- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
tarafsız düşünebilmek için adil bir dünya gereklidir
adalet sistemi gelenekler toplum kuralları eğer cinsiyetçilik yapıyorsa adaletsizliğe uğrayan hep bir tarafsa kendi cinsine yapılan hakkareti hak görüyorsa cinsiyetçilik yapmamak bana göre değil
eğer birgün adil bir dünya görmek nasip olursa ikincisi erkek olur merak etme zihniyeti değişirse benim cinsiyetçilik yapmak gibi bir şansım dahi olmayacak dimi
insanı insan olduğu için severim eğer ki işin içine cinsiyet girerse kadınların yanındayım
yalnız kaş yapayım derken hepiniz göz çıkarmışsınız evlatları kendinize baktırmak için mi doğuruyorsunuz benim çevremde de kızların bakmadığı hatta evinden attığı ve oğlu ve gelini tarafından sahip çıkılan bir sürü insan var.anne baba cocuklarını kendisine bakması karşılığında büyütmez bence gerçek anne baba nın zaten böyle bir beklentisi olmaz.
İnanmıyorum. ..... kanım dondu şu an..Ya bi arkadaşımın arkadaşı sırf bebekleri kız olucak diye gebeliği sonlandirip bide bununla avunmuslardi bundan daha kötü ne olabilir
Ya bi arkadaşımın arkadaşı sırf bebekleri kız olucak diye gebeliği sonlandirip bide bununla avunmuslardi bundan daha kötü ne olabilir
Ya bi arkadaşımın arkadaşı sırf bebekleri kız olucak diye gebeliği sonlandirip bide bununla avunmuslardi bundan daha kötü ne olabilir
Merdiven altı bi yerde yaptırdilar belkicinsiyet zaten en erken 14.haftadan sonra öğrenilmiyor mu?
yasak olan bir şeyi nasıl yaptırdılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?