- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Sizin mutlu evliliginize ne diyebilirim ki mutluluklar dilerim ancakSiz eleştiri yapın diye değil kadın olarak birbirimize fikir akıl verip alalım diye derdimizi açıyoruz yaptığımız cocuk yada yasa eleştiri yapın demiyoruz yersiz oluyor
Hayır öyle değil esimin bana söylediklerinin ıyi bir yani yok ama yinede kirginim üzülüyorum bir insan hem sevip hem kaybedebilir mi sevdiginiSiz kemalim yapmaz kafasindasiniz.konuyu acip kocanizi anlatan siz sonrada kocamla her ailede olan seyler diyorsunuz.o zaman niye actiniz konuyu
Kötü bir evlilik olması için tek neden aldatma değil. Çocukları yurda veririm diyen bir adamla yapılmış olan bir evlilik kötü bir evliliktir bence.Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
Neyden koruyorsunuz o zaman? Sanki 3 çocuğunuz duymuyor sizi. Hep onlar uyuyunca atışıyorsunuz tamam... sorumluluk yerine getirmek ayrı korumak için başındayım demek de ayrı kimden, neyden koruyorsunuz o zaman?Cocugunun basinda durmaktan babasindan korudugumumu anladiniz cidden anne olarak sorumlu olduğum görevlerim için başındayım çocuklarımın ayrıca eşim kötü bi baba da değil biz atışıp tartışıyoruz
Haklisin ilgi beklemek en dogal hakkin kuzum ama yontem bu olmamali karsi cinste en ters tepen durum bu inanAma baska turlu anlamıyorsa nasil anlaticaz derdimizi be kardesim anlamiyor ilgisizligi bi kadin sikayet ediyorsa kim suçludur
Burada siz hatalisiniz.En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
oEn basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
bu ne şimdiEn basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Enteresan bir çiftsiniz vesselamEn basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Bu çok saçma bir meseleEn basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Benim oğlumun suçu ne :) Fatmagül'ün suçu ne onun bunun neyse saçmaladım ben şok ben iptalŞimdi benim kocamın suçu ne niye erkek milletinin boynu altında kalıyor yav
Bu mu yani şimdi bosanin bence çok ayip etmis yani .En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Bence adam düzelir diye yaptı . Bu herif böyle küfürbaz ise dünden bugune olmadi.Bekar bir genç kadınım, ve bu sitede okuduğum bu konular beni çok korkutuyor resmen evlilikten soğudum. 3 çocukla ortada kalmış gibi bir deyim vardır ya. Merakımdan soruyorum, 3 çocuğa kadar normal psikolojide gelen adam 3. çocuktan sonra mı gerçek yüzünü gösteriyor, yoksa siz mutsuz giden evliliğinize rağmen anne olmak istediğiniz için mi çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir anda mı oluyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?