Hamile kalirsin sıkınti yapma cnm bizim 0 ken 15 milyona cikti esimin degerleri 4 ayda hamile kaldim bebegim dogdu suan 4 aylik oldu rahatina bak acele etme
Erkekte testesteron ve fsh degerlerinin çok düşük olması veya hiç olmaması durumunda hiç meni üretememesinden kaynaklanan bir hastalıkmış. 2 yıl önce çocuk yapmak için doktora gitmemizle başladı herşey ve hala eşim tedavi görüyor doguştan yada küçükken geçirdigi bir hastalık dolayısıyla oluşuyormuş beyindeki hipofiz bezi çalışmadıgından kaynaklanıyormuş sperteslerinde azospermi olarak cıkıyor canlı veya ölü sperm hücresi görülememktir diye yazıyor tedavide haftada 5 tane igne vurularak yapılıyor bunlara ragmen tedavi sonucu çocugu olan arkadaşlarımız var bizde onlardan biri olabiliriz azimle sabrederek başarabiliriz eşlerimizin sabırlı olması gerekiyor bizimde onlara destek
canım biz 5 sene tedavi gördük bizdede canlı ve ölü sperm hücresi bulunamamıştı. hatta m.tese operasyonunda dahi çıkmadı
daha sonra emre bakırcıoğlunu bulduk onun tedavisinden sonra eşimde hücre sayısı 1,5 milyona kadar çıktı. şu anda 4 aylık hamileyim oğluşumuz olacak :)
Burada herşeyimizi paylaştık şimdi sıra eşlerimizde artık onlarında paylaşımda bulunduğu eşlerimizin oluşturduğu bir site var. Hipogonadizm.com inşallah faydalı olur.
cnm senin sayende bizde tanıştık o siteyle.. Celalettin hoca tavsiye etmiş eşime çok iyi oldu bu. erkeklerde dertleşebilecek belki.Allah razı olsun senden
Eşin kim canım?? Ne die yazıyo?
napıyosunuz kızlar ben pek gelemiyorum buralara oğlum beni pc başında görünce çok ağlıyor oturtmuyor o yüzden uzak kaldım siz ve bebişler nasılsınız
Canim benim esimdede 875 bin hareketli çıktı hemen tup bebek yaptirdik oda tutmadi morfoloji bizimkilerde sıkıntı oyuzden cok uzun süren tedavi gerekiyo onda bile bir ihtimal canim yine doktor ne derse onu yaparsinizarlkadaşlar eşimin tedavisinin 8. ayında sperm testi yaptırdı.300 bin sperm çıktı biraz daha kullanmaya devam etsek doğal yoldan yada aşılama ile bebeğimiz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?