Erkek Kardeşimle Yıllardır Görüşmüyorum.

ben sizi haksız buldum.
çocuk hayatını kurtarmış. kusura bakmayın ama size rağmen yapmış bunu. teyzem düşman etti demişsiniz, teyzeniz analık etmiş.
babanız reddetti diye hiç mi arayıp sormak istemediniz, anneniz de mi arayıp sormadı? şimdi kusura bakmayın ama poundla kazanmaya başlayınca karşısına çıkacaksınız.

madem içiniz acıdı, izah edin, özür dileyin.

Pardon sizin yaşınız küçük değil miydi? Ben ona göre yorum yaptım. Sizin maddi destek vermenizi gerek yoktu manevi olarak destek olmanız yanındayım dememiz gerekirdi sanırım. Siz de yanlış bulduğunuzu kararindan vazgeçmesi gerektiğini soylediyseniz sizinle de tekrar bağ kurması imkansız değil ama zor diyelim.

Siz yollamassanız ben yollarım gidecek şeklinde bir çıkış yaptı teyzem sayesinde oraya gitt
teyze iyi ki destek çıkmış türkiye de okumazken orda hem okuyup hem çalışıp ekonomist olmuş daha ne olsun babanız sırt çevirmiş abiniz kindarmıdır bilmem ama belki sizle görüşür anne babayla değil ama kardeşleri ile olabilir bence görüşmeyi deneyin ya kabul edecek ya etmicek bir kaybınız olmaz ben şahsen ne olursa olsun görüşme çabam olurdu kanım canım sonuçta

Nasıl bir şey anlamadım internet var telefon var nasıl görüşmezsiniz bir şey olmuş gibi aranızda ya da onu soğutmuşsunuz aileden ?? Avm de gitmemişsinz yanına anlamıyorum yazık ya

Nasıl bir şey anlamadım internet var telefon var nasıl görüşmezsiniz bir şey olmuş gibi aranızda ya da onu soğutmuşsunuz aileden ?? Avm de gitmemişsinz yanına anlamıyorum yazık ya

8 yıl sonra ilk kez görünce nasıl bir şok olduğumu düşünün

Ayrıntıları okuduktan sonra kendimi kardeşinizin yerine koydum da, benden vazgeçmiş anne babamı asla affetmezdim. Hadi babam s. git dedi de, anne ne yaptı? Yani çocuğumu silecek adamı ben de silerim, gerekirse düşerim yollara. Madem teyze nerede olduğunu biliyordu, kendi kız kardeşinden oğlunu saklayacak değildi herhalde, bir şekilde ulaşılabilirdi kardeşinize. Aklım almıyor bu kısmı. İnsan evladından nasıl vazgeçer? Ama bunda sizin bir rolünüz olmamış. Bunca yıl aramamanız hata ama hatanın neresinden dönseniz kardır. Şansınızı denemeli, kardeşinizle iletişim kurmaya çalışmalısınız.

konuşun tabi o sizin kardeşiniz
hayattayken birbirinizin kıymetini neden bilmezsiniz
ya ona bişey olsa
lütfen arayıp sorun

geçmişte ne yaşanırşa yaşansın .. Ben bi adım atardım en azından.. hee karşılığı olur olmaz bilemem ama yazardım .. karşılık gelirse ne ala , gelmezse üzülürdüm belki ama en azından ben yapacağımı yaptım derdim yüzüm olurdu.. gerisi onun bileceği iş.. belli ki size kırgın desteklemediğinz için..

Maddi durumunuz olmasa bile 8 yıl avmde görene kadar nerdeydiniz? Bence eski defterleri açmanın bir manası yok zaten çocuğun hayatını cehenneme çevirmişsiniz bir daha da aramamışsınız ailecek. Uzak durun kardeşinizden görüşmeye çalışmayın ona tekrar hatırlamasına sebep olmayın. Yazık üzüldüm kardeşinize.

Ama sonucta 18 yil o ailede buyumus . Sonucta kardessiniz . Keske gidip sarilsaydiniz . Belki onun da bir tarafi eksik . Sizi gormek istiyordur ama cesaret edemiyordur . Ne bileyim ya uzuldum . Hani bebekken evlatlik verilir gibi sizinki de 18 yasindan sonra verilmiş gibi olmuş.

Ama benim maddi açıdan o dönemde elimden ne kadar yardım gelebilirdi yeni evlenmiştim ve borç batağındaydım karşı çıktım kabul ama babam gibi git gelme diye bir şey demedim
Git gelme dememek sizi suçsuz yapmaz kusura bakmayın siz kardeşinize destek olmak yerine karşı çıkmışsınız. Babanızın tavrına uyup iletişim kurmamamışsınız belkide babanızın sizede tavır almasını sizden de desteğini kesmesinden korkmuşsunuzdur. Yani kardeşinizin orada ne yaşadığını umursamamış babanızla aranızı bozmayı göze almamış bencillik yapmışsın. Ben sadece maddi destek için dememiştim. Maddi yönden eğitim hayatını üstlenmesende insan hiö mi arayıp sormaz bu çocuğa ne oldu diye. Siz çocuğu komple hayatınızdan çıkarmışsınız. Şimdi eline mesleğini almış statü sahibi kardeş fikri size cazip gelmiş ama kardeşiniz başaramasaydı orada başına bir iş gelseydi ya da cezaevinde olsaydı görüşmek istermiydiniz hiç sanmıyorum. Bakın siz şimdi hani yıllarca arayıp umursamadığınız kardeşinin hayatına bodoslama dalmaya çalışıyorsunuz ya gene bencillikle ediyorsunuz. Acaba o kardeş karısının yanında nasıl mahcubiyetler yaşadı sizin yokluğunuz ve destek olmamanız yüzünden. Adam sizi görmek istemiyor. Siz gene hayatına girmeye çalışıyorsunuz. O izin vermeden karısıya görüşüyor. Sırf ondan ayrılsın diye hayatınızdan çıkardığınız kardeşinizle barışmak için onu kullanmaya çalışıyorsunuz. Cidden hiç çekinmediniz mi o kızı ararken. Ama dua edin allah sahip çıkan bir aile vermemiş kardeşinize ama size karşı tavrından anladığım kadarı ile gayet aklı başında bir eş nasip etmiş. Lütfen cidden kardeşinizi seviyorsanız görüşmek istediğini bizzat kardeşinize bir defa söyleyin ama görüşmek istemezsede hayatına saygı duyup uzaklaşın belki sizin yüzünüzden geçmiş yaraları açılacak psikolojisi bozuşacak. Bunlarıda düşünün yaşadığı şeyler kolay şeyler değil çünkü.

Hayır sakın önce karısıyla görüşmeyin.

Direkt iletişim her zaman iyidir.

Belki iyi biri değildir araya fesatlık sokar, belki çok iyi biridir aralarını bozmuş olursunuz .

Ki anladığım kadarıyla oralarda desteksiz tutunup evlenip çocuk sahibi olup İstanbul da rahatlıkla gezdiklerine göre iyi bir kadın.

Aile olmayı basarabilmisler.

En büyükleri sizmissiniz. Neden kestiniz kardesinizle bağınızı ?

Hayır abimiz var, dediğim gibi biz hiç aranmadık haliyle denilen şeylere inandık.

kardesınızle gorusmeye calısın goruseceksenız en azından bırlıkte yasadıgınız yıllar var ılk olarak karısıyla konusmak ıyı fıkır degıl
ben olsam daha cok sinirlenırdım esıme ulasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…