Erkek muhabbeti mi?

medcezir44

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
33
20
288
Gaziantep
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum. Eşimin 50 li yaşlarda bir iş arkadaşı var çok samimi değil boşanmış 25 yaşında kızı var falan. Daha önce 2 defa yakaladım eşime WhatsApp' tan çıplak kadın videoları göndermişti.baya kavga ettik eşimle eşim hiç cvp yazmıyor (ya da ben görmüyorum) ben de kızmıştım neden tepki vermedin diye demekki ki aranızda bunun muhabbeti geçiyor ki böyle gönderiyor demiştim saçmalama falan diyordu ben de bir daha böyle bişey olursa ben engellerim falan dediydim. 2 gün önce yine gördüm baya erotik video tartıştık yine ben de sen ve senin gibi insanlar evlenmeyin madem aklın başka yerde falan diye saydırdım. Buna çok bozuldu bu arada hiç özür yok erkek muhabbetine girmeyecekmişim bu çok normalmiş eşim 34 yaşında bu yaştan sonra bana bunların hesabını mı versinmiş. Yani Özür yok bide ben suçluyum telefon karıştırmışım. Bu kadar zor mu diyorum eşim görür çocuklar görür atma demek yok demiyor diyemiyor siz ne düşünüyorsunuz?

Tepkiniz oldukça abartılı evet eşinizin arkadaşının yaptığı hiç hoş değil ama sizde olaylı bayağı bir devlet meselesi haline döndürmüşsünüz

Kimse kimseye durduk yere ciplak fotograf, erktik video yollayamaz. O muhabbetlerin dönmüş olmasi lazim. Siz gormuyorsunuz ama esiniz de bunlari konusuyor demekki adamla. Hem konusup hem de wptan atinca yapma etme diyemez tabi :D

Ben esimden boyle seyler gormedim. Gorursem " erkek muhabbeti" dir diyemem ama önünü alamiyorsaniz yapacak bisey yok.

Ya bu adamlara 50den sonra vs ne oluyor böyle tabiki de cinsel hayatı bitmicek de kendine özel kalsin ya bekar erkekler arasında olabilir böyle muhabbetler hadi anlarım evli adama niye atıyorsun o evli adam da cevap yazmadı diye masum değil atma bana diye önünü kesebilir

Konuya nasıl başlasam bilemiyorum. Eşimin 50 li yaşlarda bir iş arkadaşı var çok samimi değil boşanmış 25 yaşında kızı var falan. Daha önce 2 defa yakaladım eşime WhatsApp' tan çıplak kadın videoları göndermişti.baya kavga ettik eşimle eşim hiç cvp yazmıyor (ya da ben görmüyorum) ben de kızmıştım neden tepki vermedin diye demekki ki aranızda bunun muhabbeti geçiyor ki böyle gönderiyor demiştim saçmalama falan diyordu ben de bir daha böyle bişey olursa ben engellerim falan dediydim. 2 gün önce yine gördüm baya erotik video tartıştık yine ben de sen ve senin gibi insanlar evlenmeyin madem aklın başka yerde falan diye saydırdım. Buna çok bozuldu bu arada hiç özür yok erkek muhabbetine girmeyecekmişim bu çok normalmiş eşim 34 yaşında bu yaştan sonra bana bunların hesabını mı versinmiş. Yani Özür yok bide ben suçluyum telefon karıştırmışım. Bu kadar zor mu diyorum eşim görür çocuklar görür atma demek yok demiyor diyemiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle densiz iş arkadaşları oluyor
Biz de eşimle benzer durumu yaşadık
Eşimin bayisi olan hergün yüzyüze baktığı 50 li yaslarda iş arkadası bir gün twerkk yapan sarışın tangali bir kızın kısa videosunu atmiş eşime
Eşim yazmamış birsey
Bir gün otırıyoruz memesi acık memelerini sallayan kadınların videosunu attı
Eşim bu adam iyice sapıttı falan DEDİ
En son Rusya bizi bekliyor ey ahali diye salakca bir video atmıs orda cinnet geçirdim
Eşim hep sessiz kalıyor
Mişteriymıs bilmeme
Sonra eşim bu adami Aradı o gün de cuma idi
Hayırlı Cumalar abi DEDİ adama
Sen bana bazen acık saçık Videolar atıyorsun ya atmazsan aslında daha iyi DEDİ
Eşim de görüyor ayıp oluyor DEDİ
Adam o kadar özür diledi ki eşimden
Ben herkese atıyorum DEDİ eşime
Çok mahcup oldum simdi DEDİ birdaha da atmadı pislik
Bakacaksan kendin bak
Milletin günahina ne giriyorsun
Huzurunu kaçırıp neden teşvik ediyorsun
Ben kardeşime naber yazmaya çekiniyorum müsait değildir diye
Adamlar kıç baş meme atıyor rahatlıkla

Kimse kimseye durduk yere ciplak fotograf, erktik video yollayamaz. O muhabbetlerin dönmüş olmasi lazim. Siz gormuyorsunuz ama esiniz de bunlari konusuyor demekki adamla. Hem konusup hem de wptan atinca yapma etme diyemez tabi :KK70:

