Erkek neden camasir giymez

Eşinizden bahsediyorsunuz sanırım. Muhafazakar kültürden geldiğini söylediğiniz eşiniz insan içine çamaşırsız mı çıkıyor şimdi de ?

Nedenini çamaşır giymeyen adama sormalısınız; onun bedeni, onun kararı.
Bana inandırıcı gelmedi bekleyip göreceğiz

Eşinizden bahsediyorsunuz sanırım. Muhafazakar kültürden geldiğini söylediğiniz eşiniz insan içine çamaşırsız mı çıkıyor şimdi de ?

Nedenini çamaşır giymeyen adama sormalısınız; onun bedeni, onun kararı.
Camasirsiz cikmiyor tabiki pantalonun icine camasir giymiyor

Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle

Kişi eşim oluyor yeni evliyiz şuan ayriyiz ve muhtemelen gizli g y

Siz evlenene kadar fark etmediniz mi bu durumu? Durumı nasıl fark ettiniz evde hiç donu olmadığını görünce mi? Ay ben olsam evlenince don alır üzerine koli bantıyla yapıştırırdım çıkartamasın.

Artik ona guvenim kalmadigi icin ve turlu seylerle karsilastigim icin boyle bir durumla karsilasan var mi onu merak ediyorum
Erkeklerle donları arasında derin bir ilişki vardır. Genelde o don göz göz olana kadar giyerler. Bilemedim.

Siz evlenene kadar fark etmediniz mi bu durumu? Durumı nasıl fark ettiniz evde hiç donu olmadığını görünce mi? Ay ben olsam evlenince don alır üzerine koli bantıyla yapıştırırdım çıkartamasın.
Cekmece dolu ama giymiyor.evet yeni evlenince pantalonunu cikartinca gordum tabiki

Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer

Merhaba Feristah abla, bazi irkiklir beyle namissiz icten pazarlikli ve diri ficutlu olabiliyorlar. Sonra o diri ficitlariyla bir salona girisleri oluyor, eman Ellah'im o nasil bir giris.

Var ya bir kisiyle karsilastim ex boyfriend...giymem ben dedi boyle daha rahatim dedi ve gay degildi kesinlikle. Yani o senelerde degildi. Sonradan arkadas kaldik ve gercekten arkadas kalabildigimiz icin bazen derin mevzular konusurduk bigun bana translara ilgi duyabilir oldugundan bahsetmisti sasirmistim. Her don giymeyen gaydir diyemem tabii ama belki ileriye donuk gaydir bu benim ex gibi hdhdj

Camasirsiz cikmiyor tabiki pantalonun icine camasir giymiyor

"Evde otururken çamaşır giymiyor(du) vb" demeye mi çalışıyorsunuz ?

Önceki konunuzda: Eşinizin eşcinsel olduğunu düşündüğünüzü ve sizi yanında, yatağında istemediğini söylemiştiniz.

Bu şartlar altında: bu adam için, halen niye kafa yorduğunuzu da anlamış değilim. Önceliğinizin yollarınızı ayırmak olması gerekmez mi ?

Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
Bir erkek don giyer. Giymiyorsa donu yoktur. Donu olmayan erkek çalışmıyor, çalışsa da elinde para tutmuyor saçma sapan şeylere harciyordur. Çalışıp/çalışmayıp cebinde don alacak para tutamayan erkeğin içinde eksikleri vardır dışarıdan takviyeyle tamamlanamayan.

"Evde otururken çamaşır giymiyor(du) vb" demeye mi çalışıyorsunuz ?

Önceki konunuzda: Eşinizin eşcinsel olduğunu düşündüğünüzü ve sizi yanında, yatağında istemediğini söylemiştiniz.

Bu şartlar altında: bu adam için, halen niye kafa yorduğunuzu da anlamış değilim. Önceliğinizin yollarınızı ayırmak olması gerekmez mi ?
Evet şimdi cvp bekliyorum bende Sermin boxer bedenine kadar öğrenir :KK53:

Back
X