erkek muhabbetleri..

bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?

altan altan değdirme yapabilirsiniz aslinda.işe yarayacağini düşünüyorum:KK73: ama konuyu iyi yerden bağlamaniz gerecek. konu açilincada hani böyle erkek arkadaslariyla da zevzek ve argo konuşanlar var ya nefret ediyorum diyin.Allah tan sen böyle değilsin aşkim. kişilklisin falan diyin:-) erkekler çabuk gaza geliyorlar.:KK70:

bi kere yanimdayken arkadasi arayip nerdesin demisti o da kizlayim dedi. kapatti kiyameti kopardim. arkadaşlarinin arasinda da agiz aliskanligi olmus sevgiliden kiz diye bahsetmek ona da bulasmis sanırım. ama ilk ve son oldu o diyisi. ya sevgilim diyeceksin ya da adimi soyleyeceksin kiz ne demek diye azari yiyince simdi her arayan arkadaşına baska bir sevgi sozcuguyle bahsediyor benden :D bir de kari falan dese onu naparim bilmiyorum.

Gecen balkonda oturuyorum, kapinin önünden 35-40 yaslarinda bir çift geçiyor.
Kadin diyor ki kocasına arabayi niye getirmenin buraya yaaa falan.
Adam ne dedi var ya.
" La öküz kaç kere diycem sağa ....."
:KK53:
Anam yarıldım..
Annem de yanimda okuz mu dedi ooo diyor :KK45::KK45::KK45::KK45:

Senin yanında değilde yakın arkadaşlarıyla mesajlarda küfürlü konuşmasında yada manita demesinde çok problem yok bence.. Ama karı kelimesi hiç hoş değil.. Arkadaşlarına bu kelimeyi söyleyebiliyosa belli ki arkadaşlarıda bu kelimeyi kullanan ve normal karşılayan tipler yoksa normal hayatta birisine senden karı diye bahsedemez,ayıp kaçması lazım,bu kadar rahatsa arkadaşlarıda biraz öküz demek ki.. Normalde erkekler eğer çok seviyolarsa,sevdiklerini sahiplenmişlerse gurur yaparlar,öyle sevgilisinden basit bi şekilde bahsetmekten hoşlanmazlar,arkadaşlarınında basit şekilde görmesini istemezler çünkü.... Bence iki seçenek var ya seni çok sahiplenmemiş,sevgili yaptım havasında sadece yada arkadaşları o tarz konuşan tipler olduğu için onlara uyum sağlamaya çalışıyor ve delikanlıyım havaları atmaya çalışıyor.. Umarım sadece arkadaşlarından kaynaklanan bişeydir..

Senin yanında değilde yakın arkadaşlarıyla mesajlarda küfürlü konuşmasında yada manita demesinde çok problem yok bence.. Ama karı kelimesi hiç hoş değil.. Arkadaşlarına bu kelimeyi söyleyebiliyosa belli ki arkadaşlarıda bu kelimeyi kullanan ve normal karşılayan tipler yoksa normal hayatta birisine senden karı diye bahsedemez,ayıp kaçması lazım,bu kadar rahatsa arkadaşlarıda biraz öküz demek ki.. Normalde erkekler eğer çok seviyolarsa,sevdiklerini sahiplenmişlerse gurur yaparlar,öyle sevgilisinden basit bi şekilde bahsetmekten hoşlanmazlar,arkadaşlarınında basit şekilde görmesini istemezler çünkü.... Bence iki seçenek var ya seni çok sahiplenmemiş,sevgili yaptım havasında sadece yada arkadaşları o tarz konuşan tipler olduğu için onlara uyum sağlamaya çalışıyor ve delikanlıyım havaları atmaya çalışıyor.. Umarım sadece arkadaşlarından kaynaklanan bişeydir..
bugün herşeyi açık açık konuştuk girdigimide söyledim önce çok kızdı ama sonradan çok utandı arkadaşlarıyla öyle konuşurlarmış bende kızdım bidaha olmaz dedi ama bilmiyorum artık

bugün herşeyi açık açık konuştuk girdigimide söyledim önce çok kızdı ama sonradan çok utandı arkadaşlarıyla öyle konuşurlarmış bende kızdım bidaha olmaz dedi ama bilmiyorum artık
İyi yapmışsın söyleyerek,utanmışsa ve bi daha yapmayacaksa,sende seviyosan takmayabilirsin artık bu olayı ama sen yinede iyi bi gözlemci ol,hareketlerine dikkat et..

