- 9 Temmuz 2019
- 20
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi iremelifdemirel
-
Kızı 3 kere falan gördük tanımadığımız bir kızın ailesine ne sorabilirdikkimi 2 ya da 3 kez görmüşsünüzdür anne babanızı mı?
bide teyzeyi düşman bellemeyin
O nasıl anne baba
Nasıl ablalık?
İpsiz sapsız serseri olsa dönüp bakmazdınız eminim
Kendi düşen ağlamaz derdiniz
Bir yerde ölür giderdi
Kurtulurdunuz
Ama baktınız hali vakti yerinde palazlanıyor görüşün tabiii siz bir ailesiniz !!!!!
Ay daha neler okuyacağım ya
Doğur büyüt vay sözümden çıktı diye arama kurtlar sofrasına sal
O Teyzenin ellerinden öpmek lazım dünya öyle insanlar hayrına dönüyor
İyide bu çocuk sekiz yıldır sizin ailenizde yokmuş önceleri bu konuda ne abiniz ne siz adım atmamış sahip çıkmamışsınız. Eğer iki kardeş babanızın karşısına geçip kardeşinize sahip çıksaydınız bu durum olmazdı zaten. şimdi kardeşinizle görüşseniz bile aklı olan hiç bir adam sizin aile ortamınıza çocuğunu karısını sokmaz ona ve hiç tanıma şansı vermediğiniz karısına yaşattıklarınızdan sonra. Zira siz yaptığınız yanlışın bile büyüklüğünün farkında değilsiniz. Çünkü teyzenize dua edeceğinize birde söyleniyorsunuz. Eğitim hayatı sizin değiminizle vasat olan kardeşin aşkı için zoru başarmış teyzenizdeonun aşkının büyüklüğünü görmüş ve ona destek olmuş. O çocuk sizinle kalıp o kızdan ayrılsaydı. Muhtemelen mutsuz başarısız bir birey olacaktı. Siz o zaman bile kardeşinizdeki aşkın büyüklüğünü bile farkedememişsiniz. Bence geri dönüşü olmayan şeyleri zorlamayınBaşarılı olup olması benim için önemli değil şöyle düşünün bazen abimlerle pikniğe vs. Gidiyoruz 3 aile olmamız gereken yerde eksiğiz 2 aileyiz
İç burukluğunuz da kardeşinizin hayatının yolunda gittiğini gördükten sonra mı oluştu60 - 62 yaşlarındalar özleme meselesi insanların içlerini bilemediğimiz için ne desem yalan olacak.
Kızı biz bile 2 yada 3 kere görmüşüzdür ama abimiz ve bende içimizde bir burukluk var heleki bu olay tazeyken.
Tatlım bunlar çürük meyve diye çocuğu ağaçtan düşürmüşlerİyide bu çocuk sekiz yıldır sizin ailenizde yokmuş önceleri bu konuda ne abiniz ne siz adım atmamış sahip çıkmamışsınız. Eğer iki kardeş babanızın karşısına geçip kardeşinize sahip çıksaydınız bu durum olmazdı zaten. şimdi kardeşinizle görüşseniz bile aklı olan hiç bir adam sizin aile ortamınıza çocuğunu karısını sokmaz ona ve hiç tanıma şansı vermediğiniz karısına yaşattıklarınızdan sonra. Zira siz yaptığınız yanlışın bile büyüklüğünün farkında değilsiniz. Çünkü teyzenize dua edeceğinize birde söyleniyorsunuz. Eğitim hayatı sizin değiminizle vasat olan kardeşin aşkı için zoru başarmış teyzenizdeonun aşkının büyüklüğünü görmüş ve ona destek olmuş. O çocuk sizinle kalıp o kızdan ayrılsaydı. Muhtemelen mutsuz başarısız bir birey olacaktı. Siz o zaman bile kardeşinizdeki aşkın büyüklüğünü bile farkedememişsiniz. Bence geri dönüşü olmayan şeyleri zorlamayın
Anladığım kadarıyla arkadaşın orada anlatmak istediği babam kardeşimin paramızı yurt dışında çar çur edeceğini düşündüğü için resti çekti görüşmedi demek istemiş ama çok irite edici notunun kötü olduğunu ayrıca belirtmesi. Eğer ekonomik durumunuz yetiyorsa sırf maddi sebepten yurt dışına okumaya göndermemek zaten aile yapılarını ortaya koyuyor. Zira bir çocuğun üniversite okumak için yurt dışına gitmek istemesi evlatlıktan ret sebebi değil hele hele yetişkin o çocuktan büyük iki tane kardeşinde ucu bana dokunmasın diye 18 yaşındaki çocuğu kaderine terk ediyorsa artık o kardeşlik orda bitmiştir. Boşuna demeyin kardeşim kardeşim diye. Bence siz kardeşliği bilmiyorsunuz. Ama tabi evdeki hesap çarşıya uymamış kardeş dediğini yapmış kariyer sahibi olmuşsa diğer kardeşlerinde kardeş sevgisi depreşmiş. Şimdi şöyle düşünmek lazım bu adam tek başına bir sürü sıkıntı yaşamış okulu bitirmiş, eşinin ailesine karşı ailesi yanında olmadığı için mahçup kalmış hayatındaki tüm önemli günlerinde kardeşleri sırf babaları onlarıda gözden çıkarmasın diye yanında olmamış. Şimdi kardeşlik yapmak istiyorlar çok trajikomik bir durum. Valla eşi gene edepliymiş şöyle eli maşalı bir tip olsa size çok güzel ağzınızın payını verirdi.Tatlım bunlar çürük meyve diye çocuğu ağaçtan düşürmüşler
Ama çocuk düştüğü yerde filizlenip meyveye durmuş olay bu
İnsan o yoksa biz de yokuz bu evde der rest çeker ailesine değil mi
Baksana notları iyi değildi başarısızdı falan diyor
Bunlar mazeret olabilir mi?
