- 3 Şubat 2018
- 25.897
- 111.456
- 598
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Tabikide çıkıp giderdim. 1 dakikada durmazdım orda...Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Ailem gaziantepte esiminkide ayni orda sadece kayimvalidem ve kayimbabam burdalar onlarda gecinemiyorlar yarin bosanacaklar bn cok kalabalik bi ailede buyudum 8 amcam 8 hslam 4 dayim 4 teyzem var cok yanlizim daraliyorum bunalıyorum eşim isten eve sonra yat kalk mesaiye erkene sonra manavda manav şefliği yapıyor yoğun yetmiyor diyo çalışmazsam ay sonunu gezmeden keyfe gezmeden ucu ucuna getiririz diyor ben 10 günde 1 gün gezicem diye 9 gün evde bunalıyoruz bundan sikayetciyimKocan çalışıyor diye şikayet mı ediyorsun?
Parka gidin mesela hava alın. Zaten pandemi var kimse çok da gezmiyor. Sizi burda gazliyorlar eşiniz de pek iyi bir insan değil ama siz de az değilsiniz adam çalışıyor diye konuşmak da ne bileyim.Ailem gaziantepte esiminkide ayni orda sadece kayimvalidem ve kayimbabam burdalar onlarda gecinemiyorlar yarin bosanacaklar bn cok kalabalik bi ailede buyudum 8 amcam 8 hslam 4 dayim 4 teyzem var cok yanlizim daraliyorum bunalıyorum eşim isten eve sonra yat kalk mesaiye erkene sonra manavda manav şefliği yapıyor yoğun yetmiyor diyo çalışmazsam ay sonunu gezmeden keyfe gezmeden ucu ucuna getiririz diyor ben 10 günde 1 gün gezicem diye 9 gün evde bunalıyoruz bundan sikayetciyim
Bir baba varki cidden eski kafalı aman boşanırsan elalem ne der sonra gelinlikle çıktın kefenle dönersin cümleleri kuruluyor sonra eşim gitmek istiyorsan sevmiyorsan git diyor sma bu kapıdan çıktın mı geri giremezsin diyor çocuklarım daha küçük onlar için git dediğinde kalınca ondan vazgecemedigimi düşünüyor kız kardeşim nisanlandiginda 2 ay annemlere tatile gittik hergun nasıl arıyor özlediğini beklerken yaptığı şeylerin keyfini tekken alamadığını soyluyor fakat buna ragmen kaybetme korkusu yoktur git diyo adam3 çocuğu alıp bir dakika durmaz babamın evine giderdim.Eşşek gibi pişman olsun terbiyesiz nankör adam.
Ama baska turlu anlamıyorsa nasil anlaticaz derdimizi be kardesim anlamiyor ilgisizligi bi kadin sikayet ediyorsa kim suçludurKocanizin soyledikleri cok kirici asla onaylamiyorum ama cok konusmak buyuk hata asik olsan sogursun
Terbiyesiz adam kendi şımarıyor haberi yok o ne biçim uslüp ya buna birinin haddini bildirmesi gerek. Araya mesafe koysan da herşeyi söylemese çekinse biraz sende dırdırı detayı samimiyeti biraz boşver bekleme bu odundan bu tip adamlara soğuk davranacaksın.Bana bide guzel muabbet edince guzel kavga etmeden vakit gecirince bak iki guzel konustuk ya simarir gotu kalkar diyo simariyor hemen diyor
3 çocuk yapip gelip erkeklerin boynu altinda kalsina baglamayin.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
yok artık!Diyoki bana sen git bende cocuklari cocuk esirgemeye koyarim ohh diyo
Şuan yatagimi ayirdim normalde kocama sarılıp uyurdum hep ama bana sürekli babayin evine git begenmiyorsan diyor ilgisizsin hep sen haklısın diyorum biraz bak bu kadın bunu diyorsa ben nerde yanlış yapıyorum diye hep bn suçluyum sen öyle san diyor benide bi o kadar kıskanıyor kimse görmesin diye hic biyerde yan yana resmimiz yok paylaşmaz akrabalarına goruncen annesine hic bir şekilde paylastirmaz hem bukadar aşık hem bukadar bi insan nasıl küstah onursuz saygısız olur anlamıyorum duygularım karmakarışık oluyorTerbiyesiz adam kendi şımarıyor haberi yok o ne biçim uslüp ya buna birinin haddini bildirmesi gerek. Araya mesafe koysan da herşeyi söylemese çekinse biraz sende dırdırı detayı samimiyeti biraz boşver bekleme bu odundan bu tip adamlara soğuk davranacaksın.