Ben esimden boyle seyler gormedim. Gorursem " erkek muhabbeti" dir diyemem ama önünü alamiyorsaniz yapacak bisey yok.
Böyle birsey yok
Densiz insan cok fazla
İlla muhabbet dönmesi gerekmiyor
Herkes bu kadar kuralcı düşünmüyor malesef

Böyle densiz iş arkadaşları oluyor
Biz de eşimle benzer durumu yaşadık
Eşimin bayisi olan hergün yüzyüze baktığı 50 li yaslarda iş arkadası bir gün twerkk yapan sarışın tangali bir kızın kısa videosunu atmiş eşime
Eşim yazmamış birsey
Bir gün otırıyoruz memesi acık memelerini sallayan kadınların videosunu attı
Eşim bu adam iyice sapıttı falan DEDİ
En son Rusya bizi bekliyor ey ahali diye salakca bir video atmıs orda cinnet geçirdim
Eşim hep sessiz kalıyor
Mişteriymıs bilmeme
Sonra eşim bu adami Aradı o gün de cuma idi
Hayırlı Cumalar abi DEDİ adama
Sen bana bazen acık saçık Videolar atıyorsun ya atmazsan aslında daha iyi DEDİ
Eşim de görüyor ayıp oluyor DEDİ
Adam o kadar özür diledi ki eşimden
Ben herkese atıyorum hiç böyle düşüneceğini sanmamıştım DEDİ eşime
Çok mahcup oldum simdi DEDİ birdaha da atmadı pislik
Bakacaksan kendin bak
Milletin günahina ne giriyorsun
Huzurunu kaçırıp neden teşvik ediyorsun
Ben kardeşime naber yazmaya çekiniyorum müsait değildir diye
Adamlar kıç baş meme atıyor rahatlıkla
Bunu yapsa sorun kalmayacak zaten ama yapmıyor ya da yapamıyor demek ki rahatsız değil kendisi

Bunu yapsa sorun kalmayacak zaten ama yapmıyor ya da yapamıyor demek ki rahatsız değil kendisi
Erkeklerde mlesef ki ev ahalisi dışında herkese haklı da olsalar ayıp olur düşüncesi vAr
Benimki de hemen yapmadı
Engelleyemedi de müşteri çünkü
Erkeklere göre atma demek kılıbıklık çünkü

Benimki hala bazen adamin konusu olunca o öyle bir adam DEĞİL
Kocaman iki kızı var der hatta
Öyle bir adam olması İÇİN daha ne yapması gerekir bilmem :D

Karşıdaki insanı suçlamadan önce,esinizinde ona o tarz video resim atmış olma ihtimalini düşünün .Zira bu tarz şeyler tek taraflı yapılmaz illa ki bir ışık görmüş içeri girmiştir 50 yaşındaki adam.

Ha bana çok anormal gelmiyor bu tarz şeyler ,daha önce benzer bir konu açıldı orda da yazdım fikrimi ama siz illa suçlu arıyorsanız esinizide düşünün derim.

Ben eşime suçsuz demiyorum zaten esas sıkıntı benim ki hiç suçu yoksa da atma deseydi
Karşıdaki insanı suçlamadan önce,esinizinde ona o tarz video resim atmış olma ihtimalini düşünün .Zira bu tarz şeyler tek taraflı yapılmaz illa ki bir ışık görmüş içeri girmiştir 50 yaşındaki adam.

Ha bana çok anormal gelmiyor bu tarz şeyler ,daha önce benzer bir konu açıldı orda da yazdım fikrimi ama siz illa suçlu arıyorsanız esinizide düşünün derim.

İş yerinde eşiniz de bu tür sohbetlere katılıyor, gülüyor fln o yüzden cesaret bulup atıyor. Ona karışamayız, hangimizin sevgilisi, eşi, arkadaşları ile neler konuşuyor bilemeyiz, kontrol de edemeyiz. Ama sizin gözünüzle görmeniz hiç hoş değil tabi ki, eşinizin adama söylemesi lazım, geçen gün çocuklar gördü, çok utandım, benim telefonum çocukların elinde geziyor, göndermesen daha iyi olur diye.

Ya geçen yilbasi üniversite kızyurt whatsapp grubundan bi arkadaş cogu da bekar bu arada noel baba kostümü gitmiş kaslı adamların dans ettiği bi video attı açtım bu neymiş diye devamını izlemedim saçma bulup unutmusum telefonda. Eşim bigun telefonumun albümünden bi foto istedi girdi baktı yanimda bu ne dedi ney ne dedim:))) soruya soruyla cevap ama ney olduğunu bilmiyordum cidden baktım yaa onu arkadaş atmisti dedim böyle böyle aha al bak dedim gösterdim bisey demedi ama bozuldu tabi haklı. Gel de açıkla iste bizlerin de başına geliyor yani gruptan da çıktım o zaman değil de yeni ciktim bu bilgi de işinize yara mi bilmiyorum :süslü:

Back
X