Eşiyle görüştüm içim bir kere daha parçalandı.
Konuşmadan bazı kesitler aktarayım.
Sizinle bu konuyu konuşmak istemem ama orada ilk iki yıl neler çektiğini nasıl bir hayat sürdüğünü. Hem okula gidip hem kaçak bir şekilde çalıştığını o zamanlar ingilizcesi bile yoktu kendini düzgün bir şekilde ifade edemiyordu. Ama aileniz ve sizler gibi o vazgeçmedi okulunu tüm olumsuzluklara rağmen bitirdi.
Ne iş yaptığımıza gelirsek bunları tabii ki cevaplayacağım merak etmeniz doğal hakkınız. Benim mesleğimi sormuşsunuz ama ben ikimiz adına cevap vereyim ben doktor oldum o şimdi bir ekonomist olduğu Londrada bir şirkette çalışıyor çok başarılı işlere imza atıyor bütün müdürleri tarafından bir kardeş gözüyle bakılıyor kendisine.
Çocuğumuz oldu evet ismi Allysa 2 yaşında bir kız ve babasına inanın diğer çocuklardan daha aşık bir kızımız var.
Kızımızı isterseniz görebilirsiniz ama onun adına karar verip sizlerle görüşmesini talep etme hakkım yok benim üzgünüm ben bu riski göze alıp ona bu konuda bir şey söylemeyeceğim.
Tatlım bunlar çürük meyve diye çocuğu ağaçtan düşürmüşler
Ama çocuk düştüğü yerde filizlenip meyveye durmuş olay bu
İnsan o yoksa biz de yokuz bu evde der rest çeker ailesine değil mi
Baksana notları iyi değildi başarısızdı falan diyor
Bunlar mazeret olabilir mi?
Neden peki ? Çocuk değilmişsiniz evli barklı kadınmışsınızHayır abimiz var, dediğim gibi biz hiç aranmadık haliyle denilen şeylere inandık.
İnan kedimden alerjim çıktı ama vermeye kıyamıyorum hafi verdiğim kişi kötü davrandı sokağa bıraktı ben o vebali nasıl öderim diyorum dursun alışırım bağışıklık olur inşallah diyorum bunlar evladını atıyor vallahi delirdim burdaGercekden şok oldum.
Konusahibi ve ailesi çocuğu kedi yavrusu gibi atmışlar (insan kediye bile kiyamaz). Ben benim balkondan su içen yabani kuşu 3 gün görmesen merak ediyorum.
İnsan oğlunu/kardeşini nasil 8 yil aramaz sormaz
Nasıl karşı çıktınız tüm bağları koparırcasına mı rest çektinizHerkese iyi geceler, olayı kısaca özet geçeceğim.
Biz 1 kız 2 erkek kardeşiz, en küçük kardeşim ilkokul, ortaokul ve lise dönemi olsun hayatında hiç başarılı olamamış birisiydi ama bir şekilde liseden mezun oldu ve görüştüğü bir kız arkadaşı vardı kız üniversite okumaya ailesi İngiltere'ye yollayacaktı kardeşimde o dönemlerde her ne kadar annem, babam kısacası tüm aile karşı çıktıysak bile başarılı olamadık ve oda gitti.
Gidiş o gidiş ve hiç birimiz bir daha görüşmedik aradık ama ondada başarılı olamadık yani eğitiminde yanında olamadık. İstanbul'da gördüm bugün bir avm'de gördüm peşinden gittiği kızla evlenmişler, birde kızları olmuş bugün yanına gideyim gitmeyeyim diye çok düşündüm ama cesaret edemedim hala daha İngiltere'de yaşıyorlar İnstagram vb. yerlerden takip ediyorum belki farkındalar ama görmemezlikten görüyorlar sanırım.
İletişime geçsem sizce nasıl bir tepki alırım bütün aile hala şoktayız diyebilirim. Görünce içim nasıl yandı anlatamam.
Kardesiniz ingiltereye gitmis orada okumus cocul cocuk sahibi olmus ve bu teyzeniz sayesinde oyle mi. Kadin cennetlikmis adamin hayati kurtulmis.Teyzesi sağolsun bize düşman etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?