- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
3 çocuğu alıp bir dakika durmaz babamın evine giderdim.Eşşek gibi pişman olsun terbiyesiz nankör adam.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Neden dırdır yapıyorsun diyor eşiniz ? Ne kuralları var eşinizin peki ?Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Babayın evi diyen bir cahille evli kalmazdım tabi. Çocuk için de bir şeye katlanılmazKocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Benim ablam gibi 16 yaşında evlendi ise vardır 32 yaşında şuan 4 tane çocuğu varYa konudan alakasız olucak o yüzden şimdiden özür dilerim ama meraktan soruyorum. Profilinde 25 yaşında yazıyor. 25 yaşında 3 çocuğun mu var gerçekten
Allah bağışlasın. Bakabiliyolarsa helal olsun ne diyeyim herkesin harcı değilBenim ablam gibi 16 yaşında evlendi ise vardır 32 yaşında şuan 4 tane çocuğu var
Önce adamı bu konuşmayı yapmaya iten nedir haklı mıyım haksız mıyım bunu düşünürdümKocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Hiçbir yere gitmem o gider.Zaten eşiniz haysiyetsiz adam değil..evden kadın gitmez gerekirse erkek giderKocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Bavulunu kapının önüne koyardım. Beğenmiyorsa gitmesi gereken üç çocukla siz değilsiniz, kendisi.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
O an şartları düşünmezdim büyük ihtimal alır çocuklarımı giderdim. O evde mutlu olma ihtimaliniz yok çünkü. Siz ne kadar mutsuz olursanız çocuklarınız da bi o kadar mutsuz olur. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?