Ev de benim çocuklarda kurallarını kendi kendine yaşa s.gitKocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Bilmiyorum çocuklarını çok seviyor gözünden sakınır belkide benim çocuklarıma olan zafimi kullanıyor blorf yapiyoryok artık!
pis adam!
ben olsam boşardım bu adamı,adamın kendi kanından canından olana acıması yok ki,size niye olsun??
Umarım duymam böyle lafları ve hiç bir kadın haketmiyor.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Anladım öncelikle aileden hayır yok size bunu anladık gidemezsiniz.Şuan yatagimi ayirdim normalde kocama sarılıp uyurdum hep ama bana sürekli babayin evine git begenmiyorsan diyor ilgisizsin hep sen haklısın diyorum biraz bak bu kadın bunu diyorsa ben nerde yanlış yapıyorum diye hep bn suçluyum sen öyle san diyor benide bi o kadar kıskanıyor kimse görmesin diye hic biyerde yan yana resmimiz yok paylaşmaz akrabalarına goruncen annesine hic bir şekilde paylastirmaz hem bukadar aşık hem bukadar bi insan nasıl küstah onursuz saygısız olur anlamıyorum duygularım karmakarışık oluyor
Zaten hep konuşuyoruz ama bazen olaylar bi anda gelişiyor bi anda tartışıyoruz sonra hic bisey olmamış gibi mutlu şakacı gidiyoruz babayin evine git demesi koyuyor bana insanlar eşleri için neler yapıyor kaybetmemek için ne savaşlar veriyolar görüyoruz programlarda kendimi evde zorla tutulmuş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum çocuklarda benim istersen de git istiyorsanız saygılı olacaksin ben ne dersem o olur ben bu evin reisiyim diyor ben ne dersem o olur diyor bn ikimizinde dediği olucak dediğimde babamda annemi hic takmaz benim dediğim tek ben bilirim kafasında yani al birini vur ötekini babama gitsem eşim dese bn calisiyorum kızın durmuyor bnde istemiyorsan git dedim dese bn gene suclandigimla rahat tepiyo dendigimle kalicam o ne olucakBen hiç bir şey anlamadım.ikinizde suclusunuz.esinizin kullandığı cümleler hiç mantıklı ve kırılmayacak cümleler değil fakat ben sizde de suç buldum açıkçası.eger ki eşinizin işi yogunsa tabiki geç gelme durumu olabilir.ekmek parasını sizin ve cocuklariniz için kazanıyor.ikinizinde konuşma uslupu yanlış ve kirici.once ikinizde sakinleşip evliliğiniz için neler düşündüğünüzü ve neler beklediginizi konuşmanız lazım
Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismayaUmarım duymam böyle lafları ve hiç bir kadın haketmiyor.
Empati yapamayacagim. Ailen nasıl karşılar , oraya giderken sana ve çocuklarına nasıl davranırlar.
Daha beter diyorsan acil b planı bul.
Para biriktir, iş bul o adamı da yoksay
Unutma sen çok değerlisin güçlüsün çocuklarına da gül gibi bakarsın inanki yaparsın.
Çocuklar için o evden giderdim! Belli ki sağlıksız bir ilişkiniz var ve bu çocuklara daha çok zarar verir.Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Evet 3 tane prensesim var iyiki de dogurmusum bu dunyada pisman olmayacagim tek sey kizlarimin olmasi canlari benin evlat gibisi varmi size hem ana hem baba hem yoldaş oluyorlarYa konudan alakasız olucak o yüzden şimdiden özür dilerim ama meraktan soruyorum. Profilinde 25 yaşında yazıyor. 25 yaşında 3 çocuğun mu var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?