sürekli "erkek neden aldatır"ı irdeledik.
ben tam tersini merak ediyorum. "neden aldatmaz" sizce?
şahsi fikrim "fırsat bulamama" ya da "eşini kaybetme ihtimalinin verdiği korku"
ama asla ve maalesef "sevgi" değil!
çünkü aşkla aldatmayı birbirinden bağımsız görüyorlar.
yakalanmadıkça da pişman olmuyorlar.
en muhalif "görünen" erkekler bile ayağına gelen ilk fırsatta bu naneyi yiyor illa ki.
buna inanarak yaşamak gerçekten çok zor bir kadın için...
sana kesinlikle katılmıyorum ..bir erkek neden fırsat bulamamaktan ya da kaybetme korkusundan aldatmamazlık etsinki ...
en muhalif görünen erkekler bile bu naneyi yiyor derken demekki hepsi bu naneyi yiyor diyrsun o da yanlış ..
aldatmayan erkeklerimiz de var ...sayısı sınırlı olsa da bu insanlar sadece ve sadece ALLAH korksu taşıdıkları için aldatmıyorlardır ve eşlerini lafda sözde değil gerçekten sevdikleri için aldatmıyorlardır..
çünkü günümüzde herkes birbirini sevdiğini sanıyor ,sevgi kelimesini de kirletiyorlar ..halbuki gerçek sevgi ,ALLAH için sevmek çok az ...gerçekten seven insan da aldatmıyor zaten ...
ne demek yani bizim abilerimiz babalarımız korktukları içinmi aldatmadılar ...saçma...
sevdikleri için aldatmadılar ..
çünkü onların zamanında insanlarda sevgi denen şey gerçek anlamda yaşnıyordu ..
çünkü o zamanlar evlilik kavramı şimdiki çağdaşlık illetinden sıyrılıp gerçek anlamında yaşanıyordu ..
öyle ota b..ka evlilikler bitmiyordu ...
çünkü o zamanlar ahlak bu derece bozulmamıştı ..insanlarda daha fazla ALLAH korkusu vardı ..
insanlar daha yardımsever ,daha sevgi dolu ,daha dürüst daha ahlaklı idi...
bunun sonucunda da eşlerini aldatma gereğini duymuyorlardı ..çünkü o kadar zayıf o kadar nefislerine düşkün değillerdi ..
şimdilerde neden böyle ..
çünkü sabah elinize aldığınız her gazetede kadınlar cinsel obje olarak kullanılıp erkeklerin önüne seriliyor ....erkeklerin içindeki şeytan kurcalanıyor ..erkekler de artık kadınları sadece cinsel obje olarak görüp değişik fanteziler peşinde koşmaya başlıyorlar ve ortaya aldatma denilen durum çıkıyor ..
günlük gazeteleri inceleyin bakın ..
hangisinde magazinsel cinsellik yok söylermisiniz..
yok haydar dümen cevap veriyor ..
yok güzin ablalar ....
herşey sereserpe ortaya dökülmüyormu ..
e gelişmemiş bir ülkede de ne olacakki zaten ...herkes oturup bunları okuyacak haliyle ...sosyal içerikli okuma varmı ülkemizde yok ...
eğitimli cahilller ordusu almış başını gidiyor ....
bu koşullar altında da insanlar sadece bacak arasıyla ilgilenir oldular ...
reklamlara bakın ..
kadının teşhir edilmediği reklam varmı ...
programlara bakın ...kadınların cinsel obje olarak lanse edilmediği program varmı ..
evlilik programları bile kadınları aşşağılar nitelikte o tvlere çıkartıp bir nevi alım satım yapmıyormu ...tvden evlenilecekmiş ..peh phe ..işte bu kadar düşmüşüz de farkında değiliz ...
biz de oturup izliyoruz paşa paşa ...
bu konuyla ilgili çok şey yazmak gerek ama sayfalar yetmez ..
şimdilik bunlarla yetineyim ben de ....