Biz erkek infertilesi için bahçecide tedavi görüyoruz .. önümüzdeki ay transferim var inşallah tutar .. bahçeci bu konuda galiba ince eleyip sık dokuyor . Mesela benden sadece tek bir blastocyst dondurdular . Başka arkadaşlarda 2/3 daha üzeri olmuyo genelde . Çünki başka yerler gibi gebelik vaad etmeyen her 5 güne gelen embrioyu transfer etmiyorlar/ veya dondurmuyorlar , zira benim 2 tane daha vardı ama dondurmak istmediler gebelik vaad etmiyor . Bunlar sadece size sahte bir umut olur kullanıcağınız hormon yüklü ilaçlarda yanınıza kar kalır dediler . Başka yerlerde her embrio donduruluyor ve insanlra boş beleş umut veriyolr bahçeci daha temkinli . Doktorların hepsi çok iyi ama bire bir ilgili bir doktor olsun derseniz cem çelik çok dolu oluyor birde pro. Olduğu için adamın doğal olarak her hastasıyla oturup dakikalarca yazılıp konuşmaya zamanı yok . Benim doktorum sabri cavkaytar kendisi çok ilgili çok narin ve hassas . Opu öncesi ilaçlar maffettiği için eşimin akşam 23/30 da aradığında bile çok güzel yaklaştı .. yeri geldi konu dışı sorunlarımı danıştım yazdım .eylülden bu yana her yazdığımda çok net cevplar verdi yazdı yeri geldi aradı . Önüzdeki ay transferim var allahtan hayırlısı . Onlar ellerinden geleni yapacak eminim rabbim nasip ederse bebeğimde bana tutunacak . Başarı oranı yüksek bahçecinin diye biliyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun içinize neresi yatıyorsa orada yaptırın mesela ben cem çelik için yola çıktım aslımda ama çok doluydu 2 ay sonrası için ön görüşme verdiler . Avrupada yaşıyorum gelip gitmem onunla zamanlarımız ayarlamalarımız zor olacaktı . Tatilden dönmeden sabri beyle gelin ön görüşme yapın isterseniz cem hocaya geçin dediler .. sabri hoca okadar ılımlı yaklaştıkı ben değiştirmek istemedim .