Erkek kuaför

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir

Dugun gunu yaklastikca erkekler genelde garip bir psikolojiye burunup sacmaliyorlar sanirim.

Dar görüşlüymüş biraz yanlış anlama da. Karşılıklı oturup bir konuşun sürekli böyle yapacaksa işin zor olabilir

Bir ay sonra dugununuz var ve bu laflar bana hic normal gelmedi, bastan onlemini alin yoksa ilerde sozler daha cok kalp kirici olabilir, ayrıca kizlar icin en onemli gundur dugun, guzel olmak en dogal hakkiniz, vazgecmemenize cok sevindim. Mutluluklar, sevgiler

Ben olsam, hadi benim ar damarım çatlamış, soytarıyım ve sahil kesimindenim de sen benimle evlenerek ne oluyorsun derim...

Ne demekmiş sahil kesimi yaa... Suç da erkek kuaföre gitmek. Cidden inanılır gibi değil... Almasın o zaman böyle birini...

Amaaan nişanı mı atıcaksın sanki? Boşver. Evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…