Erkek mantığı nasıl bir şey?

eMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
840
0
0
Konya
Merhaba yine ben rahatsız ediyorum ama yine aynı sorun bu sefer farklı şekilde

Daha önce erkek arkadaşımla yaşadığım sorundan bahsetmiştim.Erkek arkadaşımın güya beni denemek için ömür boyu sevgili kalmak istediğini yada dini nikah yapmak istediğini resmi nikah isteyincede evlilik sözleşmesi şartı koyduğunu şarttada boşanma ya da onun ölümü halinde tek kuruş hak talebim olmayacak bu arada çalışmam da yasak.

Ayrılmak istediğimi söylemiştim 3 hafta sonra sanki hiç sorun yaşamadan ayrılmışız gibi bi tavırla selam hayatım gibi bişeyler söyledi bende geçmişi açınca bu kez tartışma çıkartan insan oldum.Sorduğum hiç bi soruya cevap vermedi sadece söylediği ben seninle iyi olmaya çalışıyorum sen sorun yaratıyorsun bu şekilde devam edersen beni kaybedersin gibi rest çeker bi tavır yaptı.

Sitede okuduğum yazılarda bu tür erkek modellerini de okudum da bu erkeklerin mantıkları nasıl çalışıyor.Sorsan duymamazlıktan geliyorlar ısrar etsen kavgacı tartışmacı tip oluyorsun.Hep arayan soran daha çok ilgi gösteren sen olman gerekiyor.Acaba benim beraber olduğum adam mı çok egoist yoksa genel tür mü bu şekilde.

İnsan sorularına cevap alamayıp rahatlamadıkça bişey yapasıda gelmiyor.Geçmiş geçmişte kalmış bidaha konu açılmayacakmış.

Hiç içimden bişey yapasım gelmiyor ne yapmalıyım en doğrusu ne tür bi tavır yardım rica ediyorum

Ne biçim mantıkmış bu. Başlarım o erkeğin mantığına. Kusura bakmasın bana bunları söyleyen insan benim yanımda bir saniye bile duramaz. Ağır şeyler bunlar

Sizi denemek için mi söylemiş onları.
Ayrılmışsınız madem, hiç birşeyi tartışmadan, yoluna koymadan
iki güzel kelimeye neden geri döndünüz ki.
Pek dengeli bir şahısa benzemiyor.
Geri dönseniz bile, bütün sıkıntıları açık açık konuşup,
birbirinizi iyi anlayıp öyle devam etseydiniz.
Bence bu ilişkiden , bu kişiden size hayır yok.

bide beni kaybedersin diyor, aman allahım bu ne kibir.işine gelmeyice geçmişi açma diyor işine gelmiyor beyimizin.valla iyi düşünün,şimdi böyleyse ilerde ne olur.

yerim ben böyle mantığı ...arkadaşım ayagına iyi bir spor giy ve kaçabildigin kadar kaç ..

Nerdeyse bir saat boyunca en son yaşanan olayı ne kasteddiğini amacını sordum ve aldığım tek cevap yok üstüne üstlük o bana yakınlık göstermek isteyen ama ben tartışma çıkartmaya çalışan insan oldum.Barışmadım sadece bunları neden söylediğini merak ettim.Bişey talep etmemişken böyle demesinden rahatsız oldum.Herşeyde suçlu ben kaldım aşırı ilgi bekleyen ben oldum.O çok meşgulmuş de başını kaşıyacak vakti yokmuş.

En sinir olduğumda sanki hiç bişey olmamış gibi hayatım canım deyip konuşması ve olayları sanki sağırmış gibi duymamazlıktan gelmesi.Hep yapıyor işine gelene cevap veriyorda neden bi türlü çözemedim.

İlerisi ben erkeğim sen kadınsın muhabbeti yine...Ben bitirdim yazdım onu bile ciddiye almamış

calisman yasaksa gelecegini nasil garantiye alacaksin
evlilik sozlesmesi yaparsan yada diini nikah yaparsan
bunu sordunmu esine
koynuna alacagi kadini olacak olan cocugunun annesine
bunlari dusunmesi ondan hayat arkadasi olmayacagini gosteriyor
boyle bir insanin mantigi ortada zaten
erkek mantigi degilde bencil mantigini anlamaya calisinca eline bir sey gecmez

Bazı arkadaşlarım tamam sözleşmeyi kabul ediyorum de tepkisi ne olacak demişti de ona da cesaret edemedim güya beni denediği için söylemiş.Bir gün gelipte sen bana o gün tamam dedin şimdi itiraz ediyorsun demeyeceğine dairde emin değilim.

Ben mi çok seviyorum yanlış insanlara mı aşık oluyorum anlamadım.Üç kez sevdim üçüde birbirinden beter çıktı.Bazılarına bakıyorum üniversitede tanışmış evlenmiş kimisi öyle ahım şahım değil süper eşi var.Bizimkinin adı ne kader mi şansızlık mı aptallık mı

Erkekler ne isterde bana gelince tutmuyor ?

siz bu kişiden hala erkek arkadaşım diye mi bahsediyosunuz
bi an önce eski erkek arkadaşım dersiniz umarım.
ne bencil ne neyse dilimin ucuna geldi ama söylemiyim

o ne yaa... boşanma neyse de... ölümde ne demek ya.. insan tam tersi arkamdan rahat etsin diye düşünür.. hem ne bu maddiyatçılık canım! karun fln sanırım kendisi..
bence bi hayat birlikte geçirmek için fazla bencil bi adam.. en büyük konularda böyleyese diğer şeyleri düşünemiyorum. hoş bi hayat geçirmek dedim ama evlenmeye de yanaşmıyormuş kendisi...
bütün erkekler böyle değil.. duyrulur :)

seninki konyaliysa yettim bacim. içlerinde master yaptim gözlemlerimle.

