erkek muhabbetleri..

Kendi aralarında küfürlü konuşmaları her ne kadar itici olsa da , adı üstünde ''kendi aralarında'' :) Mesajları okumamış olsaydınız görmeyecektiniz zaten onu sorun etmeyin de sizden ''karı, manita '' diye bahsetmesi :KK12:Onu geç açıkçası ben bir erkeğin sevdiği kadından diğer arkadaşlarının yanında zaruri olmadıkça bahsetmesini de hiç hoş bulmuyorum; zira örnekte olduğu gibi bazı erkeklerin arkadaş muhabbetleri hep bel altı küfürlerle sarılı maşallah , ne işi var senin sevdiceğinin adının öyle bir ortamda be adam !!! :KK34:
bende küfüre bişey demicemde sinir oldum manita demesine bikerede benim karı demiş

sizn için mi söylüyor .çok çirkin .bazı erkekler kendi aralarında küfürlü konuşabilir belki ama hayatlarındaki eşleri sevdikleri kadınlar için böyle şeyler söylemezler gerçekten seviyorlarsa.ilişkinizi gözden geçirin hoşuma gitmedi bu tabirler.
henüz iki aylık bi ilişki yanımda şimdilik bi olumsuz durum yok durduk yerede ayrılamamki bu konuşmalar yüzünden en iyisi beklemek

sizden o şekilde bahsetmesi hoş değil öncelikle
üniversitede çok yakın bir kaç erkek arkadaşım vardı onlar küfürlü konuşurdu
ama herkes öyle konuşacak diye bir kaide de yok tabi

Sevgilim yok ama iş yerinde birlikte çalıştığım erkekler arada ağızlarından kaçırıyorlar ilk başlarda kusura bakma diyorlardı şimdi birşey demiyorlar ben de demiyorum artık ne yapayım herşeye tepki vermek de olmuyor:KK23: Ha arada düzeltirim falan ama arada :KK25:

"benim karı" demesi gerçekten de hiç hoş olmamış. ben olsam "ya bazı erkekler nasıl karı der ne kadar ayıp bi söz" diye çaktırmadan söylerdim ortaya. tepkisine bakardım... sanki hiç facebooktaki konuşmaları görmemiş gibi, öylesine açardım konuyu.

Dil bu, isteyen istediği gibi konuşur. Sevdiğim insanın da sadece benim yanımdayken ve benle beraberken başkalarıyla yaptığı konuşmalar beni ilgilendirir. Benim olmadığım ortamdaki konuşmasını da ben yargılayamam, arkadaşlarıyla olan hukuğunu, samimiyetini istesem de bilemem çünkü. Konuşma ortamlarının sınırlarını taşırmadığı sürece problem olmaz benim için.

Kelimelere her insanın verdiği anlam da farklı sonuçta, erkekler karı kelimesinin sadece evli kadın anlamında kullanılmadığını bilir ama her kendileri bu kelimeye yüklenen olumsuz anlamların yükünü birebir yaşayamazlar o yüzden herbirinin bizimle aynı hassasiyeti taşımalarını beklemek çok abes bence.

Sevgilinin mesajlarını okuyosan ve gördüklerine bozuluyosan sevgiline tavır yapmayacaksın.
Ya da dürüstçe çıkıp karşısına ben senin özel mesajlarını okuyorum o yüzden bozuluyorum diceksin.
Bu ne böyle çocukça tripler atıyosun.

Karı manita mı? :KK53: Delikanlı ayaklarına yatan kro muhabbeti ya. Ayrıca sevgilinizin buna izin vermedi de ayrı kriz. Size de bravo erkeklerin konuşmalarına kadar okuyorsunuz. Bulmak istediğiniz nedir? Hani umduğunuz değil de bulduğunuz bir şey çıkarsa üzülürsünüz. :KK14:

Back
X