- 22 Eylül 2022
- 6.329
- 18.775
- 178
Kocamınkine bakarım canımErkeklerin götüne bakmak yasaklanamaz! Hakkımızdır bakarık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamınkine bakarım canımErkeklerin götüne bakmak yasaklanamaz! Hakkımızdır bakarık.
Herkesin aklında aynı konu kalmış, yalnız o adam evden donlu mu çıkıyordu o belli değildiEvet yine tiksinti geldi Jane tşk
Donsuz çıkan erkekten daha korkunç birşey vardır ki donla çıkıp donsuz gelen erkekHerkesin aklında aynı konu kalmış, yalnız o adam evden donlu mu çıkıyordu o belli değildi
Lutfen linkini verme cok pilizzzYaaaaa abla yemin ediyorum o konudaki tek muhabbet buydu. Adam pistii yani
Peki siz bunu neden biliyorsunuzBir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
Eşim oldugundan olabilir miPeki siz bunu neden biliyorsunuz
Çok geçerli bir nedenEşim oldugundan olabilir mi
Şuan sayenizde herkes don üzerine felsefe yapıyor.Eşim oldugundan olabilir mi
Seks anında vakit kaybetmeyen erkekAyhbir üye vardı, kocası işe bile giderken don giymiyordu terbiyesiz herif donsuz dolanıp yemediği halt kalmıyordu. Var böyle tipler.
Kesinlikle erkek esit Göt. Geçen eşime diyorum götün çok güzel yoksa bu kada4 salkligina katlanamazdimErkeklerin götüne bakmak yasaklanamaz! Hakkımızdır bakarık.
TutkuJiber don kırmızı çizgim.
O da olur yeter ki onursuz olmasın pp.
Şaşırmadım, donda kara delik oluşana kadar giyiyorlar ve asla atmıyorlar. Benimki de Trabzon’dan tüm donlarını getirtti.Benim herifin beyaz b*m boxeri vardı incelmiş djjdjf atmıyodu onu.
Tiksindim.Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer