Erkek kuaför

Evet bir onceki gun tartismamiz olmustu ama konu kapanmisti.Genelde dik basli oldugumdan soyledigi lafin altinda kalmadigimdan olmustu o kavga da...

Asıl onun ar damarı çatlamış be.. Laflara bak hele...
Önce o edepli konuşmayı öğrensin..
Sahil kenarıymış.. Bayıla bayıla evlenmek isterken sorun yok, erkek kuaföre gidince mi nerden kız aldığı dank etmiş.. Çok sinir oldum...

Nikah yaptim esim falan diyip olayi karmasiklastirmak istemedigimden belirtmedim.Yani kafam okadar karisik ki
Calisiyor musun? En guzeli ne aileyi ne bu adami, toptan kurtul hepsinden git kendi kendine yasa. Ben kendi kendime kalamadan evlendim basimi taslara vuruyorum, cocuk da oldu. Yapma benim hatalarimi...

nikah olması önemli değil nikah iptali yapabilirsin bu adamın zihniyeti pis söylediği laflara bak hem de erkek kuaför için yarın hamile kalsan erkek doktora gittin diye sana 100 kat şey sayar.
demek ki iyi tanımadan nikah yapmışsınız yoksa böyle yobaz tipler bir yerde illa ki patlak veriyor.

işin zor yani.

Nikah yaptim esim falan diyip olayi karmasiklastirmak istemedigimden belirtmedim.Yani kafam okadar karisik ki

nikah iptali konusunu araştır derim açıkca sana namussuz diyen bir yobazla hayatını birleştireceksin bugünleri mumla arayabilirsin yani.
adamın kafasında sen sahil kesimindensin diye açıkca namussuz görünüyorsun. böyle bir rezillik olabilir mi?

saçını o mu ödeyecek ? o ödeyecekse yan çiziyor gibi geldi kuaförü değiştirtmeye çalışıyordur.

Evet soyledigi sözler çok ağır o konuda haklısın. Ama ben erkek kuaföre gitmem mesela ne bileyim sacima , yüzüme dokunacak rahat edemem ben . Ki benim sozlum de izin vermezdi.
Bende onun saçına yüzüne başka kadın dokunsun istemem kiskanirim açıkçası.

gerçekten soruyorum ağzını yırtmadınız mı?
kuaförden neden kıskanılır anlamam ama diyelim ki kıskandı, bunu da söyleme edebi vardır yahu. ar damarın çatlamış ne demek? demezler mi adama sen p...venk misin de beni karı diye alıyosun kendine diye

O adamın dilini koparır,yuttururum ben.
Daha evlenmeden belli etmiş kendini.
Evlenmezdim,bile bile lades bu

Yok artık sırf erkekte saç yaptıracaksınız diye mi bunlar kesinlikle karekterini belli etmiş düğün stresinde bu şekilde davranışlar hiç görmedim artık bayan kuaförleri çoğunlukla erkek yahu

düğünü iptal etsen daha iyi ama ikisinide etmeyecekmişsin
resmen size ................muamelesi yapmış.

Çok ağır saçmalamış. Umarım bir anlık sinirle söylemiştir yoksa bu adamın cinslikleri artarak devam eder gerçekten böyle düşünüyorsa.
Bende 2 düğünümden birinde saçımı erkek kuaförde yaptırmıştım ama kocam hiç bir tepki vermedi daha sonra da erkek kuaförde kesim yaptırıyorum ona da bir şey demedi. Biri doldurmuş olabilir mi çok saçma yahu...

Size bir kuaför olayında bu lafları sayıyorsa, bundan sonra en ufak benzer bir olayda da aynı lafları edecektir, aha da buraya yazıyorum. Aslında sizin ve yaşadığınız kesimin ahlaki kültürü hakkında ne düşündüğünü de size açık açık çat çat söylemiş, gerçek yüzünü ele vermiş işte. Bence bunlar yutulacak laflar değil ve bundan sonra da sık sık önünüze çıkar söyliyim.

Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun

düğün işini bi daha düşün. tamam saçma da olsa kıskanmış olabilir ama bu sözler ne? ne hakla böyle bişey diyebilir? memnun değilse evlenmesin başına silah mı dayadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…