aslen araplarmış ama diyarbakıra yerleşmişler anne manisalı ama kendini Konyalı olarak adlediyor huyundan mı suyundan mı çekmiş ne

Bende anlamadım seven insan eşim ben öldükten sonra sorun yaşamasın der acaba ben ölürsem arkamdan başkasıyla paramı yer korkusunda mı yoksa bu paranoyalarından bi türlü kurtulamıyor mu?Güvenmese hayatına almaz ama güvenmeyip bu tür şeylerle deniyor

Netten de baktım evlenen ünlüler bile sözleşme yapmamış yabancılardan da bir kaçı

Ben ne ünlüyüm ne zenginim.Bu sevgi ne biçim bişey seviyorum deyip canımızı çıkartmaya çalışıyorlar

Bize hep kelekleri neden denk geliyor peki.Biri seviyor için ısınmıyor sen seviyorsun odun çıkıyor.Annemde sürekli laf sokuyor adamları sen kaçırtıyorsun diye

bi kere şunu söliyim, bu adamdan bi cacık olmaz. çaren yok adam edilmez, ayrılacaksın. çünkü evlenirsen mutsuz olursun.

neden mi?

1. sana değer vermiyor.
5. kadınlara değer vermiyor. sorun sende değil, hayatına kim girse böyle olacak emin ol.
2. utanma yok. sana direkt evlenmeyelim diyebiliyor senin öyle düşünmediğini bildiği halde.
3. namussuz. üstteki sebepten.
4. kibirli. kendini beğenmiş. seni denemeye hakkı olduğunu düşünebiliyor. sen onun işe aldığı elemanı değilsin.
5. insan değil. çünkü haksız olduğu halde üste çıkmaya çalışıyor hem de seni ezerek.
6. şeref yoksunu. çünkü seni oyalıyor.
7. kişiliksiz. çünkü "ben erkeğim" diyen erkeğin erkeklikten başka hiçbir insanlık belirtisi yoktur. tek güvendiği erkekliğidir.
8. sorumsuz. bu memlekette, konyalıyım diye gerinirken evlilikten kaçabileceğini düşünebiliyor.

ha bu herifi doğduğuna pişman etmek istiyosan ona da yardım ederim. ama bundan koca olmaz. çok ciddiyim. baba olmaz çünkü.

Baba olma hevesi yok zatende bende anladım.İçimden dönmek gelmiyor açıkcası ama dönsemde bu kez aynı şey bin kez de olsa ve dönsem yine aynı tas aynı hamam değişen tek bişey yok.İnsan nezaketen bi özür diler bi gerekçe açıklar yalanda olsa yok suç bana kaldı

Ne yapmak lazım pişman olması için?

başkasını bulcaksın :) en çok canları öyle yanar. zaten bu hale gelmelerindeki ana neden bu oluyo ilgisiz erkeklerde :) önceden kızın biri onları aldattığı için böyle şerefsizleri oynuyolar. e ama biz miyiz kabahatlisi canım :)

arayıp sorma, telefonla o ararsa da açmıcaksın. o zamanla aramaya başlıcak, belki 1 ay sonra falan da olabilir. o zaman hayatında biri olduğunu söliceksin ve o da sana duymadığın hakaretleri etcek :) bu canının yandığına dalalettir. kahkaha atmak serbest :)

başka türlü insan gibi pişman edemezsin bu türleri, çünkü çoktan insanıklarını yitirmişlerdir.

daha önce biri varmış aldatmış ama benim suçum ne ?O dediğini de yapmak istemem açıkçasıda söz vermiştim şimdi arkamdan kötü laf etmesini istemem.O anlasın utansın utanmasada yapacak bişey yok galiba

aldatmış olayı seninkinde de tuttu he :)

tamam başkasını bulma ama gerçekten ayrıl. telefonu falan değiştir. anneni de takma. dinleme. böle adamla evlenmektense ömür boyu evlenmemek iyidir ama anneler öle düşünemiyo pek. terkettiğinde önce takmıcak ama en geç bikaç ay sonra kendi sürünecek. sakın barışmayı kabul etme ama!

Sevmek böyle bişeyse ben sevgisiz kalırım daha iyi.Sitedeki yazıları okudukça ilerisi şimdikinden daha beter olacak o kesin.Ben evrim geçirirsem ancak o şekilde devam ederim :))

Biri aldattı diye hepsi aldatacak değil ya.Bu erkekleri yetiştiren annelere ne demek lazım hiç bilmiyorum.Nasıl bir mantık nasıl bir ego nasıl bir vurdumduymazlık çözemedim.Memlekette tüm cinsler bana mı denk geldi.

konyada çok var o cinslerden, dediğin gibi aile kaynaklı. oğlanları öyle kibirli yetiştiriyorlar ki, ilk hayalkırıklığında insanlıktan çıkıyorlar. buradaki konuları ne kadar okudum bilmiyorum ama kocasından dert yananların çoğu konyalı. kendi ailem de öyle, zaten ondan dolayı çok dikkat ederim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…