Erkek mi kadın mı? Çelişkiler....

Kadin resmi kullandiginiz icin kinaniyor degilsiniz o resmi begenip payladiyorsaniz icinizde tutarsiz celiskili biseyler var diye belirtmek istemisler

Bencede psikolojinizde yatan farkli bir durum soz konusu bence psikologa gitmrnizde fayda var sanki sizinde bastirilmis duygu hissiniz var ve

Sunu dusunun isterseniz hayatinizda hic hoslanti falan oldu mu bu hemcinsinizmiydi karsi cinsmiydi

Ptravmatik bir durum yaşamış olabilirsiniz çocukluğumuzda genelde taciz gibi durumlara maruz kalınca insanlarda bir korku bi tiksinti oluyor . Ama bence de geçici bir durum hormonlarsa bir sıkıntı yoksa tabi. Bende bi dönem erkekler çok şanslı herşey onlar için anasını satayım deyip niye erkek değilim ki dur düşünüyor erkek olsaydimin hayalini kuruyordum. Hele ki bütün arkadaşlarım erkekti kızlarla anlasamiyordum hala anlasamiyorum gerçi gelinlik bile bana çok saçma geliyordu düşün yani nasil bi erkek kafasindaysam. Ama bi gün aşık oldum o gün bugündür kadınım....

Erkeklere karşı duygusal hisler besliyor musun peki?Aşık olduğun hoslandigin oldu mu?

Bugüne kadar aşık olduklarım hep erkekti.

Hormonların normal olabilir. Ama sen böyle hissediyor olabilirsin. Bu bir hastalık değil. Bu senin doğan belki de.

Hİç bir erkekten hoslandigin oldu mu?
Ya da bir kadından?

Ben küçüklükten beri erkeklerle dolaşan, oynayan, arkadaş olmak isteyen bir kızdım. Bu küçüklüğümden geliyor. Ama erkeklere aşık oldum hep, bir kadına o gözle baktığım olmadı. Şuan ise işin içine bir erkekle evlilik münasebeti girse, tiksiniyorum. Bazı şeylerden. Açamıyorum umarım anlaşılmıştır.

Bende buna takıldım . Pcde olup olmaması nefatkeder internet var elinizde ordan arayıp bulabilirdiniz yada hiç koymazdınız.

Belkide beğendiğiniz kadın tipi avatardaki gibidir olabilir mi ?

Bende buna takıldım . Pcde olup olmaması nefatkeder internet var elinizde ordan arayıp bulabilirdiniz yada hiç koymazdınız.

Belkide beğendiğiniz kadın tipi avatardaki gibidir olabilir mi ?

Cidden tamamen öylesine koydum. Avatarsız hessabın dikkat çekmeyeceğini, konumu okumazlar diye düşündüm.

peki sadece kadınlığın getirdiği şeylerden mi nefret ediyorsunuz
ben de pek sevmem mesela bu kadar mı yoksa
kadınlardan hoşlanıyor musunuz
istemediğiniz şeyi yapmayın lütfen bakmayın evlen baskılarına

kendini yanlış ifade ettin sanırım ilk mesajında.
senin iğrendiğin konu cinsellik mevzusu sanırım.
erkeklere aşık olan normal bir kızmışssın baksana:))

Peki hemcinslerinize duygusal anlamda bişey hissettiğiniz oldu mu?

Çalışıyorsunuz. O yüzden sanırım terapi almak sizin için zor olmayacaktır. Bu konuda terapi almanızı, kendinizi yardımla keşfetmenizi öneririm.

Genel olarak kadınların yaptığı şeyleri yapmak istememeniz sizi erkek gibi yapmaz. Şu zamana kadar bir kadına aşık olmamışsınız. Bu önemli bi nokta bence. Bu düşünce ile başa çıkamıyosanız psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz

Asık oldugun erkek ama cinsellik evlilik hayır bu nasıl bi durum ?

Erkek olmak istiyosan öyle hissediyosan şuanda da sonrada kadınlardan hoşlanman lazım erkeklerden değil

Erkeklere karşı duygusal hisler besliyorum yani besledim. Ama hani evliliğin içine giren münasebetlerden tiksiniyorum.
Eger sadece cinsel olarak dusunuyorsaniz yasadiginiz cevre yada bilincaltinizla alakali bi durum ergenlik donemlerinde bende oyleydim arkadaslarimda oyleydi

Hatta bigun bi arkadasla konusuyorduk tamam gezersin tozarsin sevdiginlede cinsellik igrenc keske o olmasaydi migde bulandirici derdik

Sonra arkadadin ablasi duydu ve olur mu oyle sey bence oda cok guzel bi duygu tiksinilecek bisey degil vs demisti

Cok utanmistim ve tuhaf olmustum biri nadil boyle bisey soyleyebilir hemde acik secik diyw

Bizim toplumumuzda cinsellik kadina hep tu kaka olarak benimsetildi sadece erkek icin guzel olmasi lazim hatta evli kadin bile esine karsi cinsellikte mesafeli olmali vs cunku kotu kadin olarak girulur doye ogretildi

Hatta bize cinsellik hic ogretilmedo hep kotulendi kadin cinsellikte erkegin kolesidir nokta bitti tek empoze edilen sey

Bi aekadasim 7 yillik evli ve esiyle beraber hic banyoya girmedigini ovunerek anlatirdi cunku bu kadini edepli oldugunu gosterir ya

Dusunsenize boyle bi yoplumda yetismisseniz cok ama cok normal

Hatta bi aekadasimizin akrabasi bosanacakmis esiyle cinsel olarak hicbirsey yasamiyorkarmis bundan dolayi arkadason yengesi ayyy o kadin aotal ne kadar sansli iste gibilerinden yorum yapti

Mantikli dusununce niye kotu bisey olsun ki yada erkwk icin bu kadsr guzrlken kadin icin bu kadar kotu olsun

Trk kelimeyle toplum baskisi yasayip kendimizden kendimizi sakliyoruz

Daha önce erkeklere aşık olduğunuzu ve bir kadın için hiç duygusal birşey hissetmediginizi okudum yorumlarınızda.
Bu durumda sizin hormonlarinizda yada psikolojik olarak dusuncenizde bir farklılık yok.
Bence kadın olmayı genel olarak sevmiyorsunuz.
Bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir ara yegenimde de buna benzer düşünceler vardı. Şimdi erkek arkadaşları var flört ediyor ve hatta hoşlanıyor birinden.

Şöyle bir durum da var ama... Bir kadına aşık olmak abes gelmemeye başladı bana. Ama olmadım Allah var hani... Yani içinde bulunduğum durum erkek olsam çözülecekmiş gibi hissettiriyor bana hep.

bence olayın özü sizin cinsellikten korkmanızla alakalı gıbı geldı belkıde vajınısmusunuz var hıc cınsel tecrubenız oldu mu bılmem ama tıksınme nedenınız bu olabılır yada hatırlamadıgınız bır donemde tacıze ugrama, ebeveynlerı sevısırken gorme vs de bu duruma yol açmış olabılır...
gerısı ne gelırsek el ısı yemek temızlık vs belkıde bunları yapmak ıstememenızın yada yapmamanızın nedenı sadece vaktınızı bunlara ayırmak ıstememenız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…