Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki her kiz gordugunde girdigi hallerdirBeni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor anlamadım
Valla arkadaşıma anlattım oda aynı senın gibi dedi gözlemleyince şimdi bunu birilerine anlatsan inanmazlar dedi :))Dün de aynı konuyu açtın.
Bunlar senin kurgun,kuruntun.
Yüzünün rengi nasıl degisiyor misal,adamın suratını 4k izliyorsun demek ki.
Ayrıca babasinin kankasi da senden hoşlanıyor degil mi ?![]()
Özellikle dikkat ettim öyle degil herkesle samimi bana karşı kasılıyo arkadaşım bile farkrttiBelki her kiz gordugunde girdigi hallerdir![]()
Ne farkeder ki hergun farkli kizla gezen bi adam icin kafani yoruyorsun bosunaÖzellikle dikkat ettim öyle degil herkesle samimi bana karşı kasılıyo arkadaşım bile farkrtti
Beni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor anlamadım
Adamı sal artık yaBeni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor anlamadım
abla her gün aynı konuyu açacak mısın böyle?Beni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor anlamadım
Sizi görünce morali bozuluyor karşılslmamaya çalışın gıcık oluyor herhaldeBeni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor