• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mantığı nasıl bir şey?

erkek mantığı diye bişi yok...erkek=duyarlı öküz

şimdi msnde yazışıyoruz neden mutsuz olduğumu ,sorunları yazıyorum

sadece işine gelen kısmı alıp sen beni tehdit mi ediyorsun diyor

sen bana kızıyorsun vaktim yok diyor sevdiğin şeylerden birinden vazgeçseydin diyorum sen vazgeçseydin hep annenle gittin bir kez de vazgeçtin mi diyor

Adama bas bas mutsuzum ve mutlu olmak istiyorum diyorum hiç duymuyor daha ne demek lazım direkt ne tür kelime kullanmak lazım anlamıyorum kötükedihüso

Bunca şeyi anlattım anlattım ve olmuyor üzmeyim üzülmeyim dedim cevap şu

Kurstan yada çevrenden başka bir erkek aklına girdi ve hayatnda başka biri olduğu için ayrılmak istiyorsun.İnsanlar sadece başkası var diye mi ayrılıyorlar harici ayrılma sebebi olmuyor mu ?

Tüm sinirlerim alt üst oldu

Kurstan yada çevrenden başka bir erkek aklına girdi ve hayatnda başka biri olduğu için ayrılmak istiyorsun.İnsanlar sadece başkası var diye mi ayrılıyorlar harici ayrılma sebebi olmuyor mu ?

kişi kendinden bilir işi, demişler.

Nasıl bişey o yaa.. Evlilik bu.. Anlaşması mı olurmuş şartı mı olurmuş.. Herşeyinizi paylaşacaksınız siz sonuçta.. Kaç kurtar kendini.

Nasıl bişey o yaa.. Evlilik bu.. Anlaşması mı olurmuş şartı mı olurmuş.. Herşeyinizi paylaşacaksınız siz sonuçta.. Kaç kurtar kendini.

Zaten evliliğe gelmeden sorunumuz var

Bugün tam 3 saat neden mutsuz olduğumu uzak durduğumu sorunları anlattım ve onca konuşmanın ardından söylediği şey sen başka bi erkek buldunda o yüzden bu şekilde konuştun ben gözünden düştüm oldu

Galiba ayrılmak için tek aldatmak lazım haricindeki hiç bir şey ayrılık gerekçesi olmuyor.Sinir oldum keşke seni aldatsaydım dedim sinirlendim kapattım.Nasıl bir paranoya anlamadım insan bi bakar kendine bu kız ne diyor sorun ne diye olay yine bana kaldı ama bitti artık

hala ona açıklamada bulunman bile hata. kendini bi halt sanmaya devam ediyo.

mantık şu:
o kadar mükemmel o kadar vazgeçilmez ki, ancak seni başka bi erkek ayartırsa onu bırakabilirsin. yoksa bu kusursuz adamı niye bırakasın? aaa.. :ecrin_bebek:

sen de hakkaten bitti diyosan artık herşeyi kes, yoksa sakız gibi uzar. sana etmediği hakaretleri işitmeye başlayacaksın benden söylemesi.

hala ona açıklamada bulunman bile hata. kendini bi halt sanmaya devam ediyo.

mantık şu:
o kadar mükemmel o kadar vazgeçilmez ki, ancak seni başka bi erkek ayartırsa onu bırakabilirsin. yoksa bu kusursuz adamı niye bırakasın? aaa.. :ecrin_bebek:

sen de hakkaten bitti diyosan artık herşeyi kes, yoksa sakız gibi uzar. sana etmediği hakaretleri işitmeye başlayacaksın benden söylemesi.

Benim için bitti hiç yazmıyordum msnime mutlu ve yalnız yazdım onun üzerine başladı

Amacım sadece olmayan gerekçeleri ve bundan dolayı soğuduğum ve devam etmek istemediğimi anlatmaktı ve iş oraya geldi.Beynindekini anlamadım ama bir arkadaşım var o da erkek ona söylerim hep o da çıldırdı.Bu saatten sonra tek kelime yazmam artık.

Bir insan nasıl herşeyi görmezde bilmeden duymadan ihtimallerle aldattın der anlamıyorum bir de sürekli taramalı tüfek gibi tekrarladı durdu

neden msn listende hala?

neden msn listende hala?

ikimizde dağcılık yapıyoruz ve yüz yüze bakacak insanlarız o yüzden kötü bitsin istemedim.Dağa gidersiniz ters laf eder laf sokar gününüzde rezil olur ben zaten insanlardan uzaklaşmak kafa dinlemek için gidiyorum oraya bir de sorun istemem açıkcası

Engelledim ama silersem sorun yaşarım kafam takılı kalırsada başka adresim var gerekirse onu açarım

Son düzenleme:

canım bu adam asıl suçun kendisinde olduğunu gayet iyi biliyor...ama kendini savunacak iyi bir bahane bulamıyor..ondan köşeye sıkışınca sadece işine gelen kısımları alıp gerisini eliyor...seni tehditle suçluyor...üstüne de kafasından kurup iftira atıyor başkasını buldun falan diye...resmen kendi ruhsuzluğuna kendi suçuna günah keçisi arıyor...seni seçmiş suçlamak için...kimi ailesini kimi işini gücünü vs...herkes ayrı bir yerden bir yalanın arkasına sığınıyor...senin bunu acilen defetmen gerekiyor hayatından...bak ilerde bu yaratığa olan hislerin bittiğinde çok üzülürsün...keşke bu kadar lafı söylemesine izin vermeseydim ağzının payını verseydim dersin...neyseki msn den engellemişsin...çok sevindim...umarım geri dönüş olmaz ve silme aşamasına çabuk gelirsina.s.

canım bu adam asıl suçun kendisinde olduğunu gayet iyi biliyor...ama kendini savunacak iyi bir bahane bulamıyor..ondan köşeye sıkışınca sadece işine gelen kısımları alıp gerisini eliyor...seni tehditle suçluyor...üstüne de kafasından kurup iftira atıyor başkasını buldun falan diye...resmen kendi ruhsuzluğuna kendi suçuna günah keçisi arıyor...seni seçmiş suçlamak için...kimi ailesini kimi işini gücünü vs...herkes ayrı bir yerden bir yalanın arkasına sığınıyor...senin bunu acilen defetmen gerekiyor hayatından...bak ilerde bu yaratığa olan hislerin bittiğinde çok üzülürsün...keşke bu kadar lafı söylemesine izin vermeseydim ağzının payını verseydim dersin...neyseki msn den engellemişsin...çok sevindim...umarım geri dönüş olmaz ve silme aşamasına çabuk gelirsina.s.

Yok ben tiksindim ve öyle bişey ki çok severken şuan hiç bişey hissetmiyorum içim öyle soğudu ki hiç bişey kalmadı.Bu saatten sonra tek kelime lafım olmaz bitti ki zaten ilk gittiğinde bitmişti ben güzel ayrılık olsun dedim ama iftiraya maruz kaldım

SON :))))))))))))
MUTLU SON:lepi:

Back
X