- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
insanlar eşleri için neler yapıyor kaybetmemek için ne savaşlar veriyolar görüyoruz programlarda
buradan ogreniyor iste. cocuk yasta evlen 3 cocuk yap, calisma, kocan calisinca da niye calisiyorsun beni gezdir diye adamin basinin etini ye, sonra da televizyondan gorup dillere destan ask hikayesi yasamak iste. guzel is valla.Yaşadığınız şu saçmalıkların sebebinin aşk olduğunu kimden, nereden öğreniyorsunuz allah aşkına?
Millet çalışıp didinip ayda bir anca dışarı yüzü görsün, hanımefendi haftada bir gezsin diye yardım mı etsin? Ne hoş.bir onun cocugu kiymetli ya tabi. hadi kocasinin calistigi da yetmiyor diyelim yani bir sekilde anlayis gostermeye calisiyorum milletten yardim istemedine ama adam calisip para getiriyor ona da niye bu kadar cok calisiyorsun beni gezdir diyormus. ya cidden ben cocuklara cok uzuluyorum.
buradan ogreniyor iste. cocuk yasta evlen 3 cocuk yap, calisma, kocan calisinca da niye calisiyorsun beni gezdir diye adamin basinin etini ye, sonra da televizyondan gorup dillere destan ask hikayesi yasamak iste. guzel is valla.
Ya o değil de kocası holding CEO'su filan degilse tek maaşla 3 çocuğa nasıl bakılır? Biz 2 maaşla tek çocuğu zor döndürüyoruz, hatta eksik kalıyoruz, üzülüyoruz...evde oturup üç çocuğun başında dikilip açliklarini, yoksunluklarini seyretmek daha mı mantıklı calişmaktan. Günah o çocuklarabir onun cocugu kiymetli ya tabi. hadi kocasinin calistigi da yetmiyor diyelim yani bir sekilde anlayis gostermeye calisiyorum milletten yardim istemedine ama adam calisip para getiriyor ona da niye bu kadar cok calisiyorsun beni gezdir diyormus. ya cidden ben cocuklara cok uzuluyorum.
Kızımı yeni evlendirdim kendi maaşı ile çeyizini aldığı halde extra eşimde onun için borçlandı damat ailesi sadece doğurmuşYa o değil de kocası holding CEO'su filan degilse tek maaşla 3 çocuğa nasıl bakılır? Biz 2 maaşla tek çocuğu zor döndürüyoruz, hatta eksik kalıyoruz, üzülüyoruz...evde oturup üç çocuğun başında dikilip açliklarini, yoksunluklarini seyretmek daha mı mantıklı calişmaktan. Günah o çocuklara
Ben 6 aylıkken gittim çalışmaya aptal mıydım vicdansız mıydım acaba(!)Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismaya
Bende 9 aylıkkenBen 6 aylıkken gittim çalışmaya aptal mıydım vicdansız mıydım acaba(!)
Pardon!!Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismaya
Okumasan da olur. Al birini vur ötekine çifti olmuşlar. İki küçük çocuk evlenmiş gibi. Böyle böyle yaşanır gider bu evlilik hayatı. İnşallah çocuklar aklı başında bireyler olabilirler.Ben yorumları okumadım bakayim
Böyle bir adamdı madem niye 3 çocukOkumasan da olur. Al birini vur ötekine çifti olmuşlar. İki küçük çocuk evlenmiş gibi. Böyle böyle yaşanır gider bu evlilik hayatı. İnşallah çocuklar aklı başında bireyler olabilirler.
Ne kadar sorun varsa o kadar çocuk yapıyorlar galiba. Bilemiyorum.Böyle bir adamdı madem niye 3 çocuk
+1Ne kadar sorun varsa o kadar çocuk yapıyorlar galiba. Bilemiyorum.
klasik kötü babalarından birisi. iyi baba olsaydı annesine hakaret etmenin hor görmenin çocukta açacağı derin izlerin farkında olur, sizde ona göre davranırdı.Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
Bekar bir genç kadınım, ve bu sitede okuduğum bu konular beni çok korkutuyor resmen evlilikten soğudum. 3 çocukla ortada kalmış gibi bir deyim vardır ya. Merakımdan soruyorum, 3 çocuğa kadar normal psikolojide gelen adam 3. çocuktan sonra mı gerçek yüzünü gösteriyor, yoksa siz mutsuz giden evliliğinize rağmen anne olmak istediğiniz için mi çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir anda mı oluyor herşey
Haklisinizklasik kötü babalarından birisi. iyi baba olsaydı annesine hakaret etmenin hor görmenin çocukta açacağı derin izlerin farkında olur, sizde ona göre davranırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?