- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
İllede o kuaföre gidicem illede evlenicem diyosun. Peki canım.
2.5 senedir taniyorum 6 aydir nisanliyim canim.Hala kavga artarak devam ediyor bunlarin fazlasini söyledim kendisine..ne kadardır tanıyorsunuz bu adamı,ne kadar nişanlı kaldınız??
erkek kuaför de sanırsın saçları okşuyor,zevke geliyor falan..terbiyesizlik dedikleri..ben olsam nikah kıymış da olsam,yol yakınken ,madem sahilden kızı beğenmedin git dağdan bul da evlen sana daha çok yakışır der yüzüğü yedirirdim.
evlenırsen bu boyle devam eder artarak.bır erkek kuafore laf edecekse olmasın bu iş1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
buna çıldıraksa herseye çıldırır.erkek doktora da goturmez,erkeklerde konusturmaz.Saçlarına başka erkegin ellerinin degecegi fikrı adami cildırtıyo olamazmi...
EVET SEY deseydı zaten sahıl kesımınden olmayan bır erkekle nısanlanmam hataydıSahil kesimindeki ile dagdan inmis olmuyor tabiiki adam da hakli
kesinlikle aynı fikirdeyimerkek kuaförler daha iyi, gerçi konu eski ama
Iyi ya işte evlenmeden tanimis olur adami isine gelmezse ayrilir zararin neresinden donsem kardir mantıgyla bakıcak o zaman konu sahibi duruma....buna çıldıraksa herseye çıldırır.erkek doktora da goturmez,erkeklerde konusturmaz.
1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?