- 13 Nisan 2007
- 33.650
- 102.556
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Hem de nasıl!!!Bunun altından mahalle kekomançisi çıkar mı kuzum?
Bence çıkar.
+1Sözleri çok ağır .
Ar damarı , soytarılık ... sahilden kız almak !
Kendi ile ilgili bir sürü tüyo vermiş sana bu sözleri sıralayıp.
Ona göre tedbirini al !
hemen ayrılsın değil mi tonla adam var bekleyen dışarda üstün ırktan.Bu kızın eski konularını ailesini ben aylardır okuyorum bu adam onların yanında kanatsız melek.umarım mutlu olursun artık konu sahibiSahil kesiminden kız alıyorsan ne beklersin ne demek?
Adam sana ne demek istememiş?
Benim için nişan atma sebebidir bu.
Ay ceycey, problemin ne senin?hemen ayrılsın değil mi tonla adam var bekleyen dışarda üstün ırktan.Bu kızın eski konularını ailesini ben aylardır okuyorum bu adam onların yanında kanatsız melek.umarım mutlu olursun artık konu sahibi
1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
ben de bitirirdim hemen bu laf üzerine çünkü eğitimliyim ailem daima arkam da ekonomik gücüm var psikolojim iyi yaşadığım çevre tam olmasa da yüz de seksen avrupa tarzı hayatı benimsemiş.Medeni ve saygılılar çoğunlukla.Ama maalesef ba maalesef diyorum ülkem kadınlarının çoğu daha doğduğunda saygı duyulmayarak büyütülüyor çoğunun eğitimi tek başına hayatını idame ettirmeye yetecek parayı kazanmaya yetersiz çoğunun ailesi sorunlu ya da yobaz düşünceli .Kadınlarımız isteseler de çoğu zaman kendi istedikleri hayatı yaşayamıyorlar.Aile baskısı çevre dedikodusu ataerkil toplum da ezildikçe eziliyorlar bazıları kurtuluşu yanlışta olsa evlilikte buluyor.keşke ama keşke başka türlü olsaydı bazen keşke bir avrupa ülkesinde acaba daha mı şanslı ve mutlu olurdum diye de düşünüyorum.Umarım kendimi ve düşüncelerimi yeterince size açıklayabilmişimdir iyi gecelerAy ceycey, problemin ne senin?
Diğer konuda da kk kadınları hemen ayrıl der diye bir yorum yapmışsın.
E diğerleri daha kötüyse napsın kız? Kaderine şükür mü etsin?
Karısını aldatan ama, amannn boşver içkisi yok dövmüyor da boşver diyen tipler gibisin.
Saygı yitirilmişse her şey bitmiştir.
1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
İçine sahilden olmayan Murtaza Emmi kaçmış bi anda adamın.1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
sen şimdi bununla evlenirsin de..
Ben altinda kalmadim tabii ki namusuma laf etti.Istedigi de olmayinca daha fazla kudurdu.Sözleri çok ağır sahil kesiminde yaşayınca ne oluyormuş siz ne cevap verdiniz.
Nikah yaptim esim falan diyip olayi karmasiklastirmak istemedigimden belirtmedim.Yani kafam okadar karisik kiNikah olmus bile evlenmissiniz bi yorumda gordum. Ya ne diye nikahli kocaniza 'nisanlim' diyosunuz? Evlenmissiniz iste off, dugunu iptal etsen ne olur? Gecmis olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?