yollamassanız ben yollarım gidecek şeklinde bir çıkış yaptı teyzem sayesinde oraya gitt
size rağmen başarılı olmuş ozaman onun adına sevindimHaklılık payı var aslında bütün imkanlarını kestik diyebiliriz gitmesin diye kızgınlıktan olabilir.
Nasıl bir şey anlamadım internet var telefon var nasıl görüşmezsiniz bir şey olmuş gibi aranızda ya da onu soğutmuşsunuz aileden ?? Avm de gitmemişsinz yanına anlamıyorum yazık ya
Anlatmadığınız şeyler var bi erkek ailesini kolay kolay silmez tüm imkanlarını kesmişsin gitmesin diye burdan anlaşılıyor adamın hayatı kurtulmuş buradan giderek.8 yıl sonra ilk kez görünce nasıl bir şok olduğumu düşünün
Git gelme dememek sizi suçsuz yapmaz kusura bakmayın siz kardeşinize destek olmak yerine karşı çıkmışsınız. Babanızın tavrına uyup iletişim kurmamamışsınız belkide babanızın sizede tavır almasını sizden de desteğini kesmesinden korkmuşsunuzdur. Yani kardeşinizin orada ne yaşadığını umursamamış babanızla aranızı bozmayı göze almamış bencillik yapmışsın. Ben sadece maddi destek için dememiştim. Maddi yönden eğitim hayatını üstlenmesende insan hiö mi arayıp sormaz bu çocuğa ne oldu diye. Siz çocuğu komple hayatınızdan çıkarmışsınız. Şimdi eline mesleğini almış statü sahibi kardeş fikri size cazip gelmiş ama kardeşiniz başaramasaydı orada başına bir iş gelseydi ya da cezaevinde olsaydı görüşmek istermiydiniz hiç sanmıyorum. Bakın siz şimdi hani yıllarca arayıp umursamadığınız kardeşinin hayatına bodoslama dalmaya çalışıyorsunuz ya gene bencillikle ediyorsunuz. Acaba o kardeş karısının yanında nasıl mahcubiyetler yaşadı sizin yokluğunuz ve destek olmamanız yüzünden. Adam sizi görmek istemiyor. Siz gene hayatına girmeye çalışıyorsunuz. O izin vermeden karısıya görüşüyor. Sırf ondan ayrılsın diye hayatınızdan çıkardığınız kardeşinizle barışmak için onu kullanmaya çalışıyorsunuz. Cidden hiç çekinmediniz mi o kızı ararken. Ama dua edin allah sahip çıkan bir aile vermemiş kardeşinize ama size karşı tavrından anladığım kadarı ile gayet aklı başında bir eş nasip etmiş. Lütfen cidden kardeşinizi seviyorsanız görüşmek istediğini bizzat kardeşinize bir defa söyleyin ama görüşmek istemezsede hayatına saygı duyup uzaklaşın belki sizin yüzünüzden geçmiş yaraları açılacak psikolojisi bozuşacak. Bunlarıda düşünün yaşadığı şeyler kolay şeyler değil çünkü.Ama benim maddi açıdan o dönemde elimden ne kadar yardım gelebilirdi yeni evlenmiştim ve borç batağındaydım karşı çıktım kabul ama babam gibi git gelme diye bir şey demedim
Hayır sakın önce karısıyla görüşmeyin.
Direkt iletişim her zaman iyidir.
Belki iyi biri değildir araya fesatlık sokar, belki çok iyi biridir aralarını bozmuş olursunuz .
Ki anladığım kadarıyla oralarda desteksiz tutunup evlenip çocuk sahibi olup İstanbul da rahatlıkla gezdiklerine göre iyi bir kadın.
Aile olmayı basarabilmisler.
En büyükleri sizmissiniz. Neden kestiniz kardesinizle bağınızı ?
nasıl yanı gıtmesın dıye aılenız tum ımkanlarını bır anda kesıp onu yalnız ve besparasız mı bıraktı gurbet ellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?