İyi yapmışsın söyleyerek,utanmışsa ve bi daha yapmayacaksa,sende seviyosan takmayabilirsin artık bu olayı ama sen yinede iyi bi gözlemci ol,hareketlerine dikkat et..
teşekkür ederim tavsiyelerin için şifremi degiştirmicem bakmaya devam edebilirsin dedi zaman göstericek nasıl oldugunu bakalım..

vala canım sana şöyle bi örnek vereyim benim sevgilim ve arkadaşları normalde gayet kibarlar geçen whatsappta erkek arkadaşları konuşma grubu oluşturmuş, gruplarındaki konuşmaları okudum erkek arkadaşım araba suruyordu sen bak dedi.

gelen mesaj;

"bu güzel günde hepinizin a..na koyim : ))))"

gülsem mi kızsam mı bilemedim:KK45: sevgilim aldı hemen telefonu bizim çocuklar aşkım yaa hehe yaptı utandı. yani kısacası evet küfür onlar için noktalama işareti gibi bişey:KK45::KK45:

vala canım sana şöyle bi örnek vereyim benim sevgilim ve arkadaşları normalde gayet kibarlar geçen whatsappta erkek arkadaşları konuşma grubu oluşturmuş, gruplarındaki konuşmaları okudum erkek arkadaşım araba suruyordu sen bak dedi.

gelen mesaj;

bu güzel günde hepinizin a..na koyim :))))

gülsem mi kızsam mı bilemedim:KK45: sevgilim aldı hemen telefonu bizim çocuklar aşkım yaa hehe yaptı utandı. yani kısacası evet küfür onlar için noktalama işareti gibi bişey:KK45::KK45:
haha çok güldüm bizde bugün baya bi konuştuk erkekler arasında olabiliyomuş ama dikkat edicem dedi çok gıcık bu erkekler yaa:)

bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?
konuşsunlar yahu herkesin günahı sevabı konuşması kendine :) çoğu da öyle konuşur zaten :)

Bence küfürlü konuşuyodur çoğu erkekler. Mesela bi arkadaşım var gayet kibar beyefendi,bir gün yakınında olduğumu farketmeden küfür etti,sonra beni görünce çok utandı. Bayanların yanında küfür etmemeye dikkat ediyo sanırım.

Bence küfürlü konuşuyodur çoğu erkekler. Mesela bi arkadaşım var gayet kibar beyefendi,bir gün yakınında olduğumu farketmeden küfür etti,sonra beni görünce çok utandı. Bayanların yanında küfür etmemeye dikkat ediyo sanırım.
evet ama degişmesi lazım bu durumun hiç hoş degil bakalım ne kadar süre uyucak

Öyle demesi iyi bak,çok aklına takıldığı zaman bakarsın madem,içine sinmezse,izinde vermiş çünkü.. Zaman göstericek bundan sonrasını..
evet canım zamanla görücem nasıl biri oldugunu çok yeniyiz zaten tanıma aşamasındayım izin verdi evet şunla konuştum diyip söylüyoda bakalım artık

canım galiba evet :KK62: banada denk gelmişti öyle bi muhabbeti arkdaşıyla tabi gizli okuduğum için bişeyde diyemedim ama bi hafta nefretle bakmıştım ona :KK33:

gelen mesaj;

"bu güzel günde hepinizin a..na koyim : ))))"

ayy buna çokk güldüümm, bu tam erkek diyaloğu olmuş. ve bana zararsız ve hatta komik geldii :))

Eski sevgiimle telefonla konuşurken birine benim manitayla konusuyorum demisti. Tabi bende salterler atmisti ne diyosun ne manitasi benim için bu is bitmistir demistim o da bana kizmisti ne demek bu is bitti falan diye :KK53:
Ayy uyuz gene beni suclu cikatmisti:KK45:

Back
X