Erkek milleti degilmi boynu altinda kalsin

Anladığım kadariyla ailenizden onlara dönücek kadar anlayış olmadığını düşündüğünüz için katlanıyorsunuz. Allah kolaylık sanır versin size zor bir durum.

Sanırım evlilikte saygı bitmiş ama3 çocuk var
Sorumsuz adam nasıl söyler böyle bir şeyi?
Bu erkekler hakikaten mikrop

Kocanizin soyledikleri cok kirici asla onaylamiyorum ama cok konusmak buyuk hata asik olsan sogursun

Beğenmiyorsan babayın evine git demesi hiç olmamış evet

Ne oldu da böyle şeyler söyledi peki hiç detay vermemişsiniz

her zoru gördüğünüzde çocukları bahane etmeyi bırakın önce

4. Cocugu yapmazdim öncelikle.

Yine herkes kınayacak beni ama ben olsam Öncelikle ben ne yapıyorum ki bu adam bu kadar dolmuş derim. Boşanmak gitmek için çocuklar bahane edilmemeli . Huzursuz bir yuvada yaşayacağına huzurlu bir ortamda yaşayabilir.

Beğenmiyorsan babanın evine git dediği anda imam nikahının düşme durumuna girdiğinin farkında mi acaba? Nikahını dahi süprüntü gibi diline dolayan saygısız bi adamla 3 çocuk büyüyemez. Maddi durumun yerinde ise hiç düşünme, gelirin yok ise iş bul ve terk et bu adamı.

Neden dırdır yapıyorsun diyor eşiniz ? Ne kuralları var eşinizin peki ?
Eşim yoğun çalışıyor biz eskiden daha çok vakit geçiriyorduk fakat şimdi beraber vakit geçirmiyoruz diye sürekli ilgisizsin varmısın yokmusun belli değil çocuklara hep bn bakıyor ilgileniyorum gibi gibi kayinvalidemlede hic sevmem anlaşamıyoruz birazda o yüzden normalde hic karışmam benimle ilgili atılıp tutulunca susamıyorum buda dir dir oluyor istiyoki eşim tamam olur yada hayır gibi kısa cevap istiyor diyoloktan anladığı bu bn detaylara fazla dalıyorum dolaylı yoldan buda of of dir dir dir burama kadar getirdin cevabi

Bide bunuda denedim dedim ben giderim babam senden iyi davranir ilgilenir diye diyo anlaticaksin bn kocam calisiyor diye sikayet ediyorum evle ilgisi bundan yok isteklerim bitmedigi icin yetiremiyormus yiyormusum bn parayi surekli babam da her zaman sikin paranizin kiymetini bilin biriktirin der esimde gezmeyi yeni yerler gormeyi sever bizde gezince ayrica oluyormus

3 çocukla bir kadını yola koymaya çalışacak kadar şereflisin tebrik ederim, evden erkek gider önce onu ogren...istemiyorsan sen git babaYın evine anangile de selam söyle derim.
Diyoki bana sen git bende cocuklari cocuk esirgemeye koyarim ohh diyo

Yemin ederim forumu oku herkesin derdi aynı. Konuşmuycaksın arkadaş yok lanet olsun her dedikleri olucak onların ama konuşunca haksızsın. Şunu dene konuşmayı kes bi tamamen detay metay yok unut hepsini.Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Çoğu kadın yaşıyor bunu ya da güçlen o kadar güçlü ol ki adam sana hiçbirşey söyleyemesin. Bırakın şu erkek ilgisini olmuyor işte yok kendi kendinize yetmeye çalışın.

Kocan çalışıyor diye şikayet mı ediyorsun?

Simdi sirf o lafi duysak direk arka bahceye göm deriz tabi ki, ama genel olarak durumun ne oldugunu bilmedigimiz icin yorum yapmak da zor. Biraz etraflica anlatirsaniz daha cok yardim edebiliriz belki
En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar

Bana bide guzel muabbet edince guzel kavga etmeden vakit gecirince bak iki guzel konustuk ya simarir gotu kalkar diyo simariyor hemen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…