Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebek sahibi olan arkadaslar nasılsınızı brc8 gözdem blueavcı arada bakıyorum ama kimse olmuyo inş bebekleriniz iyidir bizde tedavide 6.ayımıza girdik yani pregnyl ve menegon kullanıyoruz haftaya kontrol var inş bişeyler oluşmaya başlamıştır bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın aeolun

ben hikayemi kısa süre önce anlatmıştım.
herşey iyi gidiyor. darısı diğer arkadaşların başına.
ben tedavi sürecinde PREGNYL ve MENOGON u temin etmiştik ama hiç kullanmadan şükürler olsun
herşey düzeldi. PREGNYL bir arkadaşa gönderdik [inşallah işlerine yarar kısa sürede güzel haberler alırlar.]
ama MENOGON lar elimizde kaldı eczacılar geride almıyor. bizde ihtiyacı olan birileri varsa eczanedeki fiyattan daha uyguna ihtiyacı olana vermek istiyoruz.
İlgilenen arkadaşlar bana telefon numaeasını gönderirse seviniriz.

canım biz 5 sene tedavi gördük bizdede canlı ve ölü sperm hücresi bulunamamıştı. hatta m.tese operasyonunda dahi çıkmadı
daha sonra emre bakırcıoğlunu bulduk onun tedavisinden sonra eşimde hücre sayısı 1,5 milyona kadar çıktı. şu anda 4 aylık hamileyim oğluşumuz olacak :)

Arkadaslar bebekler nasil bnmki iyi 5 aylik oldu ama cok istahsiz gunduz emmelerini birakti sadece gece emiyo ayina gore 180 cc yemesi gerekken 90 cc ile doyuyo

Burada herşeyimizi paylaştık şimdi sıra eşlerimizde artık onlarında paylaşımda bulunduğu eşlerimizin oluşturduğu bir site var. Hipogonadizm.com inşallah faydalı olur.

napıyosunuz kızlar ben pek gelemiyorum buralara oğlum beni pc başında görünce çok ağlıyor oturtmuyor o yüzden uzak kaldım siz ve bebişler nasılsınız

Merhaba, size bir sorum olacaktı. FSH'ı yüksek miydi eşinizin? Emre Bey'de tedavi olduğunuzu yazmışsınız da.. Genetik test sonuçlarımızı alır almaz Emre Bey'e gitmeyi planlıyoruz. İnşallah Rabbim bana da nasip eder anne olmayı.

Burada herşeyimizi paylaştık şimdi sıra eşlerimizde artık onlarında paylaşımda bulunduğu eşlerimizin oluşturduğu bir site var. Hipogonadizm.com inşallah faydalı olur.

cnm senin sayende bizde tanıştık o siteyle.. Celalettin hoca tavsiye etmiş eşime çok iyi oldu bu. erkeklerde dertleşebilecek belki.Allah razı olsun senden

merhabalar eşlerinizle beraber bu hipogonadizm.com a gelebilirsiniz. hipolu erkek arkadaşlarımız çoğunlukta. ne kadar çok kişi olursak o kadar fazla kişiye yardımımız dokunur o kadar fazla tedavi yollarından haberdar oluruz. birbirimize destek olup atlatalım bu zor günleri

merhaba arkadaşlar.bizde bu hipo hipo dan çok çektik.ilacın çok zor bulunduğunu biliyorduk bu yüzden erkenden zor bela toplayabildiğimiz kadar ilaç temin etmiştik.allaha şükürler olsun ilaca gerek kalmadan 2. bebişimizde oldu.her ihtimale karşı sakladığımız ilaçları zor bulunduğu için ihtiyacı olana vermek istiyoruz.ihtiyacı olan arkadaşlar özelden msj atsın tel bildirsinler.şimdiden hepinizin çocuk mutluluğuna erişmesi dileklerimizle.

napıyosunuz kızlar ben pek gelemiyorum buralara oğlum beni pc başında görünce çok ağlıyor oturtmuyor o yüzden uzak kaldım siz ve bebişler nasılsınız

merhaba,
bana özelden attığınız mesajı yeni okudum. bir telefon numarası da gönderebilirseniz sevinirim. benim özelden mesaj atma yetkim yokmuş.

merhaba ben bir şey sormak istiyorum benim eşim de hipogonadizm hastası biz hiç doktora gitmedik henüz ve maddi durumumuzdan dolayı işi bırakıp tedaviye zaman ayıramıyoruz bu testler falan ilk aşama nasıl bir süreç iş engel olu rmu çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat nasıl bir süreç izlememiz gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

arlkadaşlar eşimin tedavisinin 8. ayında sperm testi yaptırdı.300 bin sperm çıktı biraz daha kullanmaya devam etsek doğal yoldan yada aşılama ile bebeğimiz olur mu

arlkadaşlar eşimin tedavisinin 8. ayında sperm testi yaptırdı.300 bin sperm çıktı biraz daha kullanmaya devam etsek doğal yoldan yada aşılama ile bebeğimiz olur mu
Canim benim esimdede 875 bin hareketli çıktı hemen tup bebek yaptirdik oda tutmadi morfoloji bizimkilerde sıkıntı oyuzden cok uzun süren tedavi gerekiyo onda bile bir ihtimal canim yine doktor ne derse onu yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…