- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.437
- 598
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Belki esiniz kardesinin alkol aldigini sizin görmenizi istemiyordu, cünkü bizim toplumun bir kesiminde kabul edilen birsey degil sizde biliyorsunuzdur. Siz ailenizle ilgili herseyi paylasdiginiz onunda sizinle herseyi paylasmak zorunda oldugu anlamina gelmiyor. Bunlar aslinda büyük sorunlar degil. Birbirinizin üstüne cok mu gidiyorsunuz